Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση σκληρου λάπτοπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες....

Χρησιμοποιώ για ολες τις δουλείες μου το λαπτοπ TOSHIBA A100-237.

Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το σκληρό μου. Λεω κατι σε 7200.Αλλα δε ξερω αν ειναι καλυτερα seagate η wd.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:06 ----------

Να σημειώσω οτι οταν πηγα πλαισιο αγιας παρασκευης να ρωτήσω μου λέει.( Δεν φερνω 7200. Ειναι πολυ γρηγοροι σε μικρο χωρο(2.5) και μπορει να κανουν μπαμ κτλ κ γνώμη του ηταν να τα αποφύγω)

Δημοσ.

Λες μάστορα να δω διαφορά;Καλα σιγουρα παπαριες ελεγε του πλαισιου δεν ηξερε καν εαν υπάρχει 7200 σε 2.5. Μου λεει αυτο που λες δεν υπάρχει ή βγηκε τωρα και δεν το εχω δει(εδω κ κατι χρονια υπάρχει απο οσο ξερω)

Απλα θα πηγαινα scorpio αλλα επειδη βγηκε ο seagate 7200.4 δε ξερω ποιος αξίζει απο τους δυο..

Δημοσ.

Ναι ρε, πάρε τον scorpio είναι και κρύος, εγώ τον έχω βάλει σε μερικούς Sony ( 4200 έχουν :shock: ) και οι κάτοχοί τους ακόμα με κερνάνε όταν τους πετυχαίνω έξω :lol:

Δημοσ.

Με ΄γεις :-)

Επειδή ο σκληρός είναι το bottleneck κάθε σύγχρονου υπολογιστή, κάθε βελτίωση σε αυτό τον τομέα κάνει bam! Καλοδούλευτος ;)

Δημοσ.

Φορτώνει NetBeans και τα παντα αμέσως και δεν κολάει! Μια χαρα ειναι:)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:26 ----------

Τα windows του δινουν σκορ 5,8!

Δημοσ.

Εμένα 4,2 ειχε.Κανω Update τα windows και καποια πραγματα update ταυτοχρονα , ολοκληρo explorer 8 εβαζε και εγω δουλευα χαλαρά visual studio κ netbeans χωρις κολήματα.Μεγάλη διαφορά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...