karolos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Καλιμερα, εχω εναν σκληρο Western digital 500gb. Σταματησε να τον βλεπει ο υπολογιστης. Οταν τον συνδεω κανει spinning το ποντικι εμφανιζεται στο "remove safely" αλλα χωρις γραμμα και γενικα δεν εχω προσβαση. Δοκιμασα καποια προρμμματα που δινει για το σκληρο αλλα δεν περναει τα τεστ. Μονος μου προσπαθησα για ανακτηση δεδομενων χωρις τυχη. Η εγγυηση ισχυει ακομα ευτυχως, αλλα παει οτι ειχα μεσα. Οι εταιριες με τις οποιες συνεργαζεται η western μου ειπαν κατι εξοφρενικες τιμες για ανακτηση δεδομενων. Δεν πανε καλα, λες και ειμαι καμια εταιρια, βλακες. Απο την αλλη αν παρω τα δεδομενα μονος μου ακυρωνεται η εγγυηση μου αλλα χαλαλι, 80 ευρω για να παρω εναν αλλον σκληρο τα δινω. Τι μου προτεινεται να κανω, κανα προγραμμα να τρεξω μπας και τα σωσω μονος μου? Να τον ανοιξω να τον συνδεσω κατευθειαν στο μηχανημα? Καθε προταση καλοδεχουμενη, γιατι μου εχει στοιχησει....
xolloth Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 βρε μπας και εχει φυγει το καλωδιο απο τον σκληρο και δεν τον βλεπεις; μια φορα το ειχα παθει και νομιζα οτι ταφτυσε ο σκληρος μεχρι να το δω. απο την αλλη καλο ειναι οτι αρχεια θεωρεις πολυτιμα για σενα,να τα κανεις παντα backup σε dvd γιατι οι σκληροι δεν εχουν μπεσα.
karolos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 τα καλωδια ειναι στη θεση τους Βασικα ενα τεστ που εκανα με το προγραμμα τηs western μου βγαζει cable problem. δοκιμασα με αλλο καλωδιο αλλα και παλι δεν δουλευει. Μου ζηταν 150 για μπουν στον σκληρο και να μου στειλουν μια λιστα με τα αρχεια μου, αν τα κατεφερουν και μπορουνβ να κανουν ανακτηση και απο 800-2000 αν θελς να ανακτησω δεδομενα. Ελεος, παιρνω καινοθριο laptop, σκληρο και παω και διακοπες...!αλλα πατανε εκει που σε ποναει, γιατι ξερουν οτι αν χτυπησει το τηλεφωνο τους καποιος ειναι που την εχει πατησει.... Τοσα λεφτα ομως για τισ φωτογραφιες μου και για καποια σημαντικα αρχεια δεν τα δινω....
xolloth Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 καλο ειναι τα σημαντικα αρχεια να τα κανουμε backup και καπου αλλου,ολοι μας την εχουμε πατησει καποια στιγμη και βαλαμε μυαλο. εγω προσωπικα δεν θαδινα φραγκο σε αυτους.
victz Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Mα αυτες οι εταιριες δεν απευθυνονται σε χρηστες σαν εμας, αλλα σε αλλες εταιριες που πραγματικα εχουν δεδομενα σημαντικα. Αρχεια πελατων, κλπ κλπ.
xolloth Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 βεβαια αλλα αυτο δεν αποκλειει ενας συνηθισμενος χρηστης να κανει το λαθος και να εχει πραγματικα σημαντικα αρχεια που να αφορουν μελετες,πονηματα κ.λ.π.και να τα χασει. τωρα mp3 ,photo κ.λ.π. μικρη η ζημια θα τα ξαναμαζεψεις σιγα-σιγα. εγω ολα μου τα αρχεια τα εχω σε dvd[τερατα]και εχω και 3 εξωτερικους που εχω μουσικη και βιντεο ετσι για να ακουω οποτε μου κανει κεφι.
disqualified Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 ωραια αυτα ρε xolloth αλλα ειναι ασχετα με το προβλημα του φιλου... Φιλε μου, ο σκληρος με ποιους τροπους φαινεται στο explorer και στο disk management;
karolos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 ο σκληρος μου φαινεται στο disc management αλλα δεν μπορει να τον κανει initialize. Φαινεται με ενα βελλακι κοκκινο προς τα κατω. Δεν ξερω φιλε μου αν σε καλυψα. Πολυ καλα αυτα τα μετρα παιδια και σωστα αλλα δεν φανταστηκα οτι θα μου συμβει κατι τετοιο. Απο τουδε και στο εξης.... Τα πιο σημαντικα για μενα ειναι φωτογραφιες (μερικεσ θα τισ βρω δυσκολα 'η και καθολου) και ολα τα αρχεια, εργασιεςσ αρθρα απο το master μου που τα γουσταρα πολυ. Τα αλλα τα ξαναβρισκω.
disqualified Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 μαλλον μιλας για εξωτερικο σκληρο πιθανοτατα καποιο mybook. Δεν εχω δοκιμασει να ανοιξω κανεναν αλλα φαινεται καλη ιδεα. Αν ψαξεις στο google πιθανως να βρεις καποια εμπειρια αλλου χρηστη και απλα να συνδεσεις με αλλο τροπο το σκληρο που εχει μεσα
De@th L0rd Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Αν είναι εξωτερικός (που το εύχομαι) παίζει να έχει χαλάσει η πλακέτα του ή να έχει μετακινηθεί από τη θέση ο δίσκος εσωτερικά κ δε κάνει καλή επαφή.Βγάλε τον από την πλαστική θήκη και σύνδεσέ τον με ένα καλώδιο sata καινούριο σαν εσωτερικό.Σου εύχομαι να είναι αυτό και τίποτε άλλο και να βρείς τα δεδομένα σου.
fabio Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 WD my book world μου ειχε κανει τετοια κολπα. Τον εβγαλα απο το κουτι τον συνεδεσα απ ευθειας σε μια sata θυρα και ολα ΟΚ αν και μεχρι εκεινο το σημειο ειχα χασει 2-3 χρονια ζωης.....
karolos Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Guys, ευχαριστω για τις απαντησεις.Θα τον ανοιξω, ουτως η αλλως χεστηκα για την εγγυηση. Χρειαζομαι ενα καλωδιο sata-usb για να τον συνδεσω με το pc? Κατι μου λεει οτι δεν ειναι πολυ σοβαρο και θα τα σωσω... Ναι εξωτερικος ειναι. Εκτος απο αυτο, εχει δοκιμασει ποτε κανεις καποιο προγραμμα ανακτησης δεδομενων με επιτυχια?
fabio Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μεσα το κουτι εχει εναν φυσιολογικο sata σκληρο μπορεις να τον απ ευθειας σαν εσωτερικο. θα σε βολεψει και στο να παρεις τα data γιατι απο usb θα πηγαινει πιο αργα . Απο προγραμματα εχω δοκιμασει το getdataback και εκανε την δουλεια σου σε φορμαρισμενο drive
karolos Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Χαιρεται, ανοιξα το κουτι, πηρα τον σκληρο και τον εβαλα σε μια καινουρια θηκη που αγορασα. Παλι δεν δουλευει. Θα περιμενω μερχι να γυρισω ελλαδα ωστε να τον συνδεσω εσωτερικα με καποιο πσ. Δοκιμασα το getdataback, γιατι ολα τα αρχεια που θελω πριν τα μεταφερω στον εξωτερικο σκληρο τα ειχα στο λαπτοπ. Μου βρισκει πολλα αρχεια αλλα οταν τα σωζω μετα δεν ανοιγουν, Κυριως κατι pdf kai doc. Γιατι? ειμαι πολυ κοντα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.