Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν μπορείς να λες ότι δεν ξέχασες και ταυτόχρονα να γράφεις ότι δικαιολογούμε την AMD ΜΙΑ ΖΩΗ επειδή βγάζει χειρότερα μοντέλα...

Οκ δικό μου εκφραστικό λάθος δεν το εννοούσα έτσι.Έννοούσα τα τελευταία χρόνια...

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ενας P4 που εχω καπου εδω παντως, ειναι μονιμα στους 70C. Αλεξζζζ τον θελεις;

Μετά τον Σεπτέμβριο... τώρα έχει καλό καιρό... :P

Δημοσ.

Και εγω πιστεύω value/money η AMD είναι πιο καλή. Στο HTPC AMD εχω, και ουτε θερμοκρασίες που λένε μερικοι ανεβάζει και μια χαρά επιδόσεις εχει για τα λεφτά που έδωσα.

Τι σκ@τα όλοι κανετε επεξεργασία HD video και θέλετε high end cpus ή ετσι τα πέρνετε για να λέτε ο δικός μου είναι πιο γρήγορος;

Δημοσ.
Τι σκ@τα όλοι κανετε επεξεργασία HD video και θέλετε high end cpus ή ετσι τα πέρνετε για να λέτε ο δικός μου είναι πιο γρήγορος;

Ε ξέρεις τώρα τι λένε για τους φαλακρούς και για αυτούς που έχουν γρήγορες cpuz.... ;)

Δημοσ.

δεν εχω ασχοληθει και πολυ με επεξεργαστες αλλα το ενα και μοναδικο λαπτοπ που ειχα

αγορασει απο την vero,με επεξεργαστη amd εφτιαχνες ομελετα επανω του.απο τοτε ουτε

εχω ξανασκεφτει για amd.μακαρι να βελτιωθει στο μελλον,και να κοντραρει την intel.

Δημοσ.

Α) ΑΜD PHENOM II X3 > INTEL CORE 2 DUO 8XXX

B) AMD PHENOM II X4 > INTEL CORE 2 QUAD

γ) ΙΝΤΕL CORE I7 > AMD PHENOM II X4

Μην υπερβάλλετε κάποιοι οσον αφορά την Intel...To σκόρ εδώ 2-1 είναι υπέρ της AMD...Συν του ότι οι i7 είναι πανάκριβοι....

Δημοσ.
sorry αλλά η AMD από τους πρώτους Athlon μέχρι και το Ιούλιο του 2006 που βγήκαν οι Core 2 Duo είχε πιο γρήγορους επεξεργαστές από την Intel...

Σωστός!!!

Είχα AMD_Nvidia [Γιατί ήταν καλλίτερες] Athlon 1800+ 1.53GHz _ GeForse 4

Έχω INTEL_ATI [Γιατί είναι καλλίτερες] Intel Core 2 Duo E6850 3GHz {OC 4Gz} _ Ati HD4870

Άντε μωρη AMD, βγάλε κάτι καλλίτερο και εγώ μαζί σου!!! :P

Δημοσ.
Έχω INTEL_ATI [Γιατί είναι καλλίτερες] Intel Core 2 Duo E6850 3GHz {OC 4Gz} _ Ati HD4870

Ο Ε6850 είναι καλύτερος από ποιον;

Γιατί στα ίδια λεφτά (και 15 ευρώ φθηνότερα) από AMD παίρνεις έναν Phenom II X4 920, που ως γνωστόν περνάει πάνω απ' το πτώμα κάθε Core 2 Duo. :P

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ο Ε6850 είναι καλύτερος από ποιον;

Γιατί στα ίδια λεφτά (και 15 ευρώ φθηνότερα) από AMD παίρνεις έναν Phenom II X4 920, που ως γνωστόν περνάει πάνω απ' το πτώμα κάθε Core 2 Duo. :P

ε ντροπή, συγκρίνεις τιμή ενός EOL Core 2 Duo που την έχουν αφήσει στα ύψη επίτηδες για τα κορόιδα με ενός Quad Core Phenom II :P

προφανώς όταν τον πήρε ο pallicaris δεν είχαν βγει Phenom II, παίζει να μην είχαν βγει και οι διορθωμένες εκδόσεις των πρώτων Phenom :o

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

@Αρχέλαος:μην συγκρίνεις 2core με 3core επεξεργαστές.Και πάλι σε overclockabillity οι Ε8χχχ είναι καλύτερη συν ότι οι 3core έχουν χάλια κατανάλωση

Επίσης ο Phenom II x4 περνάει κατά ελάχιστα τον Q9400.Q9550 και Q9650 είναι καλύτεροι.

@SpyrosR:Το έχουμε πει ότι οι AMD είναι value for money αλλά μην συγκρίνεις 2core με 4core.Αυτό έλειπε αν ο 4core της AMD δεν πέρναγε τους 2core της intel.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:05 ----------

ε ντροπή, συγκρίνεις τιμή ενός EOL Core 2 Duo που την έχουν αφήσει στα ύψη επίτηδες για τα κορόιδα με ενός Quad Core Phenom II :P

Με πρόλαβες!!:P:p

Δημοσ.

Μα αν με τα ίδια λεφτά που παίρνω 2core intel μπορώ να πάρω 4core amd γιατί να μην τα συγκρίνει κανείς; Δε με νοιάζει ποιός είναι ο top of the top!!! Με νοιάζει να πάρω τον καλύτερο/πιο γρήγορο με τα λεφτά που δίνω..

Εξαίρειται προφανώς κάποιος που δίνει πάααρα πολλά λεφτά για cpu οπότε τον νοιάζει μόνο ποιός είναι ο top/πιο γρήγορος.

Δημοσ.
...η AMD δεν έχει κάτι καλό για Laptop. Όπως επίσης ότι τα dersktop όχι μόνο δςεν έχουν πεθάνει (HT PC) αλλά ζούν και βασηλεύουν (gaming pc).

Πράγματι στα laptops δεν έχει σοβαρές προτάσεις.

Αλλά το desktop δεν έχει πεθάνει

δεν θέλω να είμαι αυτός που λέει στα παιδιά πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης αλλά..

το desktop έχει πεθάνει, η τάση της αγοράς είναι ξακάθαρη, η AMD μόνο με κάτι φορητό θα έχει ουσιαστικό μέλλον

ακόμα και το τελευταίο επιχείρημα των gaming pcs εξασθενεί,

G-Net κτλ κανουν upgrade κάθε λίγω, όλοι έχουν 360 και PS, προσωπικά βλέπω όλο και λιγοτερα άτομα να νοιάζονται για κάρτες γραφικών μνήμες pipelines και βλακείες

Δημοσ.
δεν θέλω να είμαι αυτός που λέει στα παιδιά πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης αλλά..

το desktop έχει πεθάνει, η τάση της αγοράς είναι ξακάθαρη

ακόμα και το τελευταίο επιχείρημα των gaming pcs εξασθενεί,

G-Net κτλ κανουν upgrade κάθε λίγω, όλοι έχουν 360 και PS, προσωπικά βλέπω όλο και λιγοτερα άτομα να νοιάζονται για κάρτες γραφικών μνήμες pipelines και βλακείες

Τα desktop πεθαινουν εδω και 10 χρονια και ακομα εδω ειναι. Οτι και να λεμε τα λαπτοπ δεν ειναι για επαγκελματικη δουλεια. Οσο για το οτι η AMD δεν εχει προτασεις σε λαπτοπ φυσικα και δεν ισχυει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...