MoUCLAs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 το προβλημα που έχω είναι να μην μπορω να βάλω μεγάλο κειμενο σε κελιά μιας συγκεκριμένης στήλης.. την στηλη αυτη την εχω ονομάσει περιγραφη και οπως καταλαβαινεται θέλω να είναι μεγαλύτερο απο αυτο που μου επιτρέπει..που πρεπει να ειναι κάτω απο 80 χαρακτηρες.. Πως μπορω να το κάνω αυτο..??
bandito Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Πήγαινε στο design view του πίνακα που έχεις φτιάξη. Πήγαινε στο κελί "Περιγραφή" και κάτω γράφει Field Size. Κάντο 250 και είσαι ΟΚ
vooda Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ορίσεις το συγκεκριμένο πεδίο ως memo. Μετά θα μπορείς να γράψεις μέχρι 65.536 χαρακτήρες...
MoUCLAs Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 mexri 255 paei....to orisa san memo alla moy bgazei oti h timh den einai egkyrh sto pedio ayto...
bandito Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 Αν ειναι να βάζεις εγγραφή 1000 λεξεων στο πεδίο αυτό, πόσο νομίζεις οτι θα αντέξει η Access? Αν θέλεις να έχεις μεγάλες περιγραφές, φτιάξε ένα κείμενο text, βάζε τις εκει μέσα, και στην Αccess θα έχεις ενα ID Tag για κάθε περιγραφή. Θα ανοίγεις το αρχείο θα πηγαίνεις στο tag, θα διαβάζεις το δεδομένο και θα το δείχνεις. Ειναι πολύ εύκολο με VB.
apoc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 ο bandito εχει δικιο..η access ειναι πολυ inneficient..ειδικα τα VARCHAR Και BLOB δεν φαινεται να της αρεσουν..απλα σκαει! μια εναλλακτικη ειναι η SQL server..παρολαυατα ξεφευγουμε απο τα ορια της Αccess poly ...h kai ΜySQL
MoUCLAs Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 Paides exw sthmeno kai sql server se linux..alla epeidh 8elw na doyleuw sygxrwnos kai thn selida den mporw na exw to sql na trexei..afoy einai ston idio H/Y..prospa8w na sthsw twra enan palio H/y gia na balw sql ekei kai na doyleyw me Samba..alla ayto 8a parei kairo..kai xrhmata..etsi anagkastika xrhsimopoiw to Access..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.