Προς το περιεχόμενο

Κατώτερος μισθός Ι.Υ. σε εμπορικά καταστήματα.

dreamer-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια ειναι η λύση λοιπον την βαλιτσα μας και βρουμ για το βουνό εκει βλαχος καλύτερα με τα προβατάκια χορταράκι παρα να πουλάμε την ψυχή ,ας καθε μερα για το κολο χρήμα!

Οποιος γουστάρει ας δει και το βιντεακι τις υπογραφής μου αν πιστευει το οτιδήποτε μπορεί να πιστεύει.

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μια ειναι η λύση λοιπον την βαλιτσα μας και βρουμ για το βουνό εκει βλαχος καλύτερα με τα προβατάκια χορταράκι παρα να πουλάμε την ψυχή ,ας καθε μερα για το κολο χρήμα!

ειναι απο τις στιγμες που λεω "μανα γιατι δε με εκανες γυναικα.... να εβρισκα εναν πλουσιο και να μη δουλευα ποτε μου"

Δημοσ.
ειναι απο τις στιγμες που λεω "μανα γιατι δε με εκανες γυναικα.... να εβρισκα εναν πλουσιο και να μη δουλευα ποτε μου"

ελα ντε.

Εκει playboy σεχ καθε μερα και τζαμπα χρημα απο τον ουρανο!

Δημοσ.

Α καλα ειπες μεγαλη κουβεντα τωρα φιλε. Ο αντρας εργαζεται με τα χερια και το μυαλο του και η γυναικα με το "νουνι" της. Ειχαμε πολλα τετοια φρουτα στην μεγαλη ΑΕ που πραγματικα ολοι μας απορουσαμε τι ρολο ακριβως βαρουσαν εκει μεσα. Ενα look στην εμφανιση τους την καθημερινη και καταλαβαμε πολυ γρηγορα τι κανανε αυτες εκει μεσα.

Η πλακα ειναι οτι ειναι και φιλοδοξες χωρις ιχνος ικανοτητας (η αυτα τα οποια ξερουν ειναι απλα ανεπαρκη). Αυτα βλεπω και πραγματικα μου γυρνανε τα μυαλα. Για να μην τις παιρνει ομως ολες η μπαλα θα πω οτι υπαρχουν και αυτες που φυσικα δεν "πουλανε" με το αποκατω τους και το στριγκακι τους και βλεπετε οτι βρισκονται σε μια κατασταση σχεδον τοσο χαλια οσο και οι αντρες. Αλλα εικλικρινα πεστε μου και εμενα ποσσες ειναι αυτες?

Δημοσ.

offtopic: θα μιλησω με το νεο hit που τα λεει ολα!

Σασα Μπαστα - Ποδια Ανοιχτα Χερια Ψηλα

Artist:Σασα Μπαστα

Song: Ποδια Ανοιχτα Χερια Ψηλα

Release Date: 5/2009

ontopic: εχω ακουσει οτι μονο αν δουλευεις σε εταιρια σαν ΙΤ συμφερει..... ξερει κανεις?

Δημοσ.
offtopic: θα μιλησω με το νεο hit που τα λεει ολα!

Σασα Μπαστα - Ποδια Ανοιχτα Χερια Ψηλα

Artist:Σασα Μπαστα

Song: Ποδια Ανοιχτα Χερια Ψηλα

Release Date: 5/2009

ontopic: εχω ακουσει οτι μονο αν δουλευεις σε εταιρια σαν ΙΤ συμφερει..... ξερει κανεις?

Χεχε, τρομερος ο στοιχος. Ακριβως οτι χρειαζονται να νεα κοριτσια για να ανεβουν στην σταδιοδρομια τους :-(

Τι δουλεια κανει ο ΙΤ ?

Δημοσ.

Τι δουλεια κανει ο ΙΤ ?

τεχνικη υποστηριξη υπολογιστων σε μεγαλες εταιριες.

δηλαδη αν ενα γραφειο εχει προβλημα ενας υπολογιστης, φωναζουν τον ΙΤ για να δωσει μια λυση.

αλλιως καθεται στο γραφειο του και τα ξυνει.

ετσι εχω ακουσει.... δε ξερω αν ειναι ακριβως ετσι.

μηπως ξερει κανεις?

Δημοσ.
τεχνικη υποστηριξη υπολογιστων σε μεγαλες εταιριες.

δηλαδη αν ενα γραφειο εχει προβλημα ενας υπολογιστης, φωναζουν τον ΙΤ για να δωσει μια λυση.

αλλιως καθεται στο γραφειο του και τα ξυνει.

ετσι εχω ακουσει.... δε ξερω αν ειναι ακριβως ετσι.

μηπως ξερει κανεις?

Αν ειναι ετσι τα πραγματα φανταζομαι οτι χρειαζεσαι ειτε ΠΟΛΥ τυχη ειτε καλο βυσμα για τετοια θεση. Θα ηθελα και γω να μαθω περισσοτερα για τετοια θεση.

Οτιδηποτε για την εξελιξη και ουσιαστικη εργασια πανω η οσο ποιο κοντα στο αντικειμενο γινεται. Στην ουσια δηλαδη ο ΙΤ τυπος δεν πιανει να φτιαξει κατι με τα χερια του? Στη θεωρια δηλαδη το ριχνει? Ειναι ο ανθρωπος που μεσω γνωσεων προσφερει λυσεις αλλα δεν τον νοιαζει πως αυτες θα υλοποιηθουν? Καπως ετσι το καταλαβαινω εγω. Ας μας πει καποιος που ισως εχει η ειχε τετοια θεση.

Δημοσ.

Στην ουσια δηλαδη ο ΙΤ τυπος δεν πιανει να φτιαξει κατι με τα χερια του? Στη θεωρια δηλαδη το ριχνει? Ειναι ο ανθρωπος που μεσω γνωσεων προσφερει λυσεις αλλα δεν τον νοιαζει πως αυτες θα υλοποιηθουν?

δε ξερω αν ειναι ακριβως ετσι.

τρεχει στο γραφειο του καθενος να δει γιατι δε δουλευει το mouse πχ ή γιατι βγαζει το ταδε μυνημα...

καπως ετσι το εχω ακουσει.

ΣΙΓΟΥΡΑ παντως για μια τετοια θεση χρειαζεται βυσμα ακομα και στον ιδιωτικο τομεα (που καταντησαμε)...

αν και εχω αποφασισει να αποχωρησω απο το χωρο τον υπολογιστων, παιζεται κατι τωρα και μπορει να μπω καπου σαν ΙΤ.

μακαρι να μπω και να ειναι ετσι οπως το φανταζομαι....

Δημοσ.
δε ξερω αν ειναι ακριβως ετσι.

τρεχει στο γραφειο του καθενος να δει γιατι δε δουλευει το mouse πχ ή γιατι βγαζει το ταδε μυνημα...

καπως ετσι το εχω ακουσει.

ΣΙΓΟΥΡΑ παντως για μια τετοια θεση χρειαζεται βυσμα ακομα και στον ιδιωτικο τομεα (που καταντησαμε)...

αν και εχω αποφασισει να αποχωρησω απο το χωρο τον υπολογιστων, παιζεται κατι τωρα και μπορει να μπω καπου σαν ΙΤ.

μακαρι να μπω και να ειναι ετσι οπως το φανταζομαι....

Μακαρι φιλε μου. Μακαρι. Τωρα το ποτε θα παρουμε και εμεις σειρα ειναι αγνωστο.

Τεχνικος Η/Υ = επαγγελμα που κινειτο εις αγνωστον κατευθυνσην (στην Ελλαδα παντα γιατι στο εξωτερικο τα πραγματα ειναι αλλιως).

Δημοσ.

Εγω ειμαι ΙΤ και λετε μπαρουφες :P.

Ο ΙΤ καθετε και τα ξυνει ωρες ώρες αλλα πιο πριν μπορει να εχει στησει ενα δικτυο LAN-WAN π.χ σε CISCO (με πολιτικες ασφαλειας, VPN's και 1000 πραγματα), servers κτλ για τα οποια εχει φαει ωρες σε βιβλια και σεμιναρια, παιδεμα σε virual routers, servers και πολλα άλλα.

Επομένως αφου εχει κανει ενα εργο που η εταιρια θα πληρωνε απο 15.000 και ανω, καθεται και το υποστηριζει και βεβαια το επεκτεινει. Ε!θα κανει και κανα χαμαλικι αμα χαλασει κανα pc.

Τελος το κυριοτερο που λανθασμενα δεν υπολογιζετε, ειναι η ευθυνη που εχει ο ΙΤ. Μια μ@λακια να γινει πχ στον server και να μην εχει σωστους μηχανισμους backup, την εκατσε για τα καλα. Ας μην πουμε για τα πιθανα υποκαταστηματα που πρεπει να ειναι 24/7 συνδεδεμενα με το κεντρικο τη στιγμη που οι επικοινωνιες μεσω ADSL VPN's εχουν προβληματα (αν δεν πληρωνει η εταιρια Hellascom).

Μην τα απλοποιουμε όλα.

Προσωπικα οταν ηθελα να φυγω απο την εταιρια και εφερα για συνεντευξη 2 παιδια, στο τελος εξαφανιστηκανε παρολο που στα χρηματα συμφωνουσανε. Η ευθυνοφοβια στο μεγαλειο της.

Ετσι εφυγα χωρις αντικαταστατη και τους εχω πλεον ως εξωτερικος συνεργατης με ακομα μεγαλυτερο ρισκο.

Δημοσ.

Ο ΙΤ καθετε και τα ξυνει ωρες ώρες αλλα πιο πριν μπορει να εχει στησει ενα δικτυο LAN-WAN π.χ σε CISCO (με πολιτικες ασφαλειας, VPN's και 1000 πραγματα), servers κτλ για τα οποια εχει φαει ωρες σε βιβλια και σεμιναρια, παιδεμα σε virual routers, servers και πολλα άλλα.

Επομένως αφου εχει κανει ενα εργο που η εταιρια θα πληρωνε απο 15.000 και ανω, καθεται και το υποστηριζει και βεβαια το επεκτεινει. Ε!θα κανει και κανα χαμαλικι αμα χαλασει κανα pc.

Τελος το κυριοτερο που λανθασμενα δεν υπολογιζετε, ειναι η ευθυνη που εχει ο ΙΤ. Μια μ@λακια να γινει πχ στον server και να μην εχει σωστους μηχανισμους backup, την εκατσε για τα καλα. Ας μην πουμε για τα πιθανα υποκαταστηματα που πρεπει να ειναι 24/7 συνδεδεμενα με το κεντρικο τη στιγμη που οι επικοινωνιες μεσω ADSL VPN's εχουν προβληματα (αν δεν πληρωνει η εταιρια Hellascom).

Μην τα απλοποιουμε όλα.

Προσωπικα οταν ηθελα να φυγω απο την εταιρια και εφερα για συνεντευξη 2 παιδια, στο τελος εξαφανιστηκανε παρολο που στα χρηματα συμφωνουσανε. Η ευθυνοφοβια στο μεγαλειο της.

Ετσι εφυγα χωρις αντικαταστατη και τους εχω πλεον ως εξωτερικος συνεργατης με ακομα μεγαλυτερο ρισκο.

ωχ ωχ μη μου λες τετοια....

Δημοσ.

Μην τα απλοποιουμε όλα.

Μας εβαλες στη θεση μας περιτρανα μπορω να πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...