Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Σαν εταιρεία δεν έχει παρουσιάσει λύσεις στο high-end κομμάτι όπως η Intel η σειρά Athlon FX τι ήταν?
Acid-Burn Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Αυτός είναι ο οριζμός των AMD, γρήγορος σήμερα για service αύριοΑυτός είναι ο λόγος που ακόμα και τότε δεν χτύπησαν την Intel Προσωπικά, 16-17 χρόνια με υπολογιστές και 12 χρόνια με AMD (και όχι μόνο AMD, είχα και intel ταυτόχρονα) ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα οπότε αυτός ο ορισμός των AMD μάλλον είναι προσωπικό σου συμπέρασμα/άποψη. Anyway, ο καθένας παίρνει ό,τι πιστεύει ότι είναι καλύτερο, αλλά και η AMD μια χαρά επεξεργαστές έχει, μπορεί όχι τους πιο γρήγορους αλλά μπορεί άνετα να απευθυνθεί σε μεγάλο μερίδιο της αγοράς που έχουν ανάγκη normal επιδόσεις και λογική τιμή. Αυτά από μένα, Φιλικά
pallicaris Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Έχει κανένας AMD που να δουλεύει απο τότε ? Εγω. AMD Athlon XP 1800+. Ασταματητα τωρα και 8 χρονια, μιας και δεν ειμαι απο αυτους που κλεινουν το pc τους.
PeterHeppner Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Προσωπικά, 16-17 χρόνια με υπολογιστές και 12 χρόνια με AMD (και όχι μόνο AMD, είχα και intel ταυτόχρονα) ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα οπότε αυτός ο ορισμός των AMD μάλλον είναι προσωπικό σου συμπέρασμα/άποψη. Να το σεβαστώ, όλα αυτά τα χρόνια όμως οι έρευνες αγοράς και οι γνώμες που παιρνω είναι 180 μοίρες απο την άλλη ΤΕΙ πληροφορικης είμαι τοσα χρονια, έναν AMD που να δουλεύει γιατί δεν έχω δει
pcos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 φιλοι μου ο αγωνας και ο ανταγωνισμος καλα κρατει. μια θα ειναι η ΙΝΤΕΛ μπροστα και την αλλη η ΑΜΔ. μας συμφερει να γερνει η ζυγαρια ποτε απο την μια και ποτε απο την αλλη ωστε να απολαμβανουμε καλες τιμες. την εποχη των P4 η ΑΜΔ ηταν μπροστα απο καταναλωση και αποδοση. τωρα η ΙΝΤΕΛ με το Core2 και τους ι7. δεν ειναι κακο, ισως αργοτερα η ΑΜΔ παρει παλι κεφαλι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) φοβερό κριτήριο το ΤΕΙ και οι συνθήκες που επικρατούν σε αυτό... όταν αρχίζουμε τέτοια επιχειρήματα καταλαβαίνω που πηγαίνει η συζήτηση... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2009 από ThReSh
VKostas Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 και μονο που τον ονομαζει ετσι οπως τον ονομαζει και οχι Konstantinople ας πουμε δεν θα τον επαιρνα ποτε. Με τα ίδια κριτήρια κάνεις όλες τις αγορές σου;
sarakinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Το μεγαλύτετο πρόβλημα παιδιά είναι η επεξεργαστική ισχύη που ζητάμε.....όταν είσαι αχόρταγος και πέρνεις έναν επεξεργαστή ο οποίος έιναι μεν ο super-dupper της περιόδου με τεράστια ισχύη , μόνο και μόνο για να την πείς στο κολητάρι σου ή να κάνεις ένα νέο thread σε ένα forum,και σκάς έναν σκασμό λεφτά γιαυτό...ε είσαι άξιος της μοίρας σου...να πώ ότι δεν μπορούσα να παίξω games με amd ή δεν μπορώ να κάνω μια σοβαρή δουλεια .... δόξα το θεό μοντέλα έχει για όλες της ανάγκες μας...φθηνά είναι,και χωρίς να ασχολούμαι πολύ αν δεν απατόμαι πρέπει να είναι και τα mobos ποιο φθηνα για amd...γιατί να μην τη προτιμίσω...αυτά τα λόγια κοίτα το benchmark το intel είναι εδώ ποιο γρήγορο για 5% κτλπ εγώ τα ακούω βερεσέ... οι περιόδοι δεν μας επιτρέπουν να σπαταλάμε χρήμα για γούστα (για τους περισσότερους τουλάχιστον...)...αυτά από εμένα...
fsbmaniac Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Εχω εγκαταστησει πανω απο 500+ cpu amd+ιντελ .Δυστηχως οπως προειπαν καποιοι....χανει σε αξιοπιστια..θερμοκρασια...προβληματικες μητρικες και πολλα αλλα....
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 φοβερό κριτήριο το ΤΕΙ και οι συνθήκες που επικρατούν σε αυτό... +++++++ Καλά και εγώ δει άτομα από εκεί χωρίς να είναι και κανόνας αυτό,δεν ξεχωριζόσουν μητρική από γραφικών!οποίος μιλάει να έχει πάρει και amd μια φορά στην ζωή του γιατί εδώ έχουμε οργιάσει στους αστικούς μύθους! εγώ intel έχω τώρα άλλα έχουν περάσει από τα χεριά μου amd 64/XP πότε δεν είχα παράπονο από αυτά.Εποχή prescott καλοκαίρι έκαναν νηστεία από gaming .... αρκετοί εδώ μέσα... άλλα δεν θυμούνται καλα,τότε είχα έναν athlon 64 3400+ τρομερό κομμάτι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Εχω εγκαταστησει πανω απο 500+ cpu amd+ιντελ .Δυστηχως οπως προειπαν καποιοι....χανει σε αξιοπιστια..θερμοκρασια...προβληματικες μητρικες και πολλα αλλα.... φταίει δλδ η AMD για τις μητρικές τρίτων ε? θερμοκρασία σε συγκεκριμένα μοντέλα συμφωνώ... αξιοπιστία του επεξεργαστή? δλδ τι καιγόταν? ξέρεις σπάνιο είναι αυτό έτσι?
dkangel000039 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 με αυτα που διαβασα μεχρι εδω μπορω να πω οτι απλα εχω ριξει τρελο γελιο...απορω ΓΙΑΤΙ ολα αυτα τα τυπακια παραπανω γραφουν σε τεχνολογικα foroum απο τη στιγμη που ευκολα καταλαβαινεις απο τα λεγομενα τους ποσα ασχετοι ειναι...??????? πραγματικα απορω καταλαβετε το τα ρασα δε κανουν το παπα δεν υπαρχει ειναι intel κ για αυτο γ@μει! δεν υπαρχει ειναι amd κ για αυτο γ@μει! δεν υπαρχει ειναι nvidia κ για αυτο γ@μει! δεν υπαρχει ειναι ati κ για αυτο γ@μει! δεν υπαρχει ειναι thermaltake κ για αυτο γ@μει! δεν υπαρχει ειναι coolermaster κ για αυτο γ@μει! και οι 2 εχουν βγαλει καλα κ σαπια μοντελα τωρα σε αποψεις του στυλ "εχω βαλει 500+ amd/intel cpu +mobo" κ μπορω να πω (δηθεν σαν ειδικος κ καλα) οτι oi amd δε τραβανε τι να πεις απλα γελας κ λες βαλε αλλες 50000 μπας κ μαθεις κατι....
VKostas Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 φταίει δλδ η AMD για τις μητρικές τρίτων ε? θερμοκρασία σε συγκεκριμένα μοντέλα συμφωνώ... αξιοπιστία του επεξεργαστή? δλδ τι καιγόταν? ξέρεις σπάνιο είναι αυτό έτσι? Μας είχαν πρήξει τα @@ με τις θερμοκρασίες των Thunderbird (πάνω από 70C δεν είδα ποτέ μου), αλλά όταν λες Prescott στα Intel fanboys, σφυρίζουν αδιάφορα.
dkangel000039 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Να το σεβαστώ, όλα αυτά τα χρόνια όμως οι έρευνες αγοράς και οι γνώμες που παιρνω είναι 180 μοίρες απο την άλλη ΤΕΙ πληροφορικης είμαι τοσα χρονια, έναν AMD που να δουλεύει γιατί δεν έχω δει φιλε μου κ εγω τει ηλεκτρονικης ειμαι κ εχουμε ποντικια με μπιλιες κ crt οθονες, οπως κ το τμημα πληροφορικης εδω στη Λαμια με τα λεγομενα σου το συμπερασμα ειναι οτι αφου αυτα εχει στο τει: ποντικια με μπιλιες > απο οπτικα κ ασυρματα οθονες crt > οθονες tft,wide κτλ οκ μαλιστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα