Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Για να ξέρουμε και τι λέμε, σε θέμα τεχνολογιών η AMD πρωτοπορούσε πάντοτε. Αυτή παρουσίασε πρώτη αμιγώς διπύρηνο (όταν η Intel ένωνε τους Pentium με ηλεκτροκόλληση), αυτή έφερε τα 64-bit στο desktop, αυτή κατάλαβε ότι τα GHz δεν είναι μονόδρομος, αυτή κυκλοφόρησε CPUs με 45W TDP, ενώ στους Intel ψήναμε χορτόπιτες πάνω. Η Intel έπεται, αλλά λόγω καλύτερου ονόματος εν τέλει προηγείται. Στην αγορά των servers η AMD κυριαρχεί. Οι Opteron προτιμώνται αβέρτα σε σχέση με τους Xeon. ...και ο Instabul είναι server CPU, δε θα τον βάλει κανείς στο desktop του. Εκτός κι άμα είναι καούρας. Φίλε vag_del, αυτό ακριβώς κάνει η AMD. Έχει πολύ καλύτερο value for money. Ίσως υστερεί στα high-end μοντέλα (σε θέμα επιδόσεων) αλλά στα ίδια λεφτά, παίρνεις πολύ καλύτερο επεξεργαστή AMD παρά Intel. Συμφωνω απολυτα ! Mπραβο Σπυρο για οσα εγραψες ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:58 ---------- Τι και αν υπήρχαν, πότε ήταν μπροστά η AMD?Σε παρακαλώ πολύ, ποτέ δεν ήταν. Κατι τέτοια βλέπω και όποτε σκέφτόμουνα να αγοράσω intel το μετάνιωνα. Ελα ρε φιλε ειλικρινα αν ειναι δυνατον, εχεις χρησιμοποιησει πολλες cpu στη μεχρι τωρα ενασχοληση σου με τους Η/Υ;
Dark_son20 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Τωρα γιατι εσπασε η εταιρια σε δυο κομματια λιγο με νοιαζει. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην με κοροϊδευουν. η AMD χρειάστηκε κεφαλαιο το κεφαλαιο βρέθηκε και από ότι φαίνεται στους ορους ήταν αυτή η διχοτόμηση για έλεγχο πλέον και από αλλα άτομα (τα οποια δώσαν τα λεφτά τους)
ArisG88 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Η AMD οτι και να κάνει μια ζωή θα είναι πίσω απο την intel....και 10 πύρηνο να βγάλει και να τον δίνει 50e πάλι intel θα έπαιρνα......όλο κάτι βγάζει και όλο πίσω μένει.....γιατί άραγε?? Το σκεφτηκες μονος σου ή το διαβασες καπου αυτο που λες;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 με κάποια posts είναι να αναρωτιέσαι αν υπήρχε ζωή πριν το 2006. Είναι λες και έχουν ξεχάσει τι έπαιζε πριν ή απλά δεν ασχολιόντουσαν και έτσι δεν ξέρουν... Η AMD οτι και να κάνει μια ζωή θα είναι πίσω απο την intel....και 10 πύρηνο να βγάλει και να τον δίνει 50e πάλι intel θα έπαιρνα......όλο κάτι βγάζει και όλο πίσω μένει.....γιατί άραγε?? γιατί η Intel είχε και έχει τρελά λεφτά σε σχέση με την Amd και γιατί υπάρχουν fanboys... Επειδή έχω δουλέψει με αρκετούς amd επεξεργαστές σαν τεχνικός σε internet cafe έχω να πώ πως οι amd είναι σαν αναλώσιμοι.....χωρίς αξιοπιστία και με πολλά προβλήματα και πίσω απο την τεχνολογία.....γιατί σε όλους τους servers βάζουνε intel?? Γιατί όλοι οι σοβαροί επαγγελματίες έχουν intel?? Γιατί οι εταιρίες (πληροφορικής, για τις άλλες δεν ξέρω) προτειμούν την Intel?? χωρίς αξιοπιστία οι AMD cpus? σε όλους τους servers έχουν Intel cpus? όλοι οι σοβαροί επαγγελματίες έχουν Intel? γιατί προτιμούν intel οι επιχειρήσεις? sorry αλλά κάτι μου λέει ότι δεν έχεις επαφή με το τι συμβαίνει... Ελα ρε φιλε ειλικρινα αν ειναι δυνατον, εχεις χρησιμοποιησει πολλες cpu στη μεχρι τωρα ενασχοληση σου με τους Η/Υ; ειρωνικά το έγραψε, κάνει διευκρίνηση και πιο πάνω...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 ειρωνικά το έγραψε, κάνει διευκρίνηση και πιο πάνω... πάντως με κάποια posts είναι να αναρωτιέσαι αν υπήρχε ζωή πριν το 2006. Είναι λες και έχουν ξεχάσει τι έπαιζε πριν ή απλά δεν ασχολιόντουσαν και έτσι δεν ξέρουν... Ναι οντως οφειλω μια συγγνωμη. Thresh τα λες πολυ καλα, ορισμενες φορες μου κανει εντυπωση... ποσο ευκολα ξεχνουν οι ανθρωποι...
nickarmy Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 όχι απλος δεν ηξεραν στην αρχη μετά μολις εγινε ευρή προιον που όλη '' πειραν"" απο τοτε ξεκιναει η ιστορια γιαυτους μεαξυ ποιοτητας αποδοσεις κτλ (και κατι που ειπα ποιο πανω η intel εχει ποιο καλο τμήμα marketing)
d3m0n Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Εγώ προσωπικά δεν ξαναπάω σε AMD.Το λέω από προσωπική εμπειρία.Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από τον τελευταίο AMD cpu μου. Και για να λέμε την αλήθεια ναι κάποτε οι AMD ήταν μπροστά και είχανε καλές τεχνολογίες τώρα όμως έχουν μείνει πολύ πίσω στα πράγματα.Μετά από πολύ καιρό κατάφεραν να βγάλουν τους Phenom II για να ανταγωνιστούν(σε επιδόσεις πάντα) του Core 2 Quad και τώρα θα θυμηθούν να βγάλουν τους Phenom II x2 για να ανταγωνιστούν τους Core 2 Duo.Πάντα θα είναι μπρόστα στους επεξεργαστές value for money αλλα σε επιδόσεις θα αργήσουμε να τους ξαναδούμε μπροστά.Ούτε θεωρώ επιτυχία το AM3 socket...
Haros Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Όλοι σας λέτε ψέματα ότι οι AMD είναι πιο φτηνοί. Οι Intel και συγκεκριμένα οι Prescott ακόμα και σήμερα έχουν την καλύτερη απόδοση / τιμή. Θερμάστρα και επεξεργαστής μαζί. Πληρώνεις 1 παίρνεις 2. Ανίδεοι τσ τσ τσ...
rambias Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ με ThResh και SkYwaLkGR 100%. Όπως θα συμφωνήσω οτι η AMD δεν έχει κάτι καλό για Laptop. Όπως επίσης ότι τα desktop όχι μόνο δεν έχουν πεθάνει (HT PC) αλλά ζούν και βασηλεύουν (gaming pc). Επεξ/σία 25 Μαΐου 2009 από rambias
d3m0n Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 γιατί η Intel είχε και έχει τρελά λεφτά σε σχέση με την Amd και γιατί υπάρχουν fanboys... Αυτό για τα λεφτά συμφωνώ αλλα τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή,η Intel διαθέτει πολλά λεφτά για τους cpu της από εκεί και πέρα είναι πρόβλημα της AMD,να δώσει και αυτή μπόλικο χρήμα για να βγάλει κάτι που πραγματικά θα αξίζει.Δεν μπορούμε να δικαιολογούμαι μια ζωή την AMD γιατί δεν βγάζει αποδοτικά μοντέλα. Όπως επίσης ότι τα dersktop όχι μόνο δςεν έχουν πεθάνει (HT PC) αλλά ζούν και βασηλεύουν (gaming pc). Εννοείται αφού για να πάρεις ένα υποτίθεται "gaming" laptop θες γύρω στα 3.500€ ενώ με τόσα λεφτά πέρνεις το καλύτερο desktop που περνάει το laptop κάτι αιώνες σε επιδόσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δεν μπορούμε να δικαιολογούμαι μια ζωή την AMD γιατί δεν βγάζει αποδοτικά μοντέλα. sorry αλλά η AMD από τους πρώτους Athlon μέχρι και το Ιούλιο του 2006 που βγήκαν οι Core 2 Duo είχε πιο γρήγορους επεξεργαστές από την Intel... αλλά όπως είπα τα έχουμε ξεχάσει αυτά, είναι του παρελθόντος αυτό που μετράει είναι το παρόν άρα δεν δικαιολογούμε τπτ...
alexzzz Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Όλοι σας λέτε ψέματα ότι οι AMD είναι πιο φτηνοί. Οι Intel και συγκεκριμένα οι Prescott ακόμα και σήμερα έχουν την καλύτερη απόδοση / τιμή. Θερμάστρα και επεξεργαστής μαζί. Πληρώνεις 1 παίρνεις 2. Ανίδεοι τσ τσ τσ... Πέστα!!! Θα ξεχάσω εγώ που έβαζα τα ρούχα δίπλα στο πισι τον χειμώνα...
d3m0n Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 sorry αλλά η AMD από τους πρώτους Athlon μέχρι και το 2006 που βγήκαν οι Core 2 Duo είχε πιο γρήγορους επεξεργαστές από την Intel...αλλά όπως είπα τα έχουμε ξεχάσει αυτά, είναι του παρελθόντος αυτό που μετράει είναι το παρόν άρα δεν δικαιολογούμε τπτ... Δεν ξέρω αν διάβασες το προηγούμενο μου post δεν ξεχνάω τίποτα Και για να λέμε την αλήθεια ναι κάποτε οι AMD ήταν μπροστά και είχανε καλές τεχνολογίες Φίλος μου έχει τον 3200 από τα κορυφαία μοντέλα της AMD τότε παίζει ακόμα και σήμερα τα παιχνίδια αξιοπρεπέστατα. Εγώ μίλησα για πριν το 2006 αλλά εστίασα στο τώρα γιατί τώρα ζούμε τώρα θα αγοράσουμε καινούργιους cpu και τώρα μας ενδιαφέρει περισσότερο η ανάπτυξη των επεξεργαστών και της τεχνολογίας γενικότερα.
kerck Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Όλοι σας λέτε ψέματα ότι οι AMD είναι πιο φτηνοί. Οι Intel και συγκεκριμένα οι Prescott ακόμα και σήμερα έχουν την καλύτερη απόδοση / τιμή. Θερμάστρα και επεξεργαστής μαζί. Πληρώνεις 1 παίρνεις 2. Ανίδεοι τσ τσ τσ... Η βαζελος(ευρωπεος) θα εισαι η αεκακι και θα μας λες ποσο καλος εισαι στο μπασκετ η πως πηρες και'συ πρωταθλημα καποτε. Ρε χαρε τωρα εισαι πισω για πισω, χαλαρωσε και απολαυσε το Cam back? της δροσερης AMD
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δεν ξέρω αν διάβασες το προηγούμενο μου post δεν ξεχνάω τίποτα δεν μπορείς να λες ότι δεν ξέχασες και ταυτόχρονα να γράφεις ότι δικαιολογούμε την AMD ΜΙΑ ΖΩΗ επειδή βγάζει χειρότερα μοντέλα... για αρκετά χρόνια είχε καλύτερα μοντέλα, για την ακρίβεια περισσότερα χρόνια από τα Core 2/i7 μοντέλα της Intel...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα