Zodiakos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Καλημερα. Ειπα να γραπσω αυτο το μυνημμα πριν το δωσω...αν και το εχω αποφασισει. Λετε να το μετανοιωσω ρε παιδες ?? Aυτο εδω ειναι..http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912627 Υποπσην δεν το εχω παιξει πανω απο 5-10 μερες σε mac.Μετα τουβαλα xp και αυτα εχω τωρα.Θα μου πειτε γιατι το πηρες....Μου τοκαναν δωρο στο γαμο.Υπολογιστη μαματο ζητησα ..το apple μου πηραν....τελος παντον.. Δεν ξερω ...δεν μου πολυαρεσε στο λειτουργικο αυτο.Εχω μαθει στα windows και μουχει σπασει τα νευρα. Τι λετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Καλημέρα, εάν δεν σε βολεύει και δεν σου άρεσε το λειτουργικό δώστω, ας το πάρει κάποιος που θα το αξιοποιήσει καλύτερα, προφανώς ήθελες κάτι άλλο όπως γράφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Θα κλάψω ;(. Να σου δώσω εγώ ένα δυνατό pc να μου δώσεις τον imac? o white έχει δίκιο ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Αν και δεν έχω mac εγώ στη θέση σου θα δοκίμαζα να το κρατήσω...εκτός και αν χρησιμοποιείς εξιδικευμενες εφαρμογές που δεν υπάρχουν σε mac και ντε και καλα θέλεις ένα λειτουργικό.Διαφορετικά εγώ θα τον κράταγα......και στην τελική η λύση των δύο λέιτουργικών γιατί δεν σε βολεύει??κράτησε το και μην το ανοίγεις ποτέ.....σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη....γιατί αν το πουλήσεις και λευτά θα χάσεις,και δεν θα πάρεις κάτι τόσο όμορφο...και δεν θα έχεις mac....ενώ τώρα τα έχεις όλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostgr_a_n Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Εκτος απο το λειτουργικο τι αλλο δεν σου αρεσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zodiakos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Εκτος απο το λειτουργικο τι αλλο δεν σου αρεσει? Η ασυμβατοτητα που εχουν με τα windows και οτι εγω ειχα μαθει να κανω αναβαθμισεις. Παντως μιας και το αναφερατε καντε και καμια προταση για να το αλλαξουμε με κατι ισαξιο σε τιμη με κατι που εχει καποιος εδω και ισως δεν το χρειαζετε σαν και μενα. Ειτε βασεως ειτε σε λαπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourlos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 τι εννοεις οτι εχεις μαθει να κανεις αναβαθμισεις??? γιατι καποιου του εδειναν γαιδαρο και τον κοιταζε στα δοντια..... αν σαν υπολογιστης σε καλυπτει σε αυτα που κανεις...τοτε δεν βλεπω τον λογο να τον πουλισεις....αν τωρα τον θελεις για παιχνιδια....αλλαζει.... κατ εμε κρατα τον...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inSync Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Θα έλθω να συμφωνήσω με τον Whiteyez... καλύτερα να το πάρει κάποιος που θα το χαρεί και θα το αξιοποιήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μου τοκαναν δωρο στο γαμο.Υπολογιστη μαματο ζητησα ..το apple μου πηραν....τελος παντον.. Μια χαρα δωρο (!!!!) σου πηραν. Ακριβως οτι ζητησες . Απο εκει και περα αφου αποφασισες να τον δωσεις πριν καλα καλά το ψαξεις λιγο το θεμα , δωστο και μην κοιτας πισω . Δεν υπαρχει περιπτωση να μετανοιωσεις για κατι που δεν γνωρισες ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Σου έκαναν δώρο τον imac και θες να το δώσεις;;;; Γιατί;;; Είπες ασυμβατότητα με τα xp? Εγώ έχω macbook pro και τα vista 64 bit ultimate παίζουν μαμάτα! Και παίζω και ό,τι game θέλω με 8600 GT 512 MB για laptop που έχει τη μισή ισχύ από την αντίστοιχη desktop. Γιατί βρε παιδί δε δουλεύεις λίγο το mac os x παράλληλα με vista ή xp σε bootcamp? Και αν μετά δεν κολλήσεις με το mac os έλα να μου πεις! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:16 ---------- Το μόνο κακό είναι ότι έχει μικρή κάρτα γραφικών, αλλά η 9400 είναι τουλάχιστον αξιοπρεπής. Εεεεμ και αυτός ο φίλος σου δε σου έπαιρνε ένα pro (βέβαια εμένα αν φίλος μου μου έπαιρνε mac pro μετά θα αναρρωτιόμουνα μήπως....)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 αυτον τον mac πηρα εγω πριν 2 μερες , ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ και θελεις να τον δωσεις ????, γαμ####τι μου γιατι να μην εχω και εγω καποιον να μου κανει τετοιο δωρο !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrethan Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 αυτον τον mac πηρα εγω πριν 2 μερες , ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ και θελεις να τον δωσεις ????, γαμ####τι μου γιατι να μην εχω και εγω καποιον να μου κανει τετοιο δωρο !!!!! Έλα ντε! Κι εγώ αυτό λέω! Ζορίστηκα να αποκτήσω δύο μηχανήματα της Apple (ένα MBP 17" τέλη 2006 κι ένα iMac 24" Extreme Edition, τέλη 2007) έπειτα από 12 χρόνια εργασίας μου στα παραθύρια και δεν το μετάνιωσα! Αν είχα κι εγώ ένα τέτοιο δωρητή, δεν ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω για να τον ευχαριστήσω αλλά ... δεν έχω γαμώ την ατυχία μου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skierpetros Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Οπως καταλαβες φιλε μου μην τον πουλησεις ασχολησου μαζι του και ρωτα μας οτι θες ... και σε ενα μηνα αν θες ακομα να τον δωσεις δωσε τον ... κριμα παντως αν τον πουλησεις ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zodiakos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Εχω μαθει στις αναβαθμισεις βρε παιδες και εχω και ενα γυιο που παιζει κατι παιγνηδια στα οποια χρειαζετε κατι τις παραπανω. Τελος παντων το συζητησαμε και θα το δωσω.Σε καμμια περιπτωση λογω χρηματων. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Αν το χρειαζετε κανεις που θα του κανει δουλεια και εχει κατι αντιστοιχου αξιας ειτε λαπτοπ ειτε βασεως να το αλλαξουμε ευχαριστως.Αρκει η ανταλλαγη νανε τιμια και για τους δυο. ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Αποφασισε εσυ οτι ειναι καλυτερο για σενα και ασε μας εμας να λεμε.Εξαλλου μπορει να σου ξαναδωθει η ευκαιρια να ερθεις σε επαφη με mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.