Προς το περιεχόμενο

Κοστολόγιση αλλαγών σε website

xarris88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την βοήθειά σας!

Μου ζήτησαν από ένα ραδιοφωνικό σταθμό να προσθέσω υλικό στο website τους (το website υπάρχει και δεν φαίνεται να θέλουν κάποια αλλαγή). Αυτές θα αφορούν το πρόγραμμα, φωτογραφίες, νέα κτλ...

Για την δουλειά μου θα πληρωθώ. Το πρόβλημα είναι πως είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο και δεν ξέρω πόσα να τους ζητήσω.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Aυτο δεν χρειάζεται και σοβαρες γνωσεις για να το κανεις, απλα βαρετη δουλεια ειναι.

Φανταζομαι εχουν καποιο cms και απλα βαζεις αρθρα και φωτογραφιες.

πες τους 10 ευρω την/ωρα και καλα εισαι :P

(στη τυχη ειπα το ποσο μη βασιστεις, ρωτα κανα επαγγελματια)

Δημοσ.

:lol:

Ρωτησα ενα φιλο επαγγελματια, και μου ειπε 40€... Μπορω να πω οτι και μενα μου φανηκαν πολλα.... Σκεφτομουν για 25~30€/ωρα. Θα ρωτησω να δω πρωτα ποσα δινουν και μετα θα κρινω. 10€ ομως μου φαινονται λιγα. Πρωτα απ ολα πρεπει να κατανοησω τον τροπο που κατασκευασε ο προηγουμενος το website.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα ανάλογα με την πολυπλοκότητα της δουλειάς σου.Αν είναι κάποιο έτοιμο cms πιστεύω καλά είσαι στα 20,αν θέλει πείραγμα HTML κ.τ.λ. πήγαινε το στα 30-40 ανάλογα και πάλι στο πόσο δύσκολο είναι.

ΥΓ: Πόσο δύσκολο είναι πραγματικά όχι πόσο δύσκολο είναι για σένα !

Δημοσ.

40 ευρω την ώρα για να σου περάσουν άρθρα σε html? Αυτο λέγεται ελληνας επαγγελματίας σήμερα?

είμαστε σοβαροί?

Δημοσ.

Ρε παιδιά 40€/h είναι 320€ στο οχτάωρο και 6.400€ το μήνα. Ακόμα και 10€/h είναι πολύ καλά χρήματα. Το ξέρω ότι δε πάει έτσι σε όλες τις δουλειές αλλά όπως και να έχει όταν κάποιος κάνει την πρώτη του δουλειά μη τον φουσκώνετε με τέτοια ποσά. Θα τα βρεί μπαστούνια αργότερα…

Χωρίς να έχω εμπειρία στο χώρο θα σου έλεγα να ζητήσεις ένα πολύ μικρό ποσό. Μη σου πω συμβολικό. Στη περίπτωση σου έχει τεράστια σημασία η εμπειρία που θα αποκομίσεις. Στις επόμενες δουλειές θα έχεις γνώση και θα ξέρεις πόσο αξίζει ο χρόνος σου και οι γνώσεις σου.

Δημοσ.

Κοιτα απο την στιγμη που ειναι η 1η σου δουλεια δεν μπορεις να ζητησεις καποιο μεγαλο ποσο γιατι παιζει σημαντικο ρολο η εμπειρια που οπως μας ειπες δεν εχεις ακομα.

Τωρα η τιμη διαφερει αναλογα τι site ειναι (cms η καποιο στατικο xhtml;), επισης σημαντικο ειναι και ποσα κειμενα και φωτογραφιες θα σου πουν να περασεις... αν υπαρχουν ετοιμα δεν νομιζω να σου παρει πολυ ωρα για να γινει αυτο. Αντε 1-2 το πολυ ωρες φανταζομαι. Οποτε σαν τιμη κατι γυρω στα 30-50 ευρω ειναι καλα πιστευω, τωρα αν πας σε διορθωσεις του κωδικα η τιμη ανεβαινει.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ ολους σας!

Οπως το σκεφτομαι, υπολογιζω να ζητησω 20€/ωρα. Εχει καποιο cms (θελω να πιστευω δηλαδη). Αυριο που θα συναντησω τον υπευθυνο και θα εχω ολες τις απαραιτητες πληροφοριες θα του πω οτι θελω μια μερα να το σκεφτω και θα ξαναυπολογισω.

Δημοσ.
Ρε παιδιά 40€/h είναι 320€ στο οχτάωρο και 6.400€ το μήνα. Ακόμα και 10€/h είναι πολύ καλά χρήματα. Το ξέρω ότι δε πάει έτσι σε όλες τις δουλειές αλλά όπως και να έχει όταν κάποιος κάνει την πρώτη του δουλειά μη τον φουσκώνετε με τέτοια ποσά. Θα τα βρεί μπαστούνια αργότερα…

Σορι για το off topic παιδιά..

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... Τι θυμήθηκες ρε... χαχαχα :o:lol::lol::lol::o..!!

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα έλεγα να μην ζητησεις λίγα! διότι δεν θα φανεί ωραίο να του πεις μετά οτι δεν είσαι ευχαριστημένος και θές παραπάνω! Βασικά πες μας πόσες φωτο και πόσα κείμενα θα είναι και πόσες φορές τον μήνα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...