ghostgr_a_n Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Γεια σας παιδια. Οπος διαβασατε στον τιτλο μου επεσε το flashακι μεσα στην πορτοκαλαδα(ειχα το ποτηρι πανω στο γραφειο μου και ενας φιλος μου πεταξε το flashακι και επεσε ακριβος μεσα:lol: ). Τωρα αν στεγνοσει ειναι ασφαλες να το συνδεσω με τον υπολογιστη μου?
phanispal Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Αν όντως στεγνώσει καλά, δοκίμασε να το συνδέσεις.
karetsos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 μπορείς να ρίξεις και τον υπολογιστή σε λεμονάδα ώστε να είναι συμβατά.... πάντως να ξέρεις είναι θέμα τύχης αν θα δουλέυει σωστά.
ghostgr_a_n Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Αν όντως στεγνώσει καλά, δοκίμασε να το συνδέσεις. Εισαι σιγουρος?Λες να κανει καμια ζημια στην μητρικη μου(ειναι και laptop και δεν διορθονεται) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:42 ---------- μπορείς να ρίξεις και τον υπολογιστή σε λεμονάδα ώστε να είναι συμβατά.... Πολυ αστειο..... Θα το δοκιμασω :lol::lol: πάντως να ξέρεις είναι θέμα τύχης αν θα δουλέυει σωστά. Δεν με νοιαζει το flashακι με νοιαζουν αυτα που εχει μεσα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:51 ---------- Παιδια το καθαρισα με οινοπνεβμα και το συνδεσα και ενω το φωτακι του αναβει τα windows δεν το βλεπουν. Υπαρχει καποιος τροπος να παρω τα δεδομενα.
Tenshi Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Εισαι σιγουρος?Λες να κανει καμια ζημια στην μητρικη μου(ειναι και laptop και δεν διορθονεται) Μπορείς να δοκιμάσεις να το συνδέσεις πρώτα σε hub.Αν είναι να γίνει κάτι,δέν νομίζω να επεκταθεί πιο πέρα απο το hub edit:δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα του στυλ file scavenger για τα αρχεία
giorgos147 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Εισαι σιγουρος?Λες να κανει καμια ζημια στην μητρικη μου(ειναι και laptop και δεν διορθονεται) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:42 ---------- Πολυ αστειο..... Θα το δοκιμασω :lol::lol: Δεν με νοιαζει το flashακι με νοιαζουν αυτα που εχει μεσα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:51 ---------- Παιδια το καθαρισα με οινοπνεβμα και το συνδεσα και ενω το φωτακι του αναβει τα windows δεν το βλεπουν. Υπαρχει καποιος τροπος να παρω τα δεδομενα. Βασικά, δες αν το βλέπει η διαχείριση συσκευών... Αν όχι...
tempo Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 το βασικό ερώτημα είναι: τι μάρκα πορτοκαλάδα ήταν;;; χωρίς πλάκα, το αφήνεις, στεγνώνει πάρα-πάρα πολύ καλά και δοκιμάζεις. Ανοιγει το flashaki; δηλ. έχεις πρόσβαση στο εσωτερικό του ή όχι?
giorgos147 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Αφού βρε παιδιά το παιδί λέει οτι το καθάρισε με οινόπνευμα... Αλλά πιο κομμάτι καθάρισε; Μάλλον το εσωτερικό θα εννοεί. το βασικό ερώτημα είναι: τι μάρκα πορτοκαλάδα ήταν;;; χωρίς πλάκα, το αφήνεις, στεγνώνει πάρα-πάρα πολύ καλά και δοκιμάζεις. Ανοιγει το flashaki; δηλ. έχεις πρόσβαση στο εσωτερικό του ή όχι? Aν ξεβιδώνει ανοιξε το Παιδια το καθαρισα με οινοπνεβμα και το συνδεσα και ενω το φωτακι του αναβει τα windows δεν το βλεπουν.ghostgr_a_nΥπαρχει καποιος τροπος να παρω τα δεδομενα.
johnny21a Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Αν ηταν νερο δε θα ειχες προβλημα αν στεγνωσει, αλλα η πορτοκαλαδα επειδη εχει και αλλες ουσιες μεσα δεν ξερεις αν στεγνωσουν πανω στο κυκλωμα και σου κανουν βραχυκυκλωμα... Αυτο που θα σου πω θα σου φανει κουφο, και επισης ειναι και δυσκολο να το κανεις, το ιδανικο θα ηταν να ανοιξεις το φλασακι και να το πλυνεις με απεσταγμενο νερο, και αφου στεγνωσει να το δοκιμασεις, βεβαια το πιθανοτερο ειναι να δουλεψει και ετσι απλα εγω σου λεω την ιδανικη λυση η οποια ομως δεν ειναι και τοσο πρακτικη...
Tenshi Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Αν δέν έχει πρόσβαση στο εσωτερικό,πάρε ένα τάπερ με ρύζι,θάψε το stick-άκι για 2~3 μέρες,βάλε το καπάκι για να κλείσει αεροστεγώς και δοκίμασε πάλι.Το ρύζι έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία.Πολλές φορές σωτήρια πατέντα για τα κινητά μου....
caution Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Αν δέν έχει πρόσβαση στο εσωτερικό,πάρε ένα τάπερ με ρύζι,θάψε το stick-άκι για 2~3 μέρες,βάλε το καπάκι για να κλείσει αεροστεγώς και δοκίμασε πάλι.Το ρύζι έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία.Πολλές φορές σωτήρια πατέντα για τα κινητά μου.... Tenshi... απλά wow, πολύ καλή ιδέα Αν και νομίζω ότι θα δουλέψει και με ένα πιστολάκι μόνο! ( ...και το μπαρούτι είναι υδρόφιλο, αν δεν έχεις ρύζι )
pcos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 φιλε μου εγω το επλυνα καταλαθος στο πλυντηριο μαζι με το παντελονι ! αλλα δουλεψε κανονικα. αν δεν το καταφερεις σαν τελευταια λυση βαλτο στο πλυντηριο. δεν εχεις να χασεις τιποτε. μου αρεσε και η ιδεα με το ρυζι αν και το ξερω με το αλατι αυτο...
alex89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Εμένα ήπιε κόκα κόλα. Το πρόβλημα ήταν πως στέγνωσε και η ζάχαρη το έκανε να μη μπορεί να βγει (είναι kingston datatraveler). Έβγαλα με προσοχή το πλαστικό και με λίγο οινόμνευμα και βαμβάκι καθάρισα τη ζάχαρη και μετά ήταν και είναι ακόμα στην πένα.
nickzilas Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Τι να πω και εγω που γυρναγε στο πλυντηριο για κανενα διωρο...τωρα δουλευει καλυτερα απο ποτε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.