Προς το περιεχόμενο

Κατώτερος μισθός Ι.Υ. σε εμπορικά καταστήματα.

dreamer-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντιμότατους σας βρίσκω όλους...

Θάνατος στα αφεντικά και ότι αρπάξει ο κώλος μας...

Χαίρομαι.

Την αξιοπρέπεια την απαιτείς απο την αρχή.. αγαπητέ zanza...

Και μάλιστα ΠΡΕΠΕΙ να την απαιτείς.

Αν όμως συμφωνήσεις σε κάτι και μετά σου σηκωθεί να αλλάξεις γνώμη... μάλλον αναξιοπρεπής είσαι.

Keep up.

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αναφορικά οτι δεν μπορεις με αυτοκίνητο να κανεις αυτη την δουλεία.

Σιγα μην παθεις και λουμπάγκο απο ενα κουτί βρε.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:50 ----------

Εντιμότατους σας βρίσκω όλους...

Θάνατος στα αφεντικά και ότι αρπάξει ο κώλος μας...

Σκοτώθηκαν ολοι τους.

Δημοσ.

Ναι γιατί αυτού του είδους τα αφεντικά ΔΕΝ είναι "οτι αρπάξει ο κώλος μας" είναι τιμιότατοι και ευσεβείς άνθρωποι που υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο προσφέροντας εργασία...

Έλα ρε klainmain τώρα.Ξέρεις πολύ καλά πως ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Δημοσ.

Σιγα μην παθεις και λουμπάγκο απο ενα κουτί βρε..

ενα κουτι????

δηλαδη στο 8ωρο ενα κουτι θα σκυψεις κατω απο ενα γραφειο του καθε μακακα να ξεσυνδεσεις και να το πας στο εργαστηριο?

ενα κουτι θα πουλησει το μαγαζι και θα το πας στο σπιτι του πελατη που μενει στη πολυκατοικια για να το συνδεσεις? (+ τη καθε μακακια που θα σε ρωτησει)

.......

....

.

οι η/υ δεν ειναι μονο ενα κουτι, εχει οθονη, εκτυπωτη και αλλα πολλα.

btw την εχεις κανει αυτη τη δουλεια ή ετσι θεωρητικα μιλας?

Δημοσ.

οι η/υ δεν ειναι μονο ενα κουτι, εχει οθονη, εκτυπωτη και αλλα πολλα.

btw την εχεις κανει αυτη τη δουλεια ή ετσι θεωρητικα μιλας?

oπως ειδες σου απάντησα για το βάρος γιατι πανω σε αυτο μπορώ να εχω άποψη.

Δεν νομίζω έξαλλου ενα pc να ειναι πιο βαρύ απο μια 10 μέτρον μοκέτα.

Δημοσ.
Α αυτο εννοουμε κρατησεις, εγω θεωρουσα μεσα ακομη και την ασφαλιση, (ημιμαθεια γαρ :-) ).

Thanks για τη διευκρινιση.

Εννοεί ότι είναι στο αφορολόγητο , δηλαδή δεν του κρατάνε φόρο μισθωτών υπηρεσιών ( Φ.Μ.Υ.). Αν το ξεπερνούσε θα είχαμε και κρατήσεις για να αποδοθούν στον Φ.Μ.Υ. ( αναλόγως φορολογικής κλίμακας) και έτσι οι καθαρές αποδοχές θα ήταν ( μικτές - ΙΚΑ- Φ.Μ.Υ.). Μιλάμε για περίπτωση που δεν έχει και επικουρική ασφάλιση.

Η πιο συχνή εκμετάλλευση θα έλεγα ότι είναι η περίπτωση που υπογράφεις για άλλη ειδικότητα σύμβαση ενώ δουλεύεις σε θέση άλλης ειδικότητας.

Δημοσ.
oπως ειδες σου απάντησα για το βάρος γιατι πανω σε αυτο μπορώ να εχω άποψη.

Δεν νομίζω έξαλλου ενα pc να ειναι πιο βαρύ απο μια 10 μέτρον μοκέτα.

που κολαει η μοκετα?

εδω σου συγκρινω τα υπερ και τα κατα του τεχνικου η/υ και του delivera.

ΔΕΝ εχει σημασια μονο το βαρος αλλα και η κινηση.

εχεις δει τους πλακαδες που εχουν τους αλβανους να κουβαλανε τα πλακακια αλλα οι μαστορες ειναι σκυμενοι ολοι για να βαλουν τα πλακακια?

ΔΕ κουβαλανε απολυτος τιποτα αλλα σκυβουν για να τα τοποθετησουν.

ξερεις τη προβληματα εχουν μετα απο καιρο?

και αφου για σενα δεν ειναι βαρυ ενα η/υ, γιατι δε πας αποθηκαριος πχ στο πλαισιο?

τι εχει? η/υ, κινητα, cd-dvd κτλ κτλ

Δημοσ.
Ναι γιατί αυτού του είδους τα αφεντικά ΔΕΝ είναι "οτι αρπάξει ο κώλος μας" είναι τιμιότατοι και ευσεβείς άνθρωποι που υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο προσφέροντας εργασία...

Έλα ρε klainmain τώρα.Ξέρεις πολύ καλά πως ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Και ο κακοπληρωτής εργοδότης αλλα και αυτός που συμφωνεί σε κάτι και μετά αναιρεί την όποια συμφωνία είναι στην ίδια κλίμακα..

Και οι δυό τους είναι τραγικοί...

Με χειρότερο ΜΑΛΛΟΝ τον υπάλληλο ο οποίος συμφωνεί σε όρους που δεν του "κάνουν".

Στην εξαρχής αυτή σάπια κατάσταση δεν υπάρχει δίκιο και άδικο... Γραφειοκρατικά υπάρχει... Ηθικά όχι..

Δικιά μου άποψη στο θέμα είναι να ΜΗΝ βρίσκουν για να τα κάνουν..

Μου έχει τύχει να είμαι σε κακοπληρωμένες δουλειές και κάθησα ακριβώς επειδή έτσι συμφωνησα εξ'αρχής.. Σήμερα προφανώς οι συμφωνίες μου είναι καλύτερες και μέσα στα πλήρη νομικά πλαίσια.. Αν δεν είναι.. Ψάχνω αλλού.

Απλά πράγματα..

Δημοσ.

και αφου για σενα δεν ειναι βαρυ ενα η/υ, γιατι δε πας αποθηκαριος πχ στο πλαισιο?

τι εχει? η/υ, κινητα, cd-dvd κτλ κτλ

βαλτός είσαι?

:mad:

Δημοσ.
βαλτός είσαι?

:mad:

αληθεια ποση μεγαλη διαφορα (οικονομικη) εχει ενας αποθηκαριος απο εναν τεχνικο πχ στο πλαισιο?

ΤΥΠΙΚΑ παντα...

Δημοσ.
Και ο κακοπληρωτής εργοδότης αλλα και αυτός που συμφωνεί σε κάτι και μετά αναιρεί την όποια συμφωνία είναι στην ίδια κλίμακα..

Με χειρότερο ΜΑΛΛΟΝ τον υπάλληλο ο οποίος συμφωνεί σε όρους που δεν του "κάνουν".

Στην εξαρχής αυτή σάπια κατάσταση δεν υπάρχει δίκιο και άδικο... Γραφειοκρατικά υπάρχει... Ηθικά όχι..

Μου έχει τύχει να είμαι σε κακοπληρωμένες δουλειές και κάθησα ακριβώς επειδή έτσι συμφωνησα εξ'αρχής.. Σήμερα προφανώς οι συμφωνίες μου είναι καλύτερες και μέσα στα πλήρη νομικά πλαίσια.. Αν δεν είναι.. Ψάχνω αλλού.

Απλά πράγματα..

Ναι αλλά παίρνω το μέρος του υπαλλήλου,γιατί όπως είπε ¨έκανε τη καύλα του" και δεν τον πολυένοιαζε τι υπέγραφε (λάθος το αναγνωρίζω) αλλά αλλίως τα βλέπεις όντας ελεύθερος και χωρίς οικονομικές δυσκολίες και αλλιώς όταν ζοριστείς,ή προπάντων όταν λες στους γύρω σου τις συνθήκες εργασίας σου,και σε λένε κορόιδο...

Δημοσ.
Ναι αλλά παίρνω το μέρος του υπαλλήλου,γιατί όπως είπε ¨έκανε τη καύλα του" και δεν τον πολυένοιαζε τι υπέγραφε (λάθος το αναγνωρίζω) αλλά αλλίως τα βλέπεις όντας ελεύθερος και χωρίς οικονομικές δυσκολίες και αλλιώς όταν ζοριστείς,ή προπάντων όταν λες στους γύρω σου τις συνθήκες εργασίας σου,και σε λένε κορόιδο...

Μα εδω ειναι που δεν πρεπει να παρεις το μερος του υπαλληλου. Γιατι αν σου ελεγε οτι αναγκαστηκε γιατι ειχε 2 χρονια ανεργος, δεν ειχε να φαει, κλπ κλπ (κατι σε Βασιλακης Καϊλας), τοτε να να του αναγνωρισεις το ελαφρυντικο, οτι ο εργοδοτηε τον βρηκε σε δυσκολη κατασταση και τον εκμεταλευτηκε. Αλλα να σου λεει "κοιτα για 1 χρονο ειμουνα αερα πατερα, αλλα τωρα ενοιωσα θιγμενος εργαζομενος"... ειναι λιγο οξυμωρο.

Δημοσ.

Απλά πράγματα..

άμα είναι έτσι και η κούνεβα είναι τραγική...

imho, μια συμφωνία για να είναι έγκυρη πρέπει να είναι και νόμιμη, αν όντως τον έκλεβε όλο αυτόν τον καιρό και υπάρχει μια περίπτωση να πάρει πίσω τα δικά του χρήματα πρέπει να το κάνει.

Δημοσ.
άμα είναι έτσι και η κούνεβα είναι τραγική...

imho, μια συμφωνία για να είναι έγκυρη πρέπει να είναι και νόμιμη, αν όντως τον έκλεβε όλο αυτόν τον καιρό και υπάρχει μια περίπτωση να πάρει πίσω τα δικά του χρήματα πρέπει να το κάνει.

Χμμμ, να το δουμε λοιπον λιγο αναποδα;

Ας κανω λοιπον ενα σεναριο.

Εστω οτι εχω μια επιχειρηση. Ο γιος μου λοιπον που ειναι κοντα στα 20 και τον εχω βαλει στη δουλεια, εχει ενα κολλητο, που τον φερνει για δουλεια. Επειδη πρεπει να δωσω εμπιστοσυνη στο γιο μου (ωστε να μπορεσει να λειτουργησει καποια στιγμη αυτονομα), δε ρωταω τι και πως και τον αφηνω να κανει τις συμφωνιες. Ο γιος μου λοιπον δεν τηρει το νομο, και δινει πολυ παραπανω μισθο μιας και ειναι κολλητος του.

ΜΑθαινω εγω λοιπον μετα απο ενα χρονο τι εγινε, και αφου ξεχεζω τον γιο μου, παω και ζηταω τα παραπανησιο απο τον υπαλληλο. Ποσοι πιστευεις οτι θα με υποστηριξουν λεγοντας οτι μια εγκυρη συμφωνια πρεπει να ειναι νομιμη, και οτι πρεπει να παρω τα παραπανησια πισω;

Εντιτ:

Να το χειροτερεψω και λιγο;

Ξερω για τη συμφωνια, αλλα το αφηνω φλου (φιλαρακια με το γιο μου ειναι, φτωχο παιδι ειναι ας παρει λιγα παραπανω και τετοια), αλλα οταν αρχιζει να σφιγγει η κατασταση λογω κρισης, παω και τα χωνω στον υπαλληλο, που παιρνει πιο πανω απο το νομο.

(PS. Ουτε γιο, ουτε επιχειρηση εχω.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...