Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 έλα ρε dkangel, αφού όταν ρωτάω αν είχε ποτέ του AMD και δεν βλέπεις απάντηση αυτό τα λέει όλα...
fasd Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Ρε ειμαι χαζος λεμε θελω AMD εγω ομως θα αλλαξω cpu σε 2 χρονια οχι γιατι χαλασε αλλα γιατι δεν εδωσα 500ευρω για να παρω cpu εχω μια αφισα που λεει οτι με c2d θες 12 δευτερολεπτα να κανεις share 100 φωτο πχ. με τετραπυρινο (για intel μιλαμε παντα ) μπορεις λεει σε 9 δευτερολεπτα WoW εε ναι πρεπει να πληρωσω 500 ευρω να ειμαι κατα 3 δευτερολεπτα γρηγοροτερος ... ρε αντε κουρευτητε ας κανω και 1 λεπτο παραπανω και να πληρωσω μονο 200 ευρω προβατα ξυπντατε η σειρα μας ερχετε ............
gadg3takias Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Το τι έγινε στο παρελθόν πιστεύω είναι περιττό να το συζητάμε: ό,τι έγινε έγινε. Ναι υπήρχαν εποχές που η AMD ήταν μπροστά (Athlon64 κλπ) και ναι η Intel από τότε γύρισε την κατάσταση (Core 2 Duo). Για μένα σημασία έχει πλέον να δούμε τι θα γίνει από δω και πέρα. Θα απόδωσει η ίδεα της Intel για ξεχωριστό socket στους Core i5; Τι θα γίνει πια με τις τιμές των Core i7; Το σίγουρο είναι ότι εγώ, αλλά πιστεύω και πολύ άλλοι μαζί με μένα, δεν θα αγοράσω Intel σε τέτοιες τιμές και έχω αρχίσει να καλοβλέπω τους Phenom II... Πιστεύω επίσης ότι το παιχνίδι για το τι θα γίνει από δω και πέρα στον τομέα των επεξεργαστών είναι περισσότερο στο χέρι της Intel μόνο και μόνο μεγαλύτερου budget... Α και κάτι ακόμα. Όλα αυτά τα "το pc gaming πέθαινε", "τα desktop είναι καταδικασμένα" κλπ ακούγονται εδώ και πολλά χρόνια. Ε λοιπόν ή εγώ έχω παραισθήσεις και βλέπω παντού desktop και pc games ή όντως αυτά ζούνε ακόμα... EDIT: Έχω επίσης μια ερώτηση στα fanboys της εκάστοτε εταιρίας; Αλήθεια στα πακέτα με τους επεξεργαστές ή τις κάρτες γραφικών που αγοράζεται υπάρχουν και χρήματα μέσα και υποστηρίζεται τόσο φανατικά την μια ή την άλλη εταιρία; Άμα είναι να γίνω και εγώ fanboy μπας και οικονομίσω τίποτα...
mandos Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 βλέπω ότι ο κόσμος που ασχολιότανε κάποτε πραγματικά με τις cpu έχει σταματήσει να ποστάρει σε αυτά τα post...και ακούς μονο παπαγαλάκια που ότι κατάφερε μάζεψε το αυτι τους και τα δίνουν για άποψη τους. κάνεις πολιτική διαφήμηση? με το θέμα δεν έχω πολλά να πω, είμαι από τους παλαιότερους υποστηρικτές της intel αλλά θυμάμαι πάνω από μια φορά να ρωτάω πότε θα βγάλει κάτι σοβαρό αυτή η εταίρια αντίστοιχες εποχές έχουν συμβεί και στην AMD (τις περνάει τώρα) τι κάθεστε και ψάχνετε τώρα? ποιος έβγαλε πρώτος τι και γιατί? το θετικό για εμάς είναι να υπάρχουν 10 εταιρίες και όχι μια ή δύο και μακάρι η AMD να βγάλει CPU με ********* γιατί τελευταία φορά που κοίταξα τιμές στην Intel ο επεξεργαστής κάνει όσο έπρεπε να κάνει ένα PC υγ: και σταματήστε να μπλέκετε τα server-cpus με τα υπόλοιπα, αν θέλετε να συγκρίνετε server cpu κάντε το μόνο ενάντια σε server cpu!!!!
ANEMOS-V Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Αν δεν υπήρχε η AMD θα πληρώναμε την μονοπωλιακή Intel για χρυσαφι. Ηταν και παραμένει ο κυριος ανταγωνιστής της Intel και ας περασε 40 κύματα,θυμάστε την Cyrix? αυτή δεν άντεξε τα κύματα.. έτσι καλό είναι να παραμείνει η AMD δυναμικά για να υπάρχει ισορροπία.
Dark_son20 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) κάνεις πολιτική διαφήμηση? δεν κάνω πολιτική διαφήμιση ρε φιλε αλλα ξέρεις ότι είμαι greenblooded fanboy πάνω από 14 χρονια... (ok εσύ με ξέρεις 9 μονο αλλα ok ) κάποτε τα intel fanboys είχαν επιχειρήματα και όταν υπήρχαν τέτοια thred δεν λέγαμε αερολογίες σκάγαμε από παντού benches και γινόταν πανικός μέχρι τώρα σε αυτό το post το μονο που έχω δει τα απόλυτα ηλίθια επιχειρήματα σε λίγο θα αρχίσουν να λένε πιάνων σχεδιαστών βρομάν τα πόδια τους και περνούν μυρωδιά τα wafer δύσκολοι καιροί για σοβαρά fanboys (τον dual Ρ3 τον έχεις ακόμα? την προηγουμενη βδομάδα πήγα τον Athlon 500 στα 750 σε bencharo άμα λάχει ) Επεξ/σία 26 Μαΐου 2009 από Dark_son20
Barbattilas Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Γιατί όλοι βάζουν windows; Γιατί όλοι λένε για φολκσβάγκεν και όχι για σκόντα; Γιατί η κυβέρνηση προτίμησε τη siemens; Γιατί prada και όχι κάτι no-name; γιατί αύρα και όχι κορπή; Ελιωσα....:lol:
Lomar Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 απο επιχειρήματα, benches, κτλ 1kg φέτα. το κράξιμο και απο τις 2 πλευρές γίνεται για να περνάει η ώρα. το λογικό, νηφάλιο συμπέρασμα στην επιλογή επεξεργαστή είναι να πάρεις ότι καλύτερο στο μέγιστο των χρημάτων που μπορείς να δώσεις. και αν το καλύτερο δεν ξεπερνάει το 1/4 της απόδοσης του 2ου, αλλά κοστίζει 200% περισσότερα χρήματα, τότε προφανώς - αν δεν είναι απαραίτητη η μέγιστη επεξεργαστική ισχύης - επιλέγεις το 2ο. με athlon xp @ 1533Μhrz, αναβάθμιση στη ram (256 -> 1024), και ubuntu, έχω λειτουργικότατο pc για τη μάνα μου (με GeForce2 32 ή 64mb) το οποίο είναι πιο σταθερό απο 4πύρηνο Intel (τη σειρά με τα 4mb L2 όμως ) με Vista SP1 σε καθημερινές εργασίες *για να μη παρεξηγηθώ, εννοείτε πως ο 4πύρηνος είναι έτη φωτός μπροστά, αλλά στη καθημερινή σταθερότητα και απόδοση παίζει ρόλο το λειτουργικό σύστημα. δλδ ναι ο 4πύρηνος θα μπορεί να βλέπει 10 1080p βίντεο ταυτόχρονα και εγώ ούτε καν 720p, αλλά αν απλά broswάρεις και κρασάρει ο δίας, επειδή ο χρήστης δεν ξέρει πως να συντηρήσει τα sVista, τότε μικε τσομπάνο ο 4πύρηνος τι να σου κλάσει; το παραπάνω πχ είναι για να καταλάβουν τα wanna be (fail) funboys (dual boy fail), πως για να κάνετε τη δουλειά σας δε χρειάζεται να σας πιάσουν το κώλο, ούτε να μεταφράζετε τα Mhrz σε cm.
21century Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Στους σερβερ τα καταφερνει καλυτερα και μαλιστα σε φαρμες υπερυπολογιστων αλλα απο εκει και περα στην πραγματικη αγορα μολις χθες ανακοινωσε νεους επεξεργαστες στα 45 νανομετρα οποτε τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα για να γινει ανταγωνιστικη και καλυτερη απο την Ιντελ...
el97639 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Οι μισοι ειναι κλασσικοί κολλημένοι με την Ιντελ και οι αλλοι μισοι πιο πρακτική ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 περιπτωσεις ενα ειναι σίγουρο ότι ο ανταγωνισμός ωφελεί μονο εμας Θα εχουμε φτηνότερα και καλύτερα CPU.Αν η AMD κλεισει ξεχαστε πολλα απο οσα ξερατε μεχρι τωρα για τα κομπιουτερ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 combo bot hit! αυτά είναι...
Αρχέλαος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Να το σεβαστώ, όλα αυτά τα χρόνια όμως οι έρευνες αγοράς και οι γνώμες που παιρνω είναι 180 μοίρες απο την άλλη ΤΕΙ πληροφορικης είμαι τοσα χρονια, έναν AMD που να δουλεύει γιατί δεν έχω δει Και εγώ σε ΤΕΙ πληροφορικής είμαι και όσους Η/Υ έχουν είναι ΙΝΤΕL.H INTEL το σίγουρο είναι οτι κάνει πιο καλό μάρκετινγκ απο την ΑΜD.Ενας λόγος γιατί πολλοί προτιμούν τυφλά ΙΝΤΕL.Πάντως στο ΤΕΙ μου αναβάθμισαν τους Η/Υ και αντι να βάλουν κανά AMD που καίει λιγότερο ρεύμα(πχ ΑΜD athlon 5050 X2) έβαλαν τον Ιntel dual core E5200.Kακή επιλογή. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2009 από Αρχέλαος
kostasR1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Κάντε μια σύγκριση πριν από 4 χρόνια τους Socket 939 AMD με τους Prescot και Centarmil και να δείτε τι εστί AMD. Η μισή Αμερική το είχε γυρίσει σε Athlon... Με τους Core 2 και μετά η Intel έχει φύγει πολύ μπροστά αλλά κάτι θα ετοιμάσει και η ''πράσινη'' εταιρία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα