zesoares Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 ξερετε κενανεα site καποια εταιρειας με την οποια θα μπορουσαν κατι φιλοι μου απο την αμερικη να μου στειλουν κατι απο εκει?
Seldimi Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Γιατί δεν δοκιμάζετε cooirier που είναι πιο ασφαλές;
zesoares Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 μια γεματη βαλιτσα ...εε περιπου 40-60 κιλα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:25 ---------- Γιατί δεν δοκιμάζετε cooirier που είναι πιο ασφαλές; με ποιο courier?
Timour21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Γιατί δεν δοκιμάζετε cooirier που είναι πιο ασφαλές; Άμα είναι να μεταφέρει 40-60 κιλά με courier ενδεχομένως να τον συμφέρει περισσότερο να πάει και να τα φέρει ο ίδιος....
patentapc Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Διαβάζοντας το θέμα μου ήρθε στην μνήμη αυτό: Ο γέρος Άραβας ζει στη Νέα Υόρκη για πάνω από 40 χρόνια. Θέλει να φυτέψει πατάτες στον κήπο του, αλλά είναι μόνος κι αδύναμος. Στέλνει λοιπόν ένα e-mail στο γιο του, που σπουδάζει στο Παρίσι: Αγαπημένε μου γιε, είμαι πολύ λυπημένος επειδή δεν μπορώ να φυτέψω πατάτες στον κήπο μας. Είμαι βέβαιος πως, εάν ήσουν εδώ, θα με βοηθούσες να σκάψουμε τον κήπο. Σε αγαπώ, ο πατέρας σου. Σε μια ώρα, ο γέρος λαμβάνει e-mail απάντησης από το γιο του: Αγαπημένε μου πατέρα, παρακαλώ μην αγγίζεις τον κήπο, γιατί ΕΚΕΙ έκρυψα το ΠΡΑΜΑ. Σ' αγαπώ κι εγώ, Ahmed. Σε 15 λεπτά, ο αμερικανικός στρατός, το ναυτικό, το FBI , η CIA και οι Rangers περικυκλώνουν το σπίτι του γέρου, σκάβουν ολόκληρο τον κήπο, ερευνούν το σπίτι, γδύνουν τον γέρο, ΔΕΝ βρίσκουν απολύτως τίποτε και φεύγουν απογοητευμένοι. Μισή ώρα αργότερα, ο γέρος λαμβάνει ένα άλλο email από το γιο του: Αγαπημένε μου πατέρα, είμαι βέβαιος ότι ο κήπος είναι ήδη σκαμμένος και μπορείς να φυτέψεις τις πατάτες. Έκανα ό,τι μπορούσα για να σε βοηθήσω από το Παρίσι. Σ' αγαπώ, Ahmed. :lol::lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.