SpY Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Παιδία θέλω να αγοράσω κλιματιστικό 12άρι Inverter αλλά δεν γουστάρω να δώσω λεφτά στους μεσάζοντες, δηλαδή θέλω να πάρω κατευθείαν από την ίδια την εταιρεία και όχι από Ράδιο κορασιδιδες ,Κωτσόβολοι, Expert Μedia Markt κτλ. Έχει κανείς σας καμιά προηγούμενη εμπειρία πάνω στο θέμα ? φοβάμαι μην μου αρχίσουν δεν πουλάμε λιανική κτλ
Timour21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Ενδέχεται πράγματι να μην μπορείς να το πάρεις σε τιμή χονδρικής αν δεν είσαι και συ μεσάζοντας. Ότι και να κάνεις πάντως σου προτείνω λίγη υπομονή, γιατί διάβαζα πρόσφατα κάπου οτι σκέφτονται (πριν τις ευρωεκλογές) να δώσουν κίνητρα-επιδοτήσεις για κλιματιστικά νέας τεχνολογίας (κλάση Α).
o_magazatoras Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Από πρώτο χέρι εμπειριών ορμώμενος,λέω ότι είναι σχεδόν αδύνατον να αγοράσεις απ' την κεντρική αντιπροσωπεία σε τιμές χονδρικής,χωρίς να μεσολαβήσει κάποιος γνωστός. Εδώ μετρητά πληρώνω και οι τιμές που μου δίνουν στη χονδρική υπολείπονται της λιανικής εκποίησής τους,κάποιες φορές.Δηλαδή άλλες τιμές δίνουν σε κάποιον που παίρνει ποσότητα και άλλες με λιγώτερη. Να είσαι ενήμερος των προσφορών των μεγαλοκαταστημάτων,μόνο έτσι θα πετύχεις καλές τιμές.Δυστυχώς.
SpY Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Με το στανιό δλδ πρέπει να δώσουμε ένα 100αρικο μαμισιάτικα ?
pournaras Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Με το στανιό δλδ πρέπει να δώσουμε ένα 100αρικο μαμισιάτικα ? Μα αυτη ειναι και η εννοια της χονδρικης τιμης, να μπορεσει ο μεσαζων να το παρει και να βγαλει κι αυτος καποιο κερδος. Οχι οπως εχει γινει με τα ειδη ηλ. υπολογιστων, που οι εισαγωγεις ειναι και χονδρεμποροι στα συνοικιακα μαγαζακια, και απο την αλλη πουλανε και λιανικη στην ιδια τιμη.
Iron_man21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μπορεί να μην είμαστε γνωστοί για τους πρακτορες μας αλλα είμαστε γνωστοι για τα κλιματιστικά μας. TOYOTOMI η κορινθιακή απάντηση στον κλιματισμό
orck Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 συνηθως εαν ενα προιον κανει στην λιανικη 1000€ τοτε ο χονδρεμπορας/εισαγωγεας/αντιπροσωπεια πουλαει στο καταστημα ας πουμε 800€ εσυ εαν το παρεις κατευθειαν απο τον χονδρεμπορο θα σου δωσει τιμη 1000€ (θα καρπωθει το επιπλεον ποσο) εχει μια λογικη εαν το σκεφτεις γιατι αλλιως ΟΛΟΙ θα αγοραζαμε κατευθειαν απο τον χονδρεμπορο παρακαμπτωντας εντελως την λιανικη αγορα για να μην αισθανεσαι οτι σε εξοντωνουν τα γραναζια του συστηματος σκεψου οτι καποιος πρεπει να σε ενημερωσει για την αγορα, να στο μεταφερει μεχρι το σπιτι σου, να σου φτιαξει ενα μαγαζι κοντα στο σπιτι σου να μην τρεχεις στου διαλου την μανα οπου υπαρχει φτηνη γη για αποθηκες, ολα τα παραπανω τα κανει το λιανικο εμποριο και βαζει το καπελο του
jimarass Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Όχι όμως να αγοράζω από ΗΠΑ ένα παπούτσι πχ 40 ευρώ και εδώ να έχει 200!! (άσχετο)
pournaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Όχι όμως να αγοράζω από ΗΠΑ ένα παπούτσι πχ 40 ευρώ και εδώ να έχει 200!! (άσχετο) Και γιατι δεν το αγοραζεις απο τις ΗΠΑ;
imaginas Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Spy έχεις σκεφτεί ότι στα μαγαζιά που προανέφερες δουλεύουν κάποιοι άνθρωποι που με το μισθό τους αγοράζουν το προϊόν που παράγει ή το εμπόρευμα που πουλάει ο πατέρας σου και έχει και αυτός λεφτά κι εσύ;Κάνε έρευνα αγοράς να βρεις το φθηνότερο και πάρτο από εκείνο το κατάστημα που έχει καλύτερη τιμή.Αυτή είναι η άμυνα του καταναλωτή όχι η παράκαμψη του λιανεμπορίου.
SpY Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 @imaginas και στο εργοστάσιο της LG, Toyotomi, Samsung, Carrier κτλ δουλευουν άτομα δλδ πληρώνω ήδη μια φορα εργαζόμενους και την εταιρεία. Δεν θέλω όμως να πληρώνω ξανά και άλλους εργαζόμενους τις κάθε αλυσίδας ηλεκτρονικών, το ρεύμα τους , το ενοίκιο τους και το κέρδος τους. Καταλαβαίνω τι θέλεις να πείς αλλα υπάρχουν κάποια ήδη στην αγορά που αγοράζονται από τις ίδιες τις εταιρείες χωρίς να μεσολαβεί ο κάθε πονηρίδης εμποράκος
imaginas Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Αν ήταν έτσι όπως τα λες,όλοι θα πήγαιναν στους πρωτογενείς παραγωγούς.Θέλεις να αγοράσεις πατάτες;Πήγαινε στον αγρότη στην Αχαΐα στη Θήβα,στη Μεσσηνία κλπ.Όμως έτσι,μόνο ο αγρότης θα έρθει στην εταιρεία που δουλεύεις για να ψωνίσει.Τώρα θα έρθει και ο φορτηγατζής,και ο "λαϊκατζής" κλπ.Ναι υπάρχουν κάποιες εταιρείες που πουλάνε και λιανική,αλλά τότε συμπεριφέρονται-τιμολογιακά-σαν λιανέμποροι.Κι εγώ αγόρασα πριν 3 χρόνια ένα ζευγάρι πέδιλα για το σκι από τον αντιπρόσωπο,και τα πήρα-όπως αποδείχθηκε-15€ ακριβότερα απ'ότι αν τα αγόραζα από μαγαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.