Προς το περιεχόμενο

Τριπλό boot....φίλος ή εχθρός ........


LaryHimura

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν θα βαρύνει. Μόνο που θα πρέπει να έχεις μπόλικο χώρο. Επίσης αν τα κάνεις όλα σε έναν δίσκο θα πρέπει να προσέξεις πως θα κάνεις το partitioning διότι υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα τριπλό boot 7,Vista,Ubuntu και ομολογώ ότι η εκκινηση δεν ήταν τόσο γρήγορη όσο είναι τώρα που έχω μόνο τα 7. Οπότε τώρα που θέλω να βάλω τα ubuntu πάλι σκέφτομαι να τα βάλω σε άλλο σκληρό ώστε να έχω και στα 2 λειτουργικα το γρήγορο boot που θέλω και και άπλά να κάνω την εναλλαγή στην επιλογή σκληρού όποτε αλλάζει η προτίμηση μου σε λειτουργικό.. Βέβαια αυτό προυποθέτει να μην κάνεις πολύ συχνά εναλλαγή -πχ. κάθε μέρα- από το ένα στο άλλο λειτουργικό γτ τότε θα γίνει κι αυτό κουραστικό..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι δουλεια εχει ο αριθμος και η "στοφα" των λειτουργικων με το αν και ποσο θα αργει ενα pc?

 

Εφοσον

 

- το καθε λειτουργικο ειναι σε δικο του partition και

- δεν μπορει με καποιο τροπο να μεταδοθει ενα "κουσουρι" απο το ενα λειτουργικο στο αλλο, δηλαδη ιος στα windows και κακο configuration ενος προγραμματος στο linux σε διανομες που μοιραζονται κοινο /home

 

τοτε το καθε λειτουργικο δεν εχει λογο να καθυστερει.

 

Επισης, μετα την εγκατασταση των 7 θα χρειαστει να ξαναπερασεις τον grub. Θεματα και tutorials περι αυτου υπαρχουν ενα σωρο, ψαξτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...