Προς το περιεχόμενο

Εμφάνιση αριθμού παραλήπτη SMS αφού αυτό σβηστεί;;;

mmyron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Είχα μια κουβέντα σχετικά με το θέμα με ένα φίλο μου ο οποίος χτυπιόταν οτι η δικιά του του έλεγε σε ποιόν αριθμό είχε στείλει αυτός μηνύματα τα οποία όμως αυτός τα είχε σβήσει!!! (πριν τα δει αυτή εννοείται)

Σε σχετική μου ερώτηση, με πληροφόρησε οτι τα διέγραφε και από το φάκελο τον απεσταλμένων και από το ιστορικό και ότι αυτό γίνονταν ασχέτως συσκευής και χωρίς να συνδέει η δικιά το το τηλέφωνο πανω σε pc!!!

Επειδή ασχολούμε με τον χώρο (χωρίς να είμαι επαγγελματίας της κινητής) και το συγκεκριμένο θέμα με έχει "κουφάνει" (σε σημείο που αρχίζω να πιστεύω οτι η κοπέλα έχει κληρονομικό χάρισμα!!) και όσο και να το έχω ψάξει λογική εξήγηση δεν έχω βρεί, υπάρχει κανείς στο forum με άποψη επι του θέματος;;;

Δημοσ.

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, η πιο απλή εξήγηση είναι και η πιο πιθανη.

Ας ψάξει στο φιλικό περιβάλλον του παραλήπτη του SMS του για τυχόν "διαρροές". Πολλές φορές εμπιστευόμαστε σε άτομα υπεράνω υποψίας ευαίσθητες πληροφορίες μας και 99% η ζημιά γίνεται από εκεί.

Ίσως η φίλη του έχει κάποιον κοινό γνωστό με τον παραλήπτη του SMS που ο φίλος σου αγνοεί, just my 2 cents.

Δημοσ.

Αν ο φίλος έχει sony ericsson όταν πάει να κάνει καινούρια αποστολή μηνύματος σου βγάζει τους τελευταίους αριθμούς που έχει στείλει μήνυμα...........πες του να τα σβήνει και απο κει...........τα σβήνει με το c.

Δημοσ.
Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, η πιο απλή εξήγηση είναι και η πιο πιθανη.

Ας ψάξει στο φιλικό περιβάλλον του παραλήπτη του SMS του για τυχόν "διαρροές". Πολλές φορές εμπιστευόμαστε σε άτομα υπεράνω υποψίας ευαίσθητες πληροφορίες μας και 99% η ζημιά γίνεται από εκεί.

Ίσως η φίλη του έχει κάποιον κοινό γνωστό με τον παραλήπτη του SMS που ο φίλος σου αγνοεί, just my 2 cents.

Δεν διαφωνώ " μυστικό που το γνωρίζουν πάνω από ένας, δεν είναι μυστικό"

Αν ο φίλος έχει sony ericsson όταν πάει να κάνει καινούρια αποστολή μηνύματος σου βγάζει τους τελευταίους αριθμούς που έχει στείλει μήνυμα...........πες του να τα σβήνει και απο κει...........τα σβήνει με το c.

Οφείλω να ομολογήσω οτι αυτο για τα SE δεν το είχα προσέξει ποτέ... Απο το 1ο μου κινητό πάντα είχα nokia και τα τελευταία 2 χρόνια παίζω με win mobile κινητά. Θα του το πώ.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

True story...

Και αν νιώθει η ενδιαφερόμενη ελάχιστα απο τεχνολογία, αυτό είναι το πρώτο μέρος που πρέπει να σβήνετε/καλύπτετε... απο την άλλη αν τα σβήνεις όλα, κάνει μπάμ, οπότε θέλει τρόπο..

Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση της αναλυτικής η οποία φαντάζομαι δεν υπάρχει στην περίπτωση σας.

Δημοσ.
Δεν διαφωνώ " μυστικό που το γνωρίζουν πάνω από ένας, δεν είναι μυστικό"

Υπάρχει και η πιο σωβινιστική εκδοχή που λέει:

Ένα μυστικό είναι μυστικό και ας το ξέρουν και χίλιοι άντρες. Αν το μάθει μια γυναίκα παύει να είναι μυστικό:-D

j/k

Δημοσ.

Συφωνώ με τους προλαλήσαντες...

Θα πρέπει να εκμαιεύσω περισσότερα στοιχεία από τον φίλο μου μάλλον...

Γιατί όπως μου τα είπε, τα έχει διαγράψει απο παντού (εκτός από τον τρόπο που ανέφερε ο φίλος για τα SE)

Και όχι τίποτε άλλο, αλλά να μην φτάσουμε στο σημείο να αποδίδουμε υπερφυσικές δυνάμεις στον καθένα (βλ. κληρονομικό χάρισμα)!!!

Δημοσ.

επίσης αν έχει symbian κινητό υπάρχει και "Μητρώο" που καταγράφονται όλες οι κινήσεις του κινητου (Κλήσεις, sms, mms, data...) και δεν υπάρχει επιλογή για διαφραφή ενός ή μερικών...είτε όλα είτε τίποτα.

Δημοσ.

Επειδη δεν εχει διευκρινηστει ακομα αν εχει Nokia υπαρχει και το LifeBlog που αποθηκευει απο sms μεχρι φωτο και ποτε βγηκαν..

Αρα προσοχη ;-)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη συμβουλή.Κ το έβλεπα κάθε φορά φανταζόμουν οτι θα έσβηνε όταν έσβηνα τα μηνύματα.Αλλά βρήκα αριθμούς αποστολής μέσα από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2008.. LOL!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...