Προς το περιεχόμενο

Αξιοπρεπης downloader για mac

man kerinoi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για ριξτε λιγο φως ρε παιδια.

Ψαχνω για εναν καλο Download accelerator για mac

Αυτη τη στιγμη εχω τον Igetter αλλα δεν με αφηνει να κανω μαζικα cpy n paste link απο rapidshare.

κανενα δυο απο αλλους που ειχα κατεβασει το καναν αλλα δεν επιαναν τιποτα απο ταχυτητα (Igetter : 1600 kb/sec, ολοι οι αλλοι 600/800 kb/sec

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δοκίμασε το Speed Download, ίσως το καλύτερο που κυκλοφορεί, και αξίζει τα λεφτά του.

και υάρχει και το Speed Donwload Lite το οποίο είναι ποιο ελαφρύ αλλά με λίγοτερα χαρακτηριστικά

Ο καλύτερος download manager είναι το JDownloader. Όμως, επειδή είναι java εφαρμογή δεν έχει αυτό το "καλογυαλισμένο" look and feel που έχουμε συνηθίσει στα προγράμματα για Mac.

Ακόμα, δεν έχει καλό browser integration (να κάνεις κλικ σε ένα link στο browser και να ενεργοποιήται αυτόματα ο download manager). Υπάρχει ένα Firefox extension αλλά στο mac μου δεν δούλεψε ποτέ. Τουλάχιστον κάνει clipboard monitoring οπότε αν κάνεις copy ένα ή περισσότερα link τα "πιάνει" μόνος του, και υποστηρίζει και όλα τα γνωστά download site (rapidshare, megaupload κλπ).

Όμως το killer feature του για μένα και ο λόγος που τον έχω πάντα ανοιχτό στο κατεβαστήρι/media center Mac Mini μου, είναι η δυνατότητα του να αποσυμπιέζει μόνος του τα multipart RAR archives αφού ολοκληρώσει το κατέβασμα.

Αν όμως έχεις πρόβλημα με το non-mac interface του Jdownloader, ο επόμενος καλύτερος είναι το Speed Download Lite (μόνο που αυτός δεν είναι δωρεάν).

Speed downloader... έχει και λειτουργία ανεβάσματος σε rapidshare, έστω ότι έχεις ένα RS Account... του χτυπάς ποια αρχεία θέλεις να ανεβάσεις (πχ. multipart rar) και αυτό κάνει όλη τη δουλειά (και εσύ δεν χρειάζεται να τρέχεις στο web based)

• Super Moderators
και πως ριθμιζεις το jdownloader οταν εχεις premium στο rapidshare ρε παιδια?

Στο μενού Premium Hoster, πηγαίνεις Rapidshare > Configuration και βάζεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου στο σχετικό παράθυρο.

;)

Επισκέπτης

Τι γίνεται με τη νέα έκδοση του JDownloader; Πώς την εγκαθιστώ; Γιατί το update δε φαίνεται να πήγε και πολύ καλά. Αφενός σε κάθε εκκίνηση μου ζητάει να κάνει ένα update ακόμα, το οποίο δεν ολοκληρώνει ποτέ και αφετέρου δε μου δουλεύει το unrar πλέον.

Κατέβασα τον φάκελο από επίσημο site, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα. Πώς να εγκαταστήσω τα scripts, το unrar κτλ.

Επισκέπτης

Bump.

Μα καλά, δεν ξέρει κανένας; Τόσος κόσμος χρησιμοποιείτε λέτε το JDownloader, πώς το εγκαταστήσατε;

Δεν εγκαθιστάς τίποτα, είναι όλα έτοιμα.

Το τρέχεις και κάνει την δουλειά του.

Μόνο 1 φορά για κάθε host θα σε ρωτήσει αν δέχεσαι τους όρους χρήσης. Τσεκάρεις το κουτάκι, πατάς το ΟΚ και έτοιμος.

Τι γίνεται με τη νέα έκδοση του JDownloader; Πώς την εγκαθιστώ; Γιατί το update δε φαίνεται να πήγε και πολύ καλά. Αφενός σε κάθε εκκίνηση μου ζητάει να κάνει ένα update ακόμα, το οποίο δεν ολοκληρώνει ποτέ και αφετέρου δε μου δουλεύει το unrar πλέον.

Κατέβασα τον φάκελο από επίσημο site, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα. Πώς να εγκαταστήσω τα scripts, το unrar κτλ.

Κι εμένα όταν πήγα να περάσω τη νέα έκδοση με το αυτόματο update μου έκανε το ίδιο. Το έσβησα όλο λοιπόν, κατέβασα τη νέα έκδοση από το site τους, την εγκατέστησα από την ερχή και όλα οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...