Προς το περιεχόμενο

μια εξυπηρετηση

Just89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να το κανεις το πτυχιο? Ελεος ρε!!!!! Εγω ασχολουμαι ως χομπι, και μου φαινεται απλουστατη ασκηση. Δλδ βαριεστε να κατσετε 15 λεπτα.

Τι το δυσκολο εχει? Σου λεει να βαλεις κανα φιλτρο στην εικονα?

Για ονομα του θεου, εχει 4 κουμπια και μια εικονα, τπτ αλλο, και ζηταει να μετακινεις την εικονα αριστερα δεξια και στο κεντρο. Α εχει και το "Resize" που ειμαι 100% σιγουρος ο,τι στη java θα υπαεχει μεθοδος η οποια θα το κανει αυτο...:mad:

btw, liverpool for the win

Δημοσ.
Α εχει και το "Resize" που ειμαι 100% σιγουρος ο,τι στη java θα υπαεχει μεθοδος η οποια θα το κανει αυτο

Δεν το έχει, αλλα το έχει στο google.. οποτε το ιδιο ειναι.

Δημοσ.
Δεν το έχει, αλλα το έχει στο google.. οποτε το ιδιο ειναι.

Πλακα μου κανεις? δλδ πρεπει να το αναλσεις σε pixels?

πχ

εικονα α

0 0 0 0

0 1 1 0

0 1 1 0

0 0 0 0

και να τι κανεις 4πλασια

0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 1 1 1 1 0 0

0 0 1 1 1 1 0 0

0 0 1 1 1 1 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0

πες ο,τι το 0= ασπρο 1= μαυρο .... Αυτο ναι ειναι πολυπλοκο, οταν εχεις να κανεις resize μερικα δεκατα

Να στο θεσω αλλιος. Εχεις ενα πανελ το οποιο περνει μια εικονα, το πανελ ειναι 100χ100 και η εικονα ειναι 100χ400. Δεν εχει επειλογη κατι σαν stretch, για να μπορεις να δεις ολοκληρη την εικονα? Δε νομιζω να μην υπαρχει, εξαλου η java στοχευει στα media (και αλλα)

Δημοσ.

"Ας μου τη λύσει κάποιος" check.

"Είναι ανάγκη να πάρω πτυχίο" check.

Αυτή η άσκηση, αν είσαι στο τμήμα που φαίνεται πως είσαι, είναι άσκηση πρώτου έτους. Αν έχεις περάσει τα υπόλοιπα μαθήματα και σου μένει αυτή για πτυχίο, μπορείς να τη λύσεις μόνος σου. Αν όχι, δεν υπάρχει λόγος να βγεις στην αγορά εργασίας με αυτό το πτυχίο και πιθανότατα να φας τη θέση κάποιου που όντως ξέρει Java.

Ειλικρινά, προσπάθησε λίγο, δεν είναι και τόσο δύσκολο. Διάβασε για το πακέτο AWT και τους Event Listeners, τα υπόλοιπα είναι ουσιαστικά διαχείριση μεταβλητών. Ποτέ κανείς εδώ μέσα δεν αρνήθηκε να λύσει απορίες, άλλωστε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...