Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δεν εγκαθιστάς τίποτα, είναι όλα έτοιμα.Το τρέχεις και κάνει την δουλειά του. Μόνο 1 φορά για κάθε host θα σε ρωτήσει αν δέχεσαι τους όρους χρήσης. Τσεκάρεις το κουτάκι, πατάς το ΟΚ και έτοιμος. Τι να τρέξω; Έχω τα παρακάτω αρχεία σε ένα φάκελο. Πες ότι τον τοποθετώ στο Applications (έτσι, για να είναι πιο τακτοποιημένος). Το JDownloader.jar όταν ανοίγει, κλείνει κατευθείαν. Η πλάκα είναι ότι όταν τρέχω το jupdate.jar, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, τρέχει κανονικά. Επίσης, δεν υπάρχει εικονίδιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 WTF? Τι στο καλό κατέβασα την πρώτη φορά; Και πώς;! Το ξανακατέβασα και όλα ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μάλλον την πρώτη φορά κατέβασες την έκδοση για Windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μπήκα αργά στο party, αλλά έχω άλλη μία (φτηνή) πρόταση και πολύ mac like: http://www.manytricks.com/leech/ Πάντως κι εγώ το Speed Download έχω αγοράσει. Επίσης, στη σπάνια περίπτωση που βρεις κάτι αξιόλογο στο YouTube, έχει plug in για τον Safari που κατεβάζει το βίντεο και το μετατρέπει σε mp4, on the fly. Χρήσιμο αν έχεις iPhone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μπήκα αργά στο party, αλλά έχω άλλη μία (φτηνή) πρόταση και πολύ mac like:http://www.manytricks.com/leech/ Πάντως κι εγώ το Speed Download έχω αγοράσει. Επίσης, στη σπάνια περίπτωση που βρεις κάτι αξιόλογο στο YouTube, έχει plug in για τον Safari που κατεβάζει το βίντεο και το μετατρέπει σε mp4, on the fly. Χρήσιμο αν έχεις iPhone. Μπήκες αργά στο party αλλά παίζεις "δυνατά". Ευχαριστούμε για την πρόταση, θα δοκιμάσω το Leech το σαββατοκύριακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Το Leech το είχα δοκιμάσει παλιότερα αλλά δεν έπιανε τις ίδιες ταχύτητες με άλλους download managers (Speed Downloader, JDownloader). Εικάζω πως δεν ανοίγει πολλαπλές συνδέσεις για κάθε αρχείο που κατεβάζει. Από την άλλη, το JDownloader μετά το τελευταίο update έχει βελτιώσει πολύ το look & feel του και είναι αρκετά πιο mac-like. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Το Leech το είχα δοκιμάσει παλιότερα αλλά δεν έπιανε τις ίδιες ταχύτητες με άλλους download managers (Speed Downloader, JDownloader). Εικάζω πως δεν ανοίγει πολλαπλές συνδέσεις για κάθε αρχείο που κατεβάζει. Από την άλλη, το JDownloader μετά το τελευταίο update έχει βελτιώσει πολύ το look & feel του και είναι αρκετά πιο mac-like. Το JDownloader βελτίωσε πολύ το look & feel αλλά τα σκότωσε στις υπόλοιπες λειτουργίες. Συγκεκριμένα, δεν μου ανοίγει πια τα .rar αρχεία αυτόματα - μία από τις βασικότερες λειτουργίες του JDownloader. Δεν ξέρω γιατί, έχω την εντύπωση ότι στα Preferences πρέπει να δώσω path για command-line .rar expander. Το οποίο πωλείται από τα RARlabs στα 29.95 δολλάρια! Εν ολίγοις, προτιμούσα το παλιό JDownloader, ανάθεμα την ώρα και τη %$#&* στιγμή που έκανα Update... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Γιατί δεν ξαναβάζεις το παλιό; Επίσης έχω την εντύπωση ότι το unrar είναι ότι χριάζεται για αυτή την περίπτωση, που είναι freeware (παρέχετε και ο κώδικας νομίζω). Δεν υπάρχουν binaries για MacOs; Edit: http://www.robertvenema.nl/journal/archive/howto-command-line-unrar-on-mac-os-x/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Το JDownloader βελτίωσε πολύ το look & feel αλλά τα σκότωσε στις υπόλοιπες λειτουργίες. Συγκεκριμένα, δεν μου ανοίγει πια τα .rar αρχεία αυτόματα - μία από τις βασικότερες λειτουργίες του JDownloader. Δεν ξέρω γιατί, έχω την εντύπωση ότι στα Preferences πρέπει να δώσω path για command-line .rar expander. Το οποίο πωλείται από τα RARlabs στα 29.95 δολλάρια! Εν ολίγοις, προτιμούσα το παλιό JDownloader, ανάθεμα την ώρα και τη %$#&* στιγμή που έκανα Update... Περίεργο, σ' εμένα μια χαρά δουλεύει το αυτόματο unRAR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Γιατί δεν ξαναβάζεις το παλιό; Επίσης έχω την εντύπωση ότι το unrar που νομίζω ότι χριάζεται για αυτή την περίπτωση είναι open source. Δεν υπάρχουν binaries για MacOs; Τσέκαρα το site στο RAR-labs. Οι κάθικες δίνουν το command-line unrar binary δωρεάν στα περισσότερα λειτουργικά ΠΛΗΝ MacOS - Linux - FreeBSD. Στο MacOS, το δίνουν μαζί με το command-line φούλ πακέτο, το οποίο κοστίζει 29.99 dollars-for-fuck's-sake. Official UnRAR binaries for Windows, Linux, FreeBSD and OS X are distributed as a part of RAR and WinRAR packages for these platforms. %#$&* το κερατό τους, το unrar τους και τη μάνα τους! Περίεργο, σ' εμένα μια χαρά δουλεύει το αυτόματο unRAR. Τι να πω, από τότε που έβαλα τη ΝΕΑ έκδοση, σταμάτησε να δουλεύει. Μέχρι τότε, δούλευε μια χαρά, του'βαζα και τα passwords (όταν υπήρχαν) και άνοιγε τα αρχεία τέλεια, το είχα ερωτευτεί, έκανα και donation 10 δολλάρια από τη χαρά μου. Τώρα θέλω το %^$*!# donation πίσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Κατέβασε το πακέτο rar χωρίς να το αγοράσεις. Το unrar θα παραμένει freeware και θα λειτουργεί κανονικά. http://www.robertvenema.nl/journal/archive/howto-command-line-unrar-on-mac-os-x/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Κατέβασε το πακέτο rar χωρίς να το αγοράσεις. Το unrar θα παραμένει freeware και θα λειτουργεί κανονικά. http://www.robertvenema.nl/journal/archive/howto-command-line-unrar-on-mac-os-x/ I love you, θα το δοκιμάσω όταν επιστρέψω στα αγαπημένα μου μηχανήματα. Ακόμα βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτή η βλακεία και τώρα χρειάζεται binaries ενώ πριν δεν χρειαζόταν (εκτός αν τα κατέβαζε ως μέρος του unarchive add-on και τώρα "έσκασε" τίποτα legalese). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Πες μας αν δουλέψει. Λογικά με το που μπει το unrar στο /bin θα το δει ο jdownloader αυτόματα. Αν δεν το δει του το δηλώνεις. Δοκίμασε να δώσεις αρχικά και ένα unrar στην κονσόλα μήπως και είναι περασμένο και πρέπει απλώς να το πεις στον jdownloader π.χ. /bin/unrar. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:52 ---------- Από ότι βλέπω ο jdowloader έχει το δικό του πρόγραμμα για unrar το JDUnrar.jar στον φάκελο plugin του προγράμματος. Στο configuration είναι επιλεγμένο; Υπάρχει στην λίστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 @ firewalker: Θα το κοιτάξω το απογευματάκι (μετά τη βουτιά στη θάλασσα). Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Από ότι βλέπω ο jdowloader έχει το δικό του πρόγραμμα για unrar το JDUnrar.jar στον φάκελο plugin του προγράμματος. Στο configuration είναι επιλεγμένο; Υπάρχει στην λίστα; Ναι ρε παιδιά, μια χαρά δουλεύει το αυτόματο unrar! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.