disqualified Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 φανταζομαι οτι τα αρχεια που πας να ανακτησεις τα βαζεις να αποθηκευτουν σε αλλο μερος απο τον σκληρο σου ετισ δεν ειναι?
karolos Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Για να πω την αληθεια στην αρχη προσπαθουσα στο ιδιο αλλα μετα δοκιμασα να το σωσω και σε ενα φλασακι αλλα και παλι δεν ανοιγουν
D-tonys7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 υπάρχουν μαγαζιά που κάνουν αυτή την δουλειά και δν στοιχίζει και τόσο πολύ με 90% επιτυχία........φιλε μου ο δίσκός έτσι ξαφνικά δν άνοιγε η ταρακουνήθηκε??
victz Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Karolos δοκιμασε το recover my files, σε μενα εχει δουλεψει. Αν ομως τον βλεπουν τα προγραμματα, αποφυγε τις πολλες δοκιμες μην επιδεινωσεις το προβλημα, και κυριως οτι κανεις recover, κανε το σε αλλο δισκο
@topos Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Χαιρεται, ανοιξα το κουτι, πηρα τον σκληρο και τον εβαλα σε μια καινουρια θηκη που αγορασα. Παλι δεν δουλευει. Θα περιμενω μερχι να γυρισω ελλαδα ωστε να τον συνδεσω εσωτερικα με καποιο πσ.Δοκιμασα το getdataback, γιατι ολα τα αρχεια που θελω πριν τα μεταφερω στον εξωτερικο σκληρο τα ειχα στο λαπτοπ. Μου βρισκει πολλα αρχεια αλλα οταν τα σωζω μετα δεν ανοιγουν, Κυριως κατι pdf kai doc. Γιατι? ειμαι πολυ κοντα.... Μηπως ειναι trial/demo και σου δειχνει μονο οτι μπορει να βρει και για να στα ανακτησει θελει να περασεις/αγορασεις serial number? Μου χε τυχει με ενα παρομοιο(αν οχι το ιδιο) προγραμματακι. Aπο κει και περα πιστευω οτι εαν τον ανοιξεις )και τον συνδεσεις κλασικα σε tower θα στα δει ολα κανονικοτατα...
karolos Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 υπάρχουν μαγαζιά που κάνουν αυτή την δουλειά και δν στοιχίζει και τόσο πολύ με 90% επιτυχία........φιλε μου ο δίσκός έτσι ξαφνικά δν άνοιγε η ταρακουνήθηκε?? Εννοεις ανακτηση δεδομενων? Εχεισ δει ποτε τις τιμες τους? Karolos δοκιμασε το recover my files, σε μενα εχει δουλεψει. Αν ομως τον βλεπουν τα προγραμματα, αποφυγε τις πολλες δοκιμες μην επιδεινωσεις το προβλημα, και κυριως οτι κανεις recover, κανε το σε αλλο δισκο Θα το δοκιμασω, Μηπως ειναι trial/demo και σου δειχνει μονο οτι μπορει να βρει και για να στα ανακτησει θελει να περασεις/αγορασεις serial number?Μου χε τυχει με ενα παρομοιο(αν οχι το ιδιο) προγραμματακι. Οχι ειχα ωαλει Serial, μου εβγαζε ενα προβλημα με encoding στα αρχεια του word. Aπο κει και περα πιστευω οτι εαν τον ανοιξεις )και τον συνδεσεις κλασικα σε tower θα στα δει ολα κανονικοτατα... Σε αυτο ελπιζω και εγω.
karolos Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ωραια, μετα απο αυτα με το getdataback βρηκα 1 pdf που ειχα χασει. Το μονο που μενει ειναι να τον συνδεσω σε ενα κανονικα σε ενα πσ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.