WatchYourBack Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Καλησπερα φιλοι μου. Βλεπω σε πολλα φορουμ αποριες για τη νεα εκδοση του 920 και θελω να κανω ενα πρωτο σχολιο... 1. Ναι, αυτη η εκδοση clockαρετε περισσοτερο 2. Ειναι 3-4 βαθμους πιο δροσερος 3. Ο νεος και κορυφαιος i7 975 βασιζεται στο νεο stepping d0, τα συμπερασματα δικα σας... Και εχουμε και λεμε λοιπον... Αυτη η εκδοση του 920 κυκλοφορει στο εξωτερικο 25-35 γιουρο πιο ακριβη απο την προηγουμενη... Στην Ελλαδα ομως ποτε θα ερθει??? Και σε τι τιμη????? ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ φιλοι μου και σας το δηλωνει ενας ευτυχης κατοχος!! Η τιμη του?? Ακριβως η ιδια!!!! Τον εχει το πλαισιο, απλα δεν το ηξεραν ουτε οι ιδιοι και οποιος προλαβε προλαβε... Προς το παρον εξαντληθηκε αλλα καντε λιγες μερες υπομονη μεχρι να παραλαβει το πλαισιο 920 box και θα τον βρειτε και εσεις! Μην ψαξετε σε tray, δεν υπαρχει ακομα... Και για του λογου του αληθες... Με μητρικη την εκπληκτικη για clockαρισμα DFI Lanparty X58-T3H6 και μονο αεροψυξη στο συστημα.......... ο 920 c0 ανεβηκε στα 4,054 ghz.... και....... ο 920 d0 ανεβηκε στα 4,127 ghz...!!! οντας και 4 βαθμους πιο δροσερος... Καθολου ασχημα!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 το έχουμε αναφέρει σε άλλα topic... από την στιγμή που μιλάμε για επεξεργαστή γιατί δεν το postαρες στο κατάλληλο section?
WatchYourBack Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Εννοειται βεβαια πως τα 4,127ghz ειναι σε σταθερη λειτουργια!! Ανεβαινει και παραπανω αλλα γινεται πλεον ασταθης. Στα 4,127 ειναι σταθεροτατος με 1,3625v...
giorgosa5 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 αυτη ειναι τεχνολογικη προοδος, να τρεξουν ολοι να αλλαξουν επεξεργαστη.
tsimposa Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Αφου και γω που εχω τον c0 σκευτομαι να παω να κανω αναβαθμιση σε d0!τι ειναι τωρα 270 ευροπουλα μπροστα στα 0.1ghz!!και κατι ακομα φιλε μου...οντος ο d0 πηγαινει πιο ψηλα λιγο...αλλα πιο δροσερος δεν ειναι καθολου!επισης για να ανεβει χρειαζετε περισσοτερα volt απο τον c0 στις ιδιες συχνοτητες!παιζει ρολο και τι κομματι θα σου κατσει...ισως και να εισαι τυχερος...αλλα στα 4,2 με αεροψυχτρα και να ειναι σταθερος ουτε αn ειχε το step του θεου πανω δεν θα γινοταν!
WatchYourBack Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 αυτη ειναι τεχνολογικη προοδος, να τρεξουν ολοι να αλλαξουν επεξεργαστη. Κλαιω......... Καλε μου φιλε καταλαβαινεις πως το σχολιο σου ειναι λιγακι "μη χρησιμο".... Ποιος σου ειπε να αλλαξεις επεξεργαστη??? Κανεις... Να μεινεις με αυτον που εχεις! Αν ομως υπαρχει καποιος που θα παει ουτως η αλλως να αγορασει core i7, γιατι να μην ξερει οτι στα ιδια χρηματα υπαρχουν δυο διαφορετικα μοντελα??? Γιατι να μην ξερει οτι μπορει να παρει κατι καλυτερο?? Και τελος παντων, αν δεν σε ενδιαφερει, γιατι ασχολεισαι??? Ξυπνητζηδες υπαρχουν πολλοι, σκεψου τι γνωμη εχουν οι αλλοι για αυτους και θα καταλαβεις και για την παρτη σου.... Γενικα, αν ασχολιοσουν γενικοτερα με φορουμ, θα ηξερες οτι αυτη τη στιγμη υπαρχουν αρκετοι φιλοι που αναρρωτιονται για τις διαφορες μεταξυ των δυο cpu... Και επισης καλο ειναι να μαθεις οτι εδω μεσα ειμαστε ολοι για βοηθαμε και να βοηθιομαστε, να μοιραζομαστε τις λιγες γνωσεις μας... ΟΧΙ για να κανουμε κρυοκ@λ@ χιουμορ και οχι για να διαβαζουμε τα κρυοκ@λ@ σχολια σου... Με σεβασμο, WatchYourBack
N.I.C Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 @watchkback: δεν κυκλοφορούν 2 διαφορετικά μοντέλα, το D0 stepping ήρθε για να αντικαταστήσει το C0, πολλά μαγαζιά έχουν stock C0, και δεν βγάζουν τον D0, μέχρι να φύγει ο πρώτος εντελώς..Απαξ και τελειώσει ο C0, τέρμα,μόνο D0 μετά @tsimposa: όντως ο D0 ανεβαίνει κάπως περισσότερο από το πρώτο stepping καθώς επίσης είναι και λίγο πιο κρύος (μην φανταστείς τρελές διαφορές)..Αυτά οφείλονται τόσο στην σιλικόνη όσο και στο πυρίτιο (λιθογραφικός πίνακας κλπ)...Γενικά βλεπουν πως πάει το πρώτο stepping, και μετά κάνουν τις απαραίτητες βελτιώσεις κλπ. Πάντως προσωπικά δεν βλέπω λόγο ύπαρξης αυτού του thread
WatchYourBack Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Φιλε μου n.i.c. σωστη η παρατηρηση σου αλλα........Ο μονος λογος που μιλαω για δυο διαφορετικα μοντελα ειναι επειδη τυχαινει αυτη τη στιγμη να κυκλοφορουν ταυτοχρονα... Οπως λεω και παραπανω εγω βρηκα τον d0 στο πλαισιο χωρις να ξερουν καν οι ιδιοι οτι τον εχουν φερει....
PaokToTheBone Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 8α Συμφωνησω με τον Ν.I.C. Δεν υπαρχει λογος να σχολιαζουμε το post του WatchYourBack.Υπαρχει παρομοιο 8εμα βεβαια,αλλα εφοσον το εβαλε για να βοη8ησει μελλοντικους αγοραστες ας του πουμε και ενα ευχαριστω.Καλο ειναι να κανεις πριν ποσταρεις και ενα search για το αν υπαρχει το συγκεκριμενο 8εμα. Φιλικα.
katsikoula Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 παιδια παντως εγω που σκοπευω να αγορασω i7 τον Αυγουστο δεν ηξερα για αυτο το νεο μοντελο οποτε ευχαριστω τον topic starter!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 μέχρι τον Αύγουστο λογικά θα είχαν ξεφορτοθεί το παλιό revision και θα έπαιρνες και χωρίς να το ήθελες αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.