dimosb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Re seis exo dokimasei tous drivers tis etairias gia ta 2000 kai den douleuoun sta XP. ti tha kano tora??? na allaxo scanner?? O scanner einai enas Primax Colorado USB 9600.Please Help!!!
accipio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Πριν από αρκετό καιρό έδωσα την απάντηση που ακολουθεί σε κάποιον άλλο φίλο. Ελπίζω να σε βοηθήσει... "Σου γράφω τι ακριβώς έκανα εγώ με το δικό μου scanner, έναν Primax Colorado 9600 us, με τους drivers για Windows 2000. Ίσως δεν ισχύουν τα ίδια με το δικό σου, αλλά δοκίμασε. 1. Πρώτα απ' όλα, έκανα αποσυμπίεση το .exe αρχείο των drivers (με το winrar) σε κάποιο φάκελο, έστω c:\colorado (εκεί δημιουργήθηκαν και διάφοροι υποφάκελοι). 2. Από εκεί έτρεξα το setup αρχείο και έκανα εγκατάσταση. 3. Σε κάποιο σημείο αφού ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση ζήτησε επανεκκίνηση. 4. Έκανα επανεκκίνηση και στο φόρτωμα τα XP εντόπισαν τον scanner και μου ζήτησαν να ψάξουν για drivers. Δεν έκανα αυτόματη αναζήτηση, αλλά τα "οδήγησα" στο path c:\colorado\OT1Drivers\OS, απ' όπου και έκανα την εγκατάσταση επιτυχώς (επέλεξα το μοντάλο "flatbed"). Αν θυμάμαι καλά, κάτι μου είπαν για unsigned driver, αλλά το αγνόησα. Έτσι ο scanner λειτουργεί με όλα τα προγράμματα που υποστηρίζουν σάρωση, μόνο που δεν εγκαθίσταται αυτόνομη εφαρμογή για τη λειτουργία του, όπως στα win9x (λίγο όμως μας ενοχλεί αυτό, από τη στιγμή που δουλεύει κανονικά). Αν δεν τα καταφέρεις με αυτή τη διαδικασία, προσπάθησε στο βήμα 4 με άλλο directory στο σημείο που τα XP ζητάνε drivers."
kspree123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Thanks re accipio. Ekana akribos to idio kai epiase. Pragmatika den ixera oti borouses na anoixeis ena .exe arxeio me to winrar. kai pali euxaristo.
makisathanos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2003 Εγώ έτρεξα το αρχείο για τα 2000 που κατέβασα από την primax και έβαλα τα xp να ψάξουν. Τα αρχεία πηγαίνουν σε ένα κρυφό φάκελλο στα Documents and Settings στο υπο-φάκελλο του τρέχοντα χρήστη. Κατευθύνεις εκεί τα xp και όλα καλά. Η διαδικασία όμως που προτείνει accipio μου φαίνεται καλύτερη.
makisathanos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2003 Και η αυτόνομη εφαρμογή δουλεύει μετά, με συμβατότητα για 98.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.