Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με webcam στο amsn...

Nord_Chaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα παιδια...

χρησιμοποιω ubuntu 9.04...

οταν χρησιμοποιω το amsn messenger και προσπαθω να χρησιμοποιησω την βιντεοκληση(webcam),μου εμφανιζεται μια μαυρη οθονη και επειτα απο λιγα λεπτα βγαινει το μηνυμα οτι "η βιντεοκληση ακυρωθηκε"...

πηγαινω απο το μενου στα preferences και επειτα στο audio and video settings,και αφου ακολουθω ολα τα βηματα του wizard για την αναγνωριση των συσκευων ηχου και εικονας,στο τελος μου βγαινει το μηνυμα "you are firewalled,please check your connection settings in the preferences window"...

screenshotaudioandvideo.png

προβλημα με την webcam που χρησιμοποιω δεν υπαρχει,μιας που το ubuntu αναγνωριζει κανονικα τη συσκευη...επισης οταν χρησιμοποιω την εφαρμογη "webcam application" η εικονα φαινεται καθαρα και η συσκευη λειτουργει αψογα...

χρησιμοποιω ethernet modem για συνδεση στο ιντερνετ,οχι router για wireless(για να πεις οτι μπορει να φταιει το firewall του router),και επισης εχω ηδη κατεβασει το προγραμμα firestarter για τυχον ρυθμιση του firewall του ubuntu το οποιο ομως δεν εχω πειραξει καθολου(ολες οι ρυθμισεις ειναι default)...

απο το μηνυμα καταλαβαινω οτι κατι πρεπει να παιζει με το firewall το οποιο μαλλον δεν επιτρεπει στο amsn να στειλει και να λαβει βιντεοκληση..

μηπως χρειαζεται να αλλαξω καποια ρυθμιση στο firewall μεσω του firestarter??..

ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια παιδια..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας ρωτησω τα αυτονοητα για αλλη μια φορα...

- Πως σου την αναγνωριζει το lsusb?

- Σε αλλα προγραμματα που κανουν capture απο την καμερα, οπως το cheese, εχεις κανονικα εικονα?

Ας ρωτησω τα αυτονοητα για αλλη μια φορα...

- Πως σου την αναγνωριζει το lsusb?

- Σε αλλα προγραμματα που κανουν capture απο την καμερα, οπως το cheese, εχεις κανονικα εικονα?

σε προγραμματα που κανουν capture απο την καμερα εχω εικονα κανονικα...και στο cheese και στο wxcam(ή webcam application) που ανεφερα και στο αρχικο μου μηνυμα..

το συστημα αναγνωριζει τη συσκευη κανονικα,το μονο προβλημα που εχω ειναι οταν θελω να πραγματοποιησω βιντεοκληση στο amsn..

το προβλημα αναφερεται σε firewall και το αναφερει ξεκαθαρα το μηνυμα λαθους..ουτε η συσκευη ουτε η εικονα φταιει..

asss.th.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...