Προς το περιεχόμενο

Δεν ανάβει το λαμπάκι Ethernet στο router

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να εχει και ενεργοποιημενο διπλο dhcp και να εχει conflict assignement και το λαμπακι να ειναι αλλο προβλημα το οποιο να μη του παρουσιαζει θεμα, απλα συμπτωση

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To λαμπάκι τώρα ανάβει άλλα δεν έχω σύνδεση πάλι.Μάλλον φταίει η ασύρματη κάρτα δικτύου του υπολογιστή μου.Θα δοκιμάσω να βάλω καλώδιο.

Δημοσ.

Εβαλα καρφωτη Ip άλλα τιποτα.Τελοσπάντων προσπαθώ να πω στο τεχνικό εδω και 4 μέρες να μου βάλει το καλώδιο άλλα δεν έρχεται.Ξέρετε κανέναν τεχνικό στο Ρεθυμνο?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:39 ----------

Λοιπόν έκανα μια δοκιμή να δώ αν πιάνει σήμα Ιντερνετ το κινητό μου και δεν έπιανε ουτε αυτό.Οπότε αλλάζουν τα δεδομένα και φταίει το ρουτερ το TP-Link.

Οπότε πάω για καινούργιο ρουτερ.

Δημοσ.

Πριν κάνεις οτιδήποτε θα σου πρότεινα να δανειστείς ενα router απ εναν φίλο σου να δοκιμάσεις αν παίζει.Το tp-link το έχεις κλειδωμένο και αν ναι με τι encryption?Δοκίμασε να παίξεις εκεί πέρα.Δηλαδή να ξανασετάρεις τους κωδικούς του wireless και στο pc και στο router.

Δημοσ.

Παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να συνδεω και να αποσυνδεω το καλωδιο του μοντεμ-ρουτερ στην θυρα εθερνετ του λαπτοπ ,εν λειτουργεια, οπως κανουμε και στις συσκευες usb?:-)

Δημοσ.
Παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να συνδεω και να αποσυνδεω το καλωδιο του μοντεμ-ρουτερ στην θυρα εθερνετ του λαπτοπ ,εν λειτουργεια, οπως κανουμε και στις συσκευες usb?:-)

εννοειται πως μπορειςκανονικοτατα.ισως και πιο ευκολα απο τις usb.δεν χρειαζεται ασφαλης καταργηση οπως τα usb απο κατω δεξια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...