wert Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Απορία πρώτη για την μνήμη. Η μητρική είναι DFI NB76-TC/TL έτσι τουλάχιστον έδειξε το everest. Η μια και μοναδική μνήμη που έχει πάνω είναι μια Samsung M368L3223CTL-CBO στα 256MB , DDR SDRAM PC 2100 (133mhz) Θέλω να αγοράσω καινούργια μνήμη για να το φτάσω στο 1 ή ακόμα και 2 γίγα γιατί τώρα σέρνεται. Τι πρέπει να προσέξω; Θα πρέπει να είναι pc2100 οπωσδήποτε; Για την μητρική drivers πέρασαν τα xp. Έψαξα και δεν βρίσκω πουθενά drivers για αυτήν την μητρική. Αν ξέρετε κάνα site; Αν και μικρό το κακό αφού δουλεύει. Απορία δεύτερη με το κουτί Στο κουτί υπάρχει διαρροή ρεύματος. Με χτύπησε ελάχιστα μια φορά και φαίνεται και με δοκιμαστικό κατσαβίδι. Που μπορεί να οφείλεται αυτό; Τι πρέπει να κοιτάξω και πως ίσως μπορώ να το διορθώσω; Είναι και κατά πόσο επικίνδυνο; Στο PC θα καθίσει μικρό παιδί και δεν θα ήθελα να γίνει κάποιο κακό.
vagpap Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Απορία δεύτερη με το κουτίΣτο κουτί υπάρχει διαρροή ρεύματος. Με χτύπησε ελάχιστα μια φορά και φαίνεται και με δοκιμαστικό κατσαβίδι. Που μπορεί να οφείλεται αυτό; Τι πρέπει να κοιτάξω και πως ίσως μπορώ να το διορθώσω; Είναι και κατά πόσο επικίνδυνο; Στο PC θα καθίσει μικρό παιδί και δεν θα ήθελα να γίνει κάποιο κακό. Αντίστοιχη συμπεριφορά έκανε κάποια στιγμή και το δικό μου. Άλλαξα πολύμπριζο που το είχα πάνω και έστρωσε. Δε χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις.
d..b Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Θα συμφωνησω με vagpap ειχα το ιδιο προβλημα και λυθηκε οπως λεει...
vdanasto Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Αντίστοιχη συμπεριφορά έκανε κάποια στιγμή και το δικό μου. Άλλαξα πολύμπριζο που το είχα πάνω και έστρωσε. Δε χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις. +1 Είχα το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε με αλλαγή πολύμπριζου.
ser_x Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δοκίμασε ότι σου γράφουν και οι παραπάνω αλλά το πρόβλημα θέλει ιδιαίτερη προσοχή και έρευνα από πού προέρχεται η διαρροή όπως πχ μπορεί να είναι από το τροφοδοτικό ,το καλώδιο του τροφοδοτικού (220V) η από το εσωτερικό δίκτυο (πρίζες) από έλλειψη γείωσης Πάντως για τις μνήμες μπορείς να βρεις και μεταχειρισμένες
wert Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Ωραία, μπορώ να ελπίζω ότι ίσως με την αλλαγή πολύμπριζου θα αλλάξει ίσως η κατάσταση με την διαρροή ρεύματος. Θα το αλλάξω άλλωστε γιατί έχει ένα με τρεις θέσεις και χάλια. Με τις μνήμες όμως τι γίνεται; Παράδειγμα αυτή και αυτή. Κάνουν και οι δύο; Τι πρέπει να προσέξω εδώ; Μην χρεωθώ εγώ κάτι τσάμπα, γιατί δεν πρόκειται για δικό μου PC. Μια βοήθεια πάω να δώσω. Ευχαριστώ.
ser_x Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 http://global.dficlub.com/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=1065&CATEGORY_TYPE=MB&SITE=US συνήθως δουλεύουν οι 400αρες σε χαμηλότερη συχνότητα
nick#18 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 επισης δοκιμασε και με αλλο καλωδιο μην εχει κοπει πουθενα εσωτερικα και ελεγχσε και την γειοση της μπριζας...
wert Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 http://global.dficlub.com/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=1065&CATEGORY_TYPE=MB&SITE=US συνήθως δουλεύουν οι 400αρες σε χαμηλότερη συχνότητα Ας δουλεύουν σε χαμηλότερη συχνότητα δεν πειράζει. Το θέμα είναι να δουλέψουν. Αν πάρω δηλαδή κάνα δύο από αυτές που είναι και φτηνές μάλλον θα είμαι εντάξει εεε ; ser_x ευχαριστώ για την σελίδα.. Είδα έχει και drivers και manual επισης δοκιμασε και με αλλο καλωδιο μην εχει κοπει πουθενα εσωτερικα και ελεγχσε και την γειοση της μπριζας... Αφού και άλλοι έλυσαν το πρόβλημα με αλλαγή πολύμπριζου, εκεί θα είναι η πρώτη δοκιμή μου και μετά βλέπουμε. Υπάρχει και παράθυρο δίπλα για να διατηρούμε την ψυχική μας γαλήνη. (πετάει πετάει το PC)
ser_x Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Αφού και άλλοι έλυσαν το πρόβλημα με αλλαγή πολύμπριζου, εκεί θα είναι η πρώτη δοκιμή μου και μετά βλέπουμε. Υπάρχει και παράθυρο δίπλα για να διατηρούμε την ψυχική μας γαλήνη. (πετάει πετάει το PC) Ωραίος :lol:
washcloud Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Υπάρχει και παράθυρο δίπλα για να διατηρούμε την ψυχική μας γαλήνη. (πετάει πετάει το PC) υπάρχει έτσι κι η περίπτωση να γίνει το πιτσιρίκι ο/η πρώτος/η που θα φτιάξει ιπτάμενο home pc στο μέλλον, μετά από ένα τέτοιο μάθημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.