Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάς βάση value for money; Πάντα.

Συγγνώμη αλλά απ'τον ερχομό των C2D κι έπειτα η Intel έχει επεξεργαστές με πολύ καλήτερη αναλογία performance/€.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει αρχισει να γιγαντωνετε η αγορα netbook και η AMD δεν μπηκε καν στον κοπο να βγαλει κατι αξιολογο.

qft

ίσως να είμαι κολημένος

Μπα, η ιδέα σου είναι :P

Δημοσ.
Συγγνώμη αλλά απ'τον ερχομό των C2D κι έπειτα η Intel έχει επεξεργαστές με πολύ καλήτερη αναλογία performance/€.

μαλλον για overclockability/€ μιλας

Δημοσ.
Τι και αν υπήρχαν, πότε ήταν μπροστά η AMD?

Σε παρακαλώ πολύ, ποτέ δεν ήταν.

Κατι τέτοια βλέπω και όποτε σκέφτόμουνα να αγοράσω intel το μετάνιωνα.

Πολλές.

Athlon-Duron > P3-και χαχαχα Celleron

Athlon Xp-Barton > P4 Presshot.

Athlon 64 > P4

Γενικά μέχρι τους core 2 η intela κοιμόταν τον ύπνο το βαθύ.

Για να μην ξεχνάμε γενικά με το socket A είχε αφήσει την intel πίσω και κράτησε και το ίδιο socket για τουλάχιστον 5-6 χρόνια...

Κάτι που αμα το κάνει ποτέ η intel...

Μακάρι να καταφέρει να το γυρίσει το ματς και τώρα.

Με την nvidia το κατάφερε 100%

Βέβαια άλλο intel άλλο nvdia.

Δημοσ.
Γιατί όλοι βάζουν windows; Γιατί όλοι λένε για φολκσβάγκεν και όχι για σκόντα; Γιατί η κυβέρνηση προτίμησε τη siemens; Γιατί prada και όχι κάτι no-name; γιατί αύρα και όχι κορπή;

Μεγαλα φιλοσοφικα ερωτηματα!!!!!!:devil::-)

Δημοσ.

Παιδιά όπως είπατε ΠΛΕΟΝ με τα σημερινά δεδομένα η Intel έχει καλύτερα μοντέλα (hi-ends), αλλά ,,, γιατί να μην πάρω τον Amd ο οποίος με ικανοποιεί και θα δώσω και τα μισά λεφτα....όσο για το value/money μην το ξαναακούσω...δεν είναι value/money να δίνεις μια περιουσία για επεξεργαστή ... προσωπικά μια ζωή AMD είχα και δεν πρόκυται να το αλλάξω ποτέ...όχι επιδή είμαι φανατικός...απλά κοιτάω το συμφέρον μου...αναρωτηθείτε πόσοι από εμάς πριν έναν περίπου χρόνο κράζαμε τις "τοστιέρες" τις ATI .... και τώρα έρχεται πρώτη στο μυαλό μας όταν κοιτάμε για κάρτα γραφικών... γνώμη μου είναι ότι πρέπει να επικροτούμε τις προσπαθιες μικρότερων εταιριών , γιατί απλά αυτό είναι με το μέρος μας...

Φιλικά πάντα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα δεν είναι τόσο απλό όπως το ποια εταιρεία εχει τα γρηγορότερα προϊόντα. Οι περισσότεροι χρήστες αγοράζουν αυτό που τους προτείνουν οι "ειδικοί" διότι απλά δεν γνωρίζουν τι χρειάζεται για να κάνουν την δουλειά τους. Πόσοι απο εσάς γνωρίζουν τι σημαίνουν όλα αυτά τα αρχικά στις τεχνολογίες που ενσωματώνουν οι επεξεργαστές? και πότε τα χρησιμοποιήσατε? Το ότι ένας επεξεργαστής AMD 3ετίας υποστηρίζει τα πάντα απο τα σημερινά υποσυστήματα ( διότι δεν έχει αλλάξει το socket) το γνωρίζετε? Ακόμη και στις επιδόσεις ειναι 10-15% πιό κάτω απο τι? Κανείς μας δεν εκτελεί τόσο βαριές εργασίες που να ισοπεδώνει την cpu, άσε που και αυτό να συμβαίνει ισχύει ότι σε κόστος 1,5 pc AMD -based= 1pc Intel-based οποτε και στο video editing, rendering με AMD είσαι πιό αποδοτικός!

Το ότι σε net cafe υπάρχουν προβλήματα δεν μου λέει τίποτα, ποιός είπε ότι όσοι δουλεύουν σε net cafe είναι γνώστες? το πιθανότερο κανενα ΙΕΚ να έχουν βγάλει.

Επεξ/σία από mastroxalastis
παράλειψη
Δημοσ.

εγω ειμαι amdακιας λογο χρηματων και μονο.

σε συγκριση χρηματων ποιος επεξεργαστης ειναι καλυτερος ΣΤΑ ΙΔΙΑ λεφτα?

40ευρω

intel

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555469

ή

amd

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559569

ποιος απο τους 2 ειναι καλυτερος?

170ευρω

intel

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558286

amd

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559956

Δημοσ.
Τι και αν υπήρχαν, πότε ήταν μπροστά η AMD?

Σε παρακαλώ πολύ, ποτέ δεν ήταν.

Κατι τέτοια βλέπω και όποτε σκέφτόμουνα να αγοράσω intel το μετάνιωνα.

Επειδή το πάνω κείμενο που εγώ έβαλα πιο πρίν δεν έγινε κατανοητό, να τονίσω οτι είμουνα λίγο ειρωνικός.Σαφώς και υπήρχε περίοδος που η amd ήταν μακράν μπροστά.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον aledjo. Μέχρι περίπου τα 150ε η amd είναι μπροστά (με μια χρονική περίοδο των πρώτων c2d 6xxx και 4xxx όταν είχαν πρωτοβγει σαν εξαίρεση). Παραπάνω λεφτά εξάλλου μόνο για cpu δεν τα 'δινα :P

Δημοσ.

βλέπω ότι ο κόσμος που ασχολιότανε κάποτε πραγματικά με τις cpu έχει σταματήσει να ποστάρει σε αυτά τα post...και ακούς μονο παπαγαλάκια που ότι κατάφερε μάζεψε το αυτι τους και τα δίνουν για άποψη τους.

για πες μας ρε μεγάλε αλλάζατε πολλές φορες CPU στο net cafe? dld σας καιγόντουσαν CPU θες να μας πεις?

PS: το άρθρο είναι πραγματικά άθλιο να υπάρχει σε τεχνολογικό forum σαν νέα είδηση μιας και για τους Instabul ξέρουμε παρα πολύ καιρό

Επισκέπτης
Δημοσ.
Η AMD οτι και να κάνει μια ζωή θα είναι πίσω απο την intel....και 10 πύρηνο να βγάλει και να τον δίνει 50e πάλι intel θα έπαιρνα......όλο κάτι βγάζει και όλο πίσω μένει.....γιατί άραγε??

Με ολο το σεβασμο , με αυτα που γραφεις δειχνεις τις γνωσεις σου γυρω απο τους επεξεργαστες.

Δημοσ.
Με ολο το σεβασμο , με αυτα που γραφεις δειχνεις τις γνωσεις σου γυρω απο τους επεξεργαστες.

Συμφωνω. Παντα επελεγα επεξεργαστη συμφωνα με τις επιδοσεις και τα χρηματα που διεθετα. Αν και εχω χρησιμοποιησει τις περισσοτερες φορες επεξεργαστες της Intel, δεν θα λεγε σε καμια περιπτωση οχι σε μια ενδιαφερουσα προταση της AMD που να ηταν αξιολογη.

Μερικοι δεν ειναι κολλημενοι με την Intel, κολλημενοι απο τη διαφημιση που τρωνε στη μαπα ειναι.

Και μη ξεχναμε οτι τα 64bit και διπυρηνους επεξεργαστες στα Desktops που "εχουνε πεθανει" (αραγε το σκεφτηκε καλα αυτος που το εγραψε?) η AMD τα εισηγαγε.

Ο ανταγωνισμος παντα καλο κανει παρα κακο. Εγω ευχομαι η AMD να βγαλει το συντομοτερο δυνατο ισους και καλυτερους επεξεργαστες απο την Intel.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Επειδή έχω δουλέψει με αρκετούς amd επεξεργαστές σαν τεχνικός σε internet cafe έχω να πώ πως οι amd είναι σαν αναλώσιμοι.....χωρίς αξιοπιστία και με πολλά προβλήματα και πίσω απο την τεχνολογία.....η intel κινεί τα νήματα....(δεν με νοιάζει το πως , καθαρά η βρώμικα) με νοιάζει αυτό που πάιρνω να αξίζει......ίσως να είμαι κολημένος ίσως όχι....απλά έχω μια απορία......γιατί σε όλους τους servers βάζουνε intel?? Γιατί όλοι οι σοβαροί επαγγελματίες έχουν intel?? Γιατί οι εταιρίες (πληροφορικής, για τις άλλες δεν ξέρω) προτειμούν την Intel?? Μήπως όλοι αυτοί δεν ξέρουν??Μήπως τους περισεύουν??Γιατί δεν πάει μπροστα η amd αφού έχει καλο προιόν??Γιατί έσπασε την εταιρία στα δύο??Και αν η amd σε κάποιες φάσεις της ιστορίας (αν υπήρχαν) βγήκε μπροστα απο την intel αυτό ήταν μόνο για λίγο καιρό.......

Σε ολους τους servers δεν βαζουν Intel. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Αν μπεις στο site της Hewlett Packard θα δεις οτι γενιες ολοκληρες server (Proliant G5/G6) βγαινουν και με Opteron επεξεργαστες της Amd. Εγω στην εταιρια που εργαζομαι εχουμε server με amd επεξεργαστες και δεν εχουν το παραμικρο προβλημα. Την ιδια σταθεροτητα που εχουν οι Intel εχουν και οι Amd. Επισης δουλεψε virtualization software (hyperV , vmware server) πανω σε συστημα που φοραει intel και σε amd και μετα ελα πες μου.

Τωρα γιατι εσπασε η εταιρια σε δυο κομματια λιγο με νοιαζει. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην με κοροϊδευουν.

Δημοσ.
το άρθρο είναι πραγματικά άθλιο να υπάρχει σε τεχνολογικό forum σαν νέα είδηση μιας και για τους Instabul ξέρουμε παρα πολύ καιρό

+ * 1.05 δισ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...