pournaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Ολοι απορειτε, αλλα με το μυαλο του τοπικ σταρτερ που αφηνει αλλον να υπογραψει και μετα δεν κανει τιποτε να το αλλαξει αυτο, γιατι δεν τον ενοιαζε μιας και "εκανε την καυλα του", κι ενα ωραιο πρωι μετα απο 14 μηνες θυμηθηκε οτι ο εργοδοτης τον εκμεταλευεται (μιας και βαρεθηκε πλεον και δεν κανει πια την καυλα του), για υτον λοιπον δεν απορειτε. Κανεις δεν ειναι κατα των καταγγελιων, αλλα δεν εγινε κακος ο εργοδοτης μετα απο 14 μηνες, οι υπογραφες πεσανε, και οι συμφωνιες γινανε, το να πεις οτι πλεον δεν καλυπτομαι απο τη συμφωνια και θελω επαναδιαπραγματευση, αλλιως φευγω, το θεωρω απολυτα θεμιτο. Το να τρεχεις ομως τον εργοδοτη, επειδη οταν ξεκινησες αφησες αλλον να υπογραψει, και ουτε που σε ενοιαξε τοτε, αλλα τωρα αρχισε να σου ξυνιζει, αυτο δεν ειναι πουστια του εργοδοτη, αλλα του εργαζομενου.
Street-Fighter Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Ολοι απορειτε, αλλα με το μυαλο του τοπικ σταρτερ που αφηνει αλλον να υπογραψει και μετα δεν κανει τιποτε να το αλλαξει αυτο, γιατι δεν τον ενοιαζε μιας και "εκανε την καυλα του", κι ενα ωραιο πρωι μετα απο 14 μηνες θυμηθηκε οτι ο εργοδοτης τον εκμεταλευεται (μιας και βαρεθηκε πλεον και δεν κανει πια την καυλα του), για υτον λοιπον δεν απορειτε. Κανεις δεν ειναι κατα των καταγγελιων, αλλα δεν εγινε κακος ο εργοδοτης μετα απο 14 μηνες, οι υπογραφες πεσανε, και οι συμφωνιες γινανε, το να πεις οτι πλεον δεν καλυπτομαι απο τη συμφωνια και θελω επαναδιαπραγματευση, αλλιως φευγω, το θεωρω απολυτα θεμιτο. Το να τρεχεις ομως τον εργοδοτη, επειδη οταν ξεκινησες αφησες αλλον να υπογραψει, και ουτε που σε ενοιαξε τοτε, αλλα τωρα αρχισε να σου ξυνιζει, αυτο δεν ειναι πουστια του εργοδοτη, αλλα του εργαζομενου. αν εσυ δηλαδή έμενες στον δρόμο σε πέταγε η οικογένεια σου εξω και έπρεπε να βρεις δουλεία σπίτι κλπ κλπ. Και έβρισκες αυτη την δουλεία θα έλεγες οχι? ΤΙ θα εκανες? Θα κοιμόσουν στα παγκάκια? Και ναι Το παλικάρι τώρα του μπιπ τωρα θα το κάνει. Αλλάζει κατι στην στάση του εργοδότη? ΟΧΙ τίποτα ας χάσει κανα 5000χιλιαρο να γουστάρει και να μάθει οτι εχει να κάνει με Ανθρώπους και όχι με ζωα!
pournaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Τί είναι αυτά που γράφεται η περισσότεροι,δέ ξέρεται τί συμβαίνει και βγάζεταί αυθέρετα συμπεράσματα.Προσλήφθηκα κανονικά αλλα με υπογραφή που δέν έβαλα ο ίδιος(έλοιπα σε δουλειά κ υπέγραψε άλλος),δέ με ένοιαζε, τότε μιάς κ έκανα τη ¨γκαύλα¨ μου. Περιμένω απαντήσεις σας στην ερώτηση που έκανα πιο πάνω. αν εσυ δηλαδή έμενες στον δρόμο σε πέταγε η οικογένεια σου εξω και έπρεπε να βρεις δουλεία σπίτι κλπ κλπ.Και έβρισκες αυτη την δουλεία θα έλεγες οχι? ΤΙ θα εκανες? Θα κοιμόσουν στα παγκάκια? Και ναι Το παλικάρι τώρα του μπιπ τωρα θα το κάνει. Αλλάζει κατι στην στάση του εργοδότη? ΟΧΙ τίποτα ας χάσει κανα 5000χιλιαρο να γουστάρει και να μάθει οτι εχει να κάνει με Ανθρώπους και όχι με ζωα! Αλλα λογια να αγαπιομαστε. Τα σεναρια και τα αν ειναι πολυ καλα, αλλα εδω μιλαμε με γεγονοτα, δεν τα εγραψα εγω, ο θιγομενος εγραψε οτι δεν τον ενοιαζε, και οτι συμφωνησε και δεχτηκε τη συμφωνια που υπεγραψε. Οποτε ασε τα παγκακια και τα υπολοιπα γλαφυρα.
Street-Fighter Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Αλλα λογια να αγαπιομαστε. Τα σεναρια και τα αν ειναι πολυ καλα, αλλα εδω μιλαμε με γεγονοτα, δεν τα εγραψα εγω, ο θιγομενος εγραψε οτι δεν τον ενοιαζε, και οτι συμφωνησε και δεχτηκε τη συμφωνια που υπεγραψε.Οποτε ασε τα παγκακια και τα υπολοιπα γλαφυρα. ωραία δεν το είδα αυτό. Αλλά και έτσι να είναι όπως λέει πρέπει να κινηθεί νομικά. Δεν παύει να είναι απατεώνας ο χαζό εργοδότης του.
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δουλεύω εδώ και 14 μήνες σε ένα κατάστημα Η/Υ ώς τεχνικός.Το τελευταίο καιρό(στις αρχές δέ με ένοιαζε) άρχησα να αναρωτιέμαι άν αφτά που παίρνω είναι αφτά που δικαιούμαι.Παίρνω 150€ την εβδομάδα και χωρίς ρεπό.Τώρα τελευταία δέ μας τα λέει καθόλου καλά ο τύπος και σκέφτομαι να διεκδικήσω όλα αυτά που μου "έφαγε"(άν μου έφαγε)όλον αυτόν τον καιρό. Θέλω να μου πεί κάποιος που γνωρίζει,ποιός είναι ο κατώτερος μισθός που θα έπρεπε να παίρνω και άν δικαιούμε ή όχι ρεπό. Περιμένω τις απαντήσεις σας. Έχεις τελειώσει κάποια σχολή;
Street-Fighter Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Έχεις τελειώσει κάποια σχολή; Που κολλάει αυτό?
georgemarios Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Που κολλάει αυτό? στο να δουμε τις εναλλακτικες του
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Που κολλάει αυτό? Κολλάει γιατί θέλω να βρώ τη συλλογική σύμβαση εργασίας του.
pournaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 στο να δουμε τις εναλλακτικες του Οχι μονο αυτο, αναλογα με το χαρτι που μπορει να εχει, και αναλογα με το τι εργασια κανει, αυξομειωνεται και ο μισθος. Ενας λογιστης ειναι παντα η καλυτερη λυση σε αυτες τις περιπτωσεις (εκτος κι αν ειναι καποιος απο εδω μεσα, οποτε ευπροσδεκτες οι συμβουλες του). Εδιτ. Με προλαβε ο Physics_Rulez
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Τώρα θα έλεγα στο παιδί να βρεί λογιστή αλλά έχε χάρη που είναι σε δύσκολη θέση... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:24 ----------
aledjo Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 χαχαχα αυτο ειναι επιστημονικη φαντασια! δεν εχω δει κανεναν να περνει τα λεφτα που λεει ο πινακας.
Teaser Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 χαχαχα αυτο ειναι επιστημονικη φαντασια! δεν εχω δει κανεναν να περνει τα λεφτα που λεει ο πινακας. Νομίζω είναι μικτά... Δεν παίρνω όρκο όμως.
pournaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 χαχαχα αυτο ειναι επιστημονικη φαντασια! δεν εχω δει κανεναν να περνει τα λεφτα που λεει ο πινακας. Κανεις τεραστιο λαθος. Τουλαχιστον ολες οι μεσαιομεγαλες επιχειρησεις που συντηρουν λογιστηρια κλπ, πληρωνουν οτι λεει ο πινακας μεχρι δεκαρας. Απο κει και περα σε συνοικιακα μικρομαγαζα γινονται αρκετες πουστιες, αλλα αμα τους αφηνεις κανα δυο χρονια, και μετα θυμασαι τα δικαιωματα σου...
pournaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Νομίζω είναι μικτά... Δεν παίρνω όρκο όμως. Δεν ειναι μικτα, το ικα μονο ειναι κοντα στα 400ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.