Προς το περιεχόμενο

Μαθηματικό Αθήνα

Dvs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mipos xerei kaneis pou mporo na vro ti mathimata kanoun? (to site tou panepistimiou tha leei). <BR> An einai kanenas foititis ekei mipos mporei an mou pei an sto 2o etos "xorizontai" se 2 kateuthinseis: gia H/Y kai "klassika" mathimatika ?

Δημοσ.

kanena apo ta dio den douleuei!!! - mporei na ftaiei kai i xtreme den xero - tha dokimaso kai argotera! - <BR>mipos exeis to site gia to tei PLIROFORIKI athina?<p>[ 15-06-2001: Message edited by: Dvs ]

Δημοσ.

To site einai <A HREF="http://www.math.uoa.gr'>http://www.math.uoa.gr" TARGET=_blank>www.math.uoa.gr</A> <BR>Ekei iparxei to programma spoudwn kai alles plirofories.<BR>Pros to paron iparxoun 2 kateu8inseis: <BR>8ewritika kai efarmosmena mathimatika.<BR>Safes xroniko orio gia na dialexeis kateu8insi den iparxei. Mathimata kateu8insis mporei na parei kapoios apo to 1o examino.<BR><A HREF="http://www.math.uoa.gr" TARGET=_blank>Mathematics Dept.</A>

Δημοσ.

Filaraki an sou aresoun oi H/Y to na pas se Mathimatiko i Fysiko einai teleios Malakia!!!!!! Etsi tin patisa ego kai piga Fysiko alla to metaniosa!!! 1000 fores TEI Pliroforikis para kapio AEI pou den se ekfrazei!!! Ego tha ksanakano mixanografiko fetos. Persi mpika sto fysiko.

Δημοσ.

Den exeis dikio file Pantreaz.Borei to Fysiko pou perases na einai asxeto me H/Y,oxi omws kai to ma8imatiko.Ola einai vasismena sta ma8imatika sto katw-katw.Ri3e kai mia matia sto site..<BR>Pistevw Dvs pws pio swsto einai na valeis prwta Ma8imatiko kai meta ta Tei.(kaigw auto 8a kanw mallon) rolleyes.gif" border="0

Δημοσ.

den xero meta ta aei pliroforiki ti na diloso! mathgimatiko athina or tei pliroforiki athina! - mathimatiko den xero an tha mou aresei. <BR> Tei pliroforikis apo oti eida exei polla mathimatika, pou etsi kai allios, mou aresoun. Fisiko den dilono giati den mou aresei i fisiki!<BR>[Exoun kai tin idia vasi!!!]

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Filaraki an sou aresoun oi H/Y to na pas se Mathimatiko i Fysiko einai teleios Malakia!!!!!! Etsi tin patisa ego kai piga Fysiko alla to metaniosa!!! 1000 fores TEI Pliroforikis para kapio AEI pou den se ekfrazei!!! Ego tha ksanakano mixanografiko fetos. Persi mpika sto fysiko.

Ρε παιδια εγω περσι περασα παπει οικονομικης επιστημης που δε λεω μ αρεσουν τα οικονομικα αλλα μολις ειδα τα μαθηματα πρωτο εξαμηνο φρικαρα απο τη θεωρια τη οποια δε μπορω με τπτ και ειδικα στα επομενα ετη θα εχω περισσοτερη και δν ξερω τι να κανω. Σκεφτομαι να ξαναδωσω πανελληνιες για να περασω πληροφορικη (ΑΕΙ ΤΕΙ δε με νοιαζει αρκει να ναι αθηνα) που παντα γουσταρα αλλα φοβαμαι μην τα σκατωσω στις πανελληνιες καθως ηδη κοντεθει η ανοιξη κι εγω δν εχω ανοιξει βιβλιο 3ησ λυκειου και δν ξερω πως θα πρλαβω την υλη... Ειχα βγαλει 16171 4ο, και 17250 5ο πεδιο περσι αν γραψω σκατα φετος τι θα κανω???? Εσεις τι προτεινετε? :confused:

Δημοσ.

και ναι, 8 χρονια μετα το επος αναδυεται απο την αβυσσο της ιστοριας

αλλα μιας και ρωτας

Ρε παιδια εγω περσι περασα παπει οικονομικης επιστημης που δε λεω μ αρεσουν τα οικονομικα αλλα μολις ειδα τα μαθηματα πρωτο εξαμηνο φρικαρα απο τη θεωρια τη οποια δε μπορω με τπτ και ειδικα στα επομενα ετη θα εχω περισσοτερη και δν ξερω τι να κανω. Σκεφτομαι να ξαναδωσω πανελληνιες για να περασω πληροφορικη (ΑΕΙ ΤΕΙ δε με νοιαζει αρκει να ναι αθηνα) που παντα γουσταρα αλλα φοβαμαι μην τα σκατωσω στις πανελληνιες καθως ηδη κοντεθει η ανοιξη κι εγω δν εχω ανοιξει βιβλιο 3ησ λυκειου και δν ξερω πως θα πρλαβω την υλη... Ειχα βγαλει 16171 4ο, και 17250 5ο πεδιο περσι αν γραψω σκατα φετος τι θα κανω???? Εσεις τι προτεινετε? :confused:

απαντησες μονος σου..... κυνηγα αυτο που σου αρεσει

PS οχι πως η πληροφορικη δεν εχει θεωρια, καθε αλλο, εχει πααααρα πολυ θεωρια. Αλλα και που δεν εχει;

Δημοσ.
και ναι, 8 χρονια μετα το επος αναδυεται απο την αβυσσο της ιστοριας

αλλα μιας και ρωτας

απαντησες μονος σου..... κυνηγα αυτο που σου αρεσει

PS οχι πως η πληροφορικη δεν εχει θεωρια, καθε αλλο, εχει πααααρα πολυ θεωρια. Αλλα και που δεν εχει;[/QUO

Καλα ναι παντου εχει θεωρια.. απλα στο οικονομικο εχω κατι αστικα δικαια κατι τετοια που αρχικα πιστευα θα τα περασω κοθτσα στραβα (το περασα με αντιγραφη ) αλλα δε γινεται να συνεχιστει αυτη η δουλεια για 4 χρονια. Ενω πληροφορικη ναι μεν εχει θεωρια αλλα τουλαχιστον μου αρεσει πιο πολυ το αντικειμενο απ το να κανω δικαιο και λοιπες παπαριες ασχετες με την οικονμια (καλα οχι τελειως ασχετες). Ευχαριστω παντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...