Προς το περιεχόμενο

Κόλλημα PC σε αναπαραγωγή youtube και άλλων Video

maranx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα.

Όταν το pc μου δοκιμάζει να παίξει video απο youtube εντός browser πολλές φορές κολλάει. Όταν λέω κολλάει, εννοώ πως παγώνει τελείως και χρειάζεται hard reset.

Το πρόβλημα δεν είναι αναπαράξιμο υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Μπορεί να κολλήσει ενώ έχω ανοιχτά 10 άλλα προγράμματα, μπορεί να κολλήσει και όταν δεν έχω απολύτως τίποτε άλλο ανοικτό και προέρχεται από φρέσκο boot. Να σημειώσω εδώ πως δεν κολλάει σε συγκεκριμένο σημείο του αρχείου. Έχω δοκιμάσει 3 browser και δεν βλέπω αλλαγή (firefox, opera, maxthon). Από άλλα site τα κολλήματα αυτά είναι εξαιρετικά σπάνια.

Δεν κολλάει αν τα ίδια βιντεάκια τα κατεβάσω από το keepvid και τα παίξω με standalone player.

H μόνη διαφορά που μπόρεσα να καταλάβω είναι αν τό σύστημα στηθεί ξανά από φρέσκο format, οπότε και εμφανίζεται μεν, αλλά μετά από 2-3 εβδομάδες λειτουργίας.

Παλιότερα είχα παρόμοιο πρόβλημα αν άνοιγα μεγάλα αρχεία video και με standalone players που χρησιμοποιούσαν φίλτρα directshow. Πλέον χρησιμοποιώ τον SMPlayer (που χρησιμοποιεί δικά του φίλτρα) και αυτά τα κολλήματα έχουν σχεδόν εξαλειφθεί. Μπορεί να συμβεί 1 ανά 1000 αναπαραγωγές πχ και δεν αναπαράγεται ξανά στο ίδιο αρχείο.

Μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα φίλτρα directshow.

Τα χρησιμοποιεί στην αναπαραγωγή video από youtube ο browser;

Τί προτείνετε;

Δημοσ.
Μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα φίλτρα directshow.

Τα χρησιμοποιεί στην αναπαραγωγή video από youtube ο browser;

Όχι, ο browser φορτώνει το Flash plugin της Adobe, το οποίο και κάνει την αποκωδικοποίηση των YouTube videos.

Τί προτείνετε;

Εγκατάσταση της τελευταίας διαθέσιμης έκδοσης VGA και sound drivers για το hardware σου, εγκατάσταση της τελευταίας διαθέσιμης έκδοσης του Flash plugin από το site της Adobe.

Δημοσ.

Ooops... :fear:

Θεώρησα πως ήταν τόσο αυτονοητα αυτά που δεν το ανέφερα καν. Εννοείται πως έχω αναβαθμίσει αυτά που λες. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα.

Να προσθέσω πως τελίκά παρατηρώ πως αντίστοιχα κολλήματα έχω και σε αλλα παρόμοια site του youtube, αν και όχι με όλα στον ίδιο βαθμό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τί γίνεται ρε παιδιά; Δεν έχει κανείς κάποια ιδέα;

Έστω κάποιον αλγόριθμο για troubleshooting του θέματος;

:cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...