JohnnyDragon Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι πολύ να ψάξω εργασία στο χώρο της κατασκευής σκαφών αναψυχής. Δεν έχω σχέση με το χώρο όσον αφορά πτυχία του είδους, αλλά και μία απλή θέση βοηθού με ικανοποιεί! Το θέμα είναι πως δεν έχω ιδέα τι παίζει σε αυτές τις δουλειές. Πιο πολυ θέλω λόγω της αγάπης μου για τα ταχύπλοα, και πιστεύω πως θα μου άρεσε πολύ μία τέτοια δουλειά όσο βαρειά και αν είναι και όσο και αν απέχει απο τον τομέα μου την πληροφορική!!! Αν γνωρίζει κανείς ας μου πεί μερικές πληροφορίες παρακαλώ καθώς επίσης και αν γνωρίζει κάποιο εργοστάσιο στην Αττική που πιθανόν να ζητάει άτομα.
The_Mentor Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Είναι δύσκολο να βρεις εργασία σε αυτό τον τομέα χωρίς να έχεις κάποιο δίπλωμα σχετικό. Ο κλάδος έχει σε μεγάλο μέρος του αυτοματοποιηθεί με αποτέλεσμα να υπάρχουν θέσεις σε Σχεδιαστές (CATIA, ProENGINEER etc), Ναυπηγούς Μηχανικούς (3oβάθμια εκπαίδευση), Χειριστές CNC μηχανημάτων (τεχνική εκπαίδευση) κλπ. Αν είσαι τυχερός θα μπορούσες να βρεις μια θέση σε γραμματεία αλλά δεν θα σου εξασφάλιζε πρόσβαση στο ναυπηγείο όπως θα ήθελες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.