Timour21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ΣΙΓΟΥΡΑ παντως για μια τετοια θεση χρειαζεται βυσμα ακομα και στον ιδιωτικο τομεα (που καταντησαμε)... Επειδή όπως τα λέει ο Critter είναι, γι'αυτό το "ΣΙΓΟΥΡΑ" που έχεις βάλει, μήπως να ήσουν λίγο ποιο επιφυλακτικός???? Λες μια εταιρεία (ιδιωτική) που ψάχνει άτομο για μια υπεύθυνη θέση, να προτιμήσει το "βύσμα" έναντι κάποιου ατόμου που έχει αυτά που πραγματικά χρειάζονται για να στελεχώσουν την θέση?
aledjo Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Επειδή όπως τα λέει ο Critter είναι, γι'αυτό το "ΣΙΓΟΥΡΑ" που έχεις βάλει, μήπως να ήσουν λίγο ποιο επιφυλακτικός????Λες μια εταιρεία (ιδιωτική) που ψάχνει άτομο για μια υπεύθυνη θέση, να προτιμήσει το "βύσμα" έναντι κάποιου ατόμου που έχει αυτά που πραγματικά χρειάζονται για να στελεχώσουν την θέση? οντως λογικο αυτο που λες, αλλα τοσα που εχουν δει τα ματια μου... μπορω πλεον να πιστεψω οτιδηποτε! αν σκεφτεις οτι: Ο αντρας εργαζεται με τα χερια και το μυαλο του και η γυναικα με το "νουνι" της. Ειχαμε πολλα τετοια φρουτα στην μεγαλη ΑΕ που πραγματικα ολοι μας απορουσαμε τι ρολο ακριβως βαρουσαν εκει μεσα. Ενα look στην εμφανιση τους την καθημερινη και καταλαβαμε πολυ γρηγορα τι κανανε αυτες εκει μεσα. Η πλακα ειναι οτι ειναι και φιλοδοξες χωρις ιχνος ικανοτητας (η αυτα τα οποια ξερουν ειναι απλα ανεπαρκη). Αυτα βλεπω και πραγματικα μου γυρνανε τα μυαλα. (αν κι εγω δεν εχω νουνι ) αν σκεφτεις οτι στο κοσμο μας γινεται αυτο που αναφερει ο ikaruga24, τοτε ολα μου φαινονται πιθανα! απο την αλλη κανεις δε τα ξερει ολα. μπορει να τα μαθει στη πορεια και να μπορει να καλυψει τη θεση. αρα αν εχουμε 5 ατομα που μπορουν να μαθουν τη δουλεια, ποιον θα προτιμησουν? καποιον απο τους 4 "ασχετους" που ηρθαν απο αγγελια ή το φιλο του κουμπαρου του?
Timour21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ναι οκ ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει και να νομίζει οτι θέλει. Το να λέει κάποιος βέβαια οτι ΟΛΕΣ οι γυναίκες δουλεύουν με το ..... τους, το βρίσκω ανόητο και σεξιστικό, but that's just me.... Και γω στο IT είμαι απο το 99, και όλες μα όλες οι δουλειές που είχα (στον ιδιωτικό τομέα - ο δημόσιος με αφήνει παγερά αδιάφορο - μ'αρέσει να δουλεύω) δεν ήταν με κανένα βίσμα. Το να σε προτείνει κάποιος σε μια δουλειά γιατί έχει δουλέψει μαζί σου και εκτιμά την δουλειά σου, δεν τον κάνει βίσμα. Και συ ενδεχομένως αν θες να φέρεις κάποιον στο σπίτι σου να σου κάνει μια δουλειά (ηλεκτρολόγο, υδραυλικό κλπ κλπ) και φέρεις κάποιον που σου τον πρότεινε ένας φίλος σου, δεν σημαίνει οτι ο συγκεκριμένος ελεύθερος επαγγελματίας ήρθε με βίσμα.
aledjo Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ναι οκ ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει και να νομίζει οτι θέλει.Το να λέει κάποιος βέβαια οτι ΟΛΕΣ οι γυναίκες δουλεύουν με το ..... τους, το βρίσκω ανόητο και σεξιστικό, but that's just me.... Και γω στο IT είμαι απο το 99, και όλες μα όλες οι δουλειές που είχα (στον ιδιωτικό τομέα - ο δημόσιος με αφήνει παγερά αδιάφορο - μ'αρέσει να δουλεύω) δεν ήταν με κανένα βίσμα. Το να σε προτείνει κάποιος σε μια δουλειά γιατί έχει δουλέψει μαζί σου και εκτιμά την δουλειά σου, δεν τον κάνει βίσμα. Και συ ενδεχομένως αν θες να φέρεις κάποιον στο σπίτι σου να σου κάνει μια δουλειά (ηλεκτρολόγο, υδραυλικό κλπ κλπ) και φέρεις κάποιον που σου τον πρότεινε ένας φίλος σου, δεν σημαίνει οτι ο συγκεκριμένος ελεύθερος επαγγελματίας ήρθε με βίσμα. ναι νταξει εχεις δικιο. ετσι δε μπορουμε να το πουμε βυσμα.... απλα και μενα καποιος με προτεινε για μια δουλεια. οντως δε μπορω να το πω βυσμα. η διαφορα ομως ειναι οπως το ειπα και πριν οτι θα προτιμησει εμενα απο εναν αλλον που ηρθε στο ασχετο και δε τον ξερει. τωρα αυτο πως λεγεται? συστημενος? οσο για τις γυναικες φυσικα και δεν ειναι ΟΛΕΣ. απλος ειναι ενα μεγαλο ποσοστο που βλεπουμε γυρω μας και μας τι δινει στα νευρα γι'αυτο που γινεται. τεσπα
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ναι οκ ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει και να νομίζει οτι θέλει.Το να λέει κάποιος βέβαια οτι ΟΛΕΣ οι γυναίκες δουλεύουν με το ..... τους, το βρίσκω ανόητο και σεξιστικό, but that's just me.... Και γω στο IT είμαι απο το 99, και όλες μα όλες οι δουλειές που είχα (στον ιδιωτικό τομέα - ο δημόσιος με αφήνει παγερά αδιάφορο - μ'αρέσει να δουλεύω) δεν ήταν με κανένα βίσμα. Το να σε προτείνει κάποιος σε μια δουλειά γιατί έχει δουλέψει μαζί σου και εκτιμά την δουλειά σου, δεν τον κάνει βίσμα. Και συ ενδεχομένως αν θες να φέρεις κάποιον στο σπίτι σου να σου κάνει μια δουλειά (ηλεκτρολόγο, υδραυλικό κλπ κλπ) και φέρεις κάποιον που σου τον πρότεινε ένας φίλος σου, δεν σημαίνει οτι ο συγκεκριμένος ελεύθερος επαγγελματίας ήρθε με βίσμα. Δεν ειπα ΟΛΕΣ.
slygeo87 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 συστημενος? Καράτε λέγεται και είναι απλό. Παίζουν σημαντικό ρόλο οι συστάσεις για την κάλυψη μιας θέσης.
giorgis4886 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Ενταξει ολα αυτα αλλα στο ελλαδα η πληροφορικη ειναι σε επιπεδα πολυ χαμηλα ακομη για να ανοιξει η αγορα περισσοτερο, να γινει αναγκη δηλαδη σε ολους,και να υπαρχει σοβαρη επαγγελματικοτητα και αναλογες αμοιβες οπως σε αλλες χωρες...
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Ενταξει ολα αυτα αλλα στο ελλαδα η πληροφορικη ειναι σε επιπεδα πολυ χαμηλα ακομη για να ανοιξει η αγορα περισσοτερο, να γινει αναγκη δηλαδη σε ολους,και να υπαρχει σοβαρη επαγγελματικοτητα και αναλογες αμοιβες οπως σε αλλες χωρες... Το προβλημα ειναι οτι εμεις ειμαστε η γενια που θα γινουν τα πειραματα. Ξερω οτι στις επιδοτησεις τις τελευταιες τα μαγαζια και οι επιχειρησεις που εχουν αμεση σχεση με την πληροφορικη και Η/Υ εχουν σιγουρα προτεραιοτητα. Ετσι μου ειπαν τουλαχιστον τα γραφεια οικονομολογων που αναλαμβανουν να σε ενημερωσουν για τις επιδοτησεις. Ο δε μισθος στις περισσοτερες ιδιοτικες επιχειρησεις (μπακαλικα) ειναι απλα πενιχρος και δεν διαφερει σε τιποτα απο εναν εντελως ανειδικευτο εργατη που δεν εχει και το "βαρος" να μαθει κατι παραπανω στη δουλεια του. Ειναι κριμα γιατι με αυτον τον τροπο δεν κερδιζει πραγματικα κανεις.
aledjo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Ο δε μισθος στις περισσοτερες ιδιοτικες επιχειρησεις (μπακαλικα) ειναι απλα πενιχρος και δεν διαφερει σε τιποτα απο εναν εντελως ανειδικευτο εργατη που δεν εχει και το "βαρος" να μαθει κατι παραπανω στη δουλεια του. Ειναι κριμα γιατι με αυτον τον τροπο δεν κερδιζει πραγματικα κανεις. φιλε τωρα τα ειπες ολα! εισαι μεσα στο μυαλο μου..... γι'αυτο ελεγα και φωναζα για τον delivery...
Teaser Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 aledjo πιάσε ένα πιτόγυρο απ'όλα και μία πατάτες ρε άρχοντα. Νιώθω ένα μόνιμο dejavu...
aledjo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 aledjo πιάσε ένα πιτόγυρο απ'όλα και μία πατάτες ρε άρχοντα. Νιώθω ένα μόνιμο dejavu... δεν ειμαι σουβλατζης. δουλευω dj και περνω περισσοτερα απ'οτι επερνα σαν τεχνικος η/υ κανονισε κανενα party με πιπινια και ερχομαι να "κανω" τον dj....
Praetorianos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 δεν ειμαι σουβλατζης.δουλευω dj και περνω περισσοτερα απ'οτι επερνα σαν τεχνικος η/υ Φαντάζομαι μιλούσε για το γνωστό παράδειγμα με τον deliverά
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Φαντάζομαι μιλούσε για το γνωστό παράδειγμα με τον deliverά Και εγω αυτο καταλαβα Δεν εχει αδικο ομως ο dj Αλεκος. Ολες οι ιδιοτικες επιχειρησεις εχουν διαφορες, και πολλες φορες παραλογες, απαιτησεις απο τους εργαζομενους τους και ειδικα απο αυτους που δουλευουν πανω στο τεχνικο κομματι της εταιριας χωρις φυσικα να εχουν και τις αναλογες απολαβες οι συγκεκριμενοι εργαζομενοι. Βλεπω ανθρωπους που δεν σκαμπαζουν γρι απο τιποτα (ποσο μαλλον να μαθαινουν κιολας) που παιρνουν περισσοτερα γιατι κανουν κατι αλλο και με πολυ λιγοτερες απαιτησεις παρα οι τεχνικοι οι ιδιοι. Πολυ μαλακας ημουν τελικα που παλια με ελεγε ο πατερας μου "πανε γινε υδραυλικος για να δεις ασπρη μερα" και γω το βλημα ΟΟΟΟΟΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙ εκει κολημενος με το PC και τεχνικος και σκατα μανα. Μακαρι να μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω 7 χρονια με το μυαλο και τις γνωσεις που εχω τωρα....
aledjo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Βλεπω ανθρωπους που δεν σκαμπαζουν γρι απο τιποτα (ποσο μαλλον να μαθαινουν κιολας) που παιρνουν περισσοτερα γιατι κανουν κατι αλλο και με πολυ λιγοτερες απαιτησεις παρα οι τεχνικοι οι ιδιοι. θελω να ημουν γυναικα πανεμορφη και να μην ειχα παει ποτε σχολειο. να δουλευα υποδοχη σε καποιο ακριβο μαγαζι ή γλαστρα σε πρωινη εκπομπη ωσπου μια μερα θα βρισκοταν ο αντρας της ζωης μου που θα με εκανε ευτυχισμενη βγαζοντας με απο τη μιζερη ζωη μου.... επαγγελμα γυναικα (γλαστρα)! ποτε δε θα πεθανει.....
axaxouxas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Αφου πρωτα διαβασα 5 ολοκληρες σελιδες (βαριεμαι να τις διαβασω ολες ) θα σας πω τα εξης..... Βεβαια και ειναι ανεντιμο το να καταγγελεις αφου εχεις συμφωνησει σε κατι και το εχεις αποδεχτει για πολυ καιρο αλλα εξισου και περισσοτερο ανεντιμο ειναι και το να ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΑΙ την αναγκη για εργασια του καθενος προς δικο σου οφελος κατακρατωντας διαφορες εισφορες και καταπατωντας κεκτημενα δικαιωματα προς τον τοπικ σταρτερ ΑΓΟΡΙ μου σκιστου τον πατο ΑΛΥΠΗΤΑ και σκεψου οτι σαν εσενα εχει πιθανον ''εξαπατησει'' κι αλλους και θα συνεχισει να το κανει ......... Αυτους τους υπανθρωπους τους θεωρω κορακια η μαλλον ΟΡΝΕΑ που τρεφονται με τις δικες μας σαρκες (εργαζομενων) και οι περιουσιες τους ειναι χτισμενες πανω στον κοπο τον ιδρωτα και το αιμα πολλες φορες τον εργαζομενων (οχι δεν ψηφιζω ΚΚΕ κι αυτοι τα ιδια και χειροτεροι ειναι) Εβλεπα την μητερα μου ΑΓΓΡΑΜΑΤΗ να δουλευει αναγκαστικα σε πουλμαν και να μην παιρνει ΟΥΤΕ ΔΩΡΑ ουτε ΑΔΕΙΕΣ ουτε ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ και πολλα αλλα ΕΝΩ και για ενσημα ουτε λογος και σημερα μετα απο 24 ετη εργασιας με ωραρια 4-4 (δωδεκα ωρων) παιρνει την συνταξη του ΟΓΑ !!!!! 315 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ (ητανε λεει ωρομισθια και δεν εφταναν τα ενσημα) ενω σε ενα απο τα τελευταια χρονια της το 1999? (δεν ειμαι σιγουρος) πηρε και δωρο χριστουγγεννων 2500 δρχ !!!!!! ενω η πληρωμη της ηταν 25000 δρχ γιατι λεει οτι δεν δουλεψε 15 μερες (σχολειο ηταν) για πρωτη φορα το ακουσε κι αυτο....... ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΑΣΗ.... Γιαυτο ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΚΙΣΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΔΙΧΩΣ ΣΑΛΙΟ και να σκεφτεσαι οτι εσενα ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ..... ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΥΣΤΗ ΝΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑΕΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.