Προς το περιεχόμενο

Νέο PC για φίλο.

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιάχνουμε ένα pc για ένα φίλο μου.

Ο στόχος είναι να βγει όσο πιο οικονομικό γίνεται μιας και οι ανάγκες του είναι πιο πολύ ίντερνετ,καμιά ταινία ΗD,και πολύ περιστασιακό gaming δηλαδή κανένα pro θα παίξει σίγουρα με παρέα και έτσι και από εκεί και πέρα μπορεί να του έρθει να βάλει και κανένα Crysis αλλά χωρίς καμία απαίτηση για γραφικά απλά να μπορεί να το παίξει.

Έχουμε καταλήξει σε αυτή τη σύνθεση.Και την ποστάρω για ένα τελευταίο έλεγχο και παρατηρήσεις που μπορεί να φανούν χρήσιμες προκειμένου να αποφύγει μπελάδες διαφόρων ειδών.

plaisiocomputers1243248.png

Όποια σχόλια για τυχόν hardware που θα προκαλέσει ασυμβατότητα ή αλλαγές που με λιγότερα,τα ίδια ή ελάχιστα περισσότερα λεφτά θα ανεβάσουν την απόδοση ευπρόσδεκτα.

Εκτός από το τροφοδοτικό που ξέρω ότι είναι overkill αλλά ας όψεται το πλαίσιο που το 420άρι από 45€ το πήγε 69€ και ο φίλος μου όπως και εγώ πιστεύω ότι αξίζει και ας είναι αχρείαστο να πάρει το PC P&C τόσο για την ποιότητά του όσο και για τα 5χρόνια εγγύησης που έχει.

Επίσης αξίζει να περιμένει για την αγορά του pc μετά το καλοκαίρι μιας και φοιτητές..τους επόμενους 2 μήνες έδω θα κάθετε σβησμένο καθώς θα πάμε σπιτάκια μας..για να πάει σε Phenom II x2 ή και με αυτή τη CPU για τις ανάγκες του μια χαρά θα είναι να τον πάρει να ξεμπερδεύει που είναι εδώ και 2βδομάδες 24/7 στις σελίδες από πλαίσιο και e-shop και ψάχνει;

Ευχαριστούμε προκαταβολικά.

Edit:Η λογική αγοράς αυτού του pc είναι..."Παίρνω desktop για να έχω ένα pc καλύτερο από ένα λάπτοπ και να μην δώσω τόσα λεφτά που θα χρειαζόμουν για ένα αντίστοιχο λάπτοπ και να είμαι και πολύ πιο άνετος(σ.σ 20" οθόνη 1600χ900 vs 15,4" 1280x1024 κτλ)"

Δημοσ.
aws.jpg

aws2.jpg

aws3.jpg

βρισκω τη οθονη 22" με dvi;) και κουτι ειναι ομορφο http://www.youtube.com/watch?v=cCR7DvGEtns :-D

τιμη 550 ευρω

Λοιπόν κουτί του αρέσει πιο πολύ αυτό που βάλαμε και για 0,1€ δεν τίθεται θέμα,τροφοδοτικό υπάρχει λόγος να διαλέξουμε αυτό;Γιατί στα ίδια λεφτά να πάρουμε ένα με δυο χρόνια μικρότερη εγγύηση θα πρέπει να είναι ΠΑΡΑ πολύ καλύτερο για να το διαλέξουμε,RAM γιατί τις Corsair και τις 5άρες κιόλας;Πιστεύω ότι δεν θα καταλάβει και καμία σημαντική διαφορά και καλύτερα τις Geil που δουλεύουν στα 1,6V και τέλος σκληρό είμαστε μεταξύ WD και αυτού που έβαλες αλλά τα 3€ δεν είναι και τόσο σημαντική διαφορά και έτσι έβαλε τον WD που τον εμπιστεύεται λίγο περισσότερο.Θα δει καμιά τρελή διαφορά με τον Samsung;

μια χαρα το βρισκω..αλλα

μνημες παρε αυτες..σιγα για 6ε:P

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1206672&HYMNIMIMEGETHOS=2+x+2GB&category=69977727&catalog=20

οθονη μηπως να προτιμησεις καποια Lg;

Δεν ξέρω έχω την εντύπωση πως και με αυτές τις Ram που έβαλα πολύ ικανοποιημένος θα είναι και δεν πρόκειται να νιώσει καμιά διαφορά αξιοσέβαστη και σε λίγο πιο ακριβές να πήγαινα..Οθόνη..λές LG;Γιατί;Για πρότεινε καμία..

Δημοσ.
...μια χαρά είναι, απλά βάλε τις ballistix μπας και αυτές οι green δεν πάνε 801MHz και ξενερώσετε ;)

Δεν θα κλοκάρει ούτε για πλάκα..Αντί για λάπτοπ το παίρνει.Αξίζει να βάλουμε τις Ballistix ή καλύτερα να τα φάει σε σουβλάκια;

Δημοσ.

ρίξε την κάρτα γραφικών και το ακριβό τροφοδοτικό λίγο και πάρε μια μεγάλη οθόνη να προτιμήσεις 16:9 και όχι 16:10

20" ?! τα 1080p HD video για ποιούς τα φτιάχτουν,

Δημοσ.
ρίξε την κάρτα γραφικών και το ακριβό τροφοδοτικό λίγο και πάρε μια μεγάλη οθόνη να προτιμήσεις 16:9 και όχι 16:10

20" ?! τα 1080p HD video για ποιούς τα φτιάχτουν,

Μόλις παραγγείλαμε οθόνη 22".Πολύ δίκαιο έχετε για μεγαλύτερη οθόνη.Δεν είναι τόσο το budget για να ρίξω κάτι..Απλά έδωσε +45€ για οθόνη και πήρε 22άρα με μικρόφωνο και κάμερα κιόλας που ήθελε απλά δεν τα έχω στη σύνθεση γιατί θα τα έπαιρνε από μαγαζί μόνος του.Πήρε αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169551

Δημοσ.
...αν δεν κλοκάρει ( και μου θες και BE :P ) καλύτερα σουβλάκια ;)

Για πρότεινε έναν όχι ΒΕ που να δίνει καλύτερη απόδοση στα λεφτά 60€ δλδ.Γιαυτό το άνοιξα το thread να πάρω και άλλες απόψεις!:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...