Προς το περιεχόμενο

Καρτα γραφικων εως 200 ευρω

linkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

η 4870 δεν έχει copper base cooler...

η 4890 αν θυμάμαι καλά έχει...

110 βαθμούς in game η 4870? περίεργο γιατί τα reviews άλλα δείχνουν

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ μέχρι 107 το έχω δει στο pc μου και δεν κοιτάω και πολύ θερμοκρασίες.Τώρα τι λένε τα reviews...I dont know!

Είπα δεν την έχω δουλέψει την 4890 και δεν ξέρω.Αλλά άμα από θερμοκρασίες πάει σαν την 4870(υποθετικά μιλάω) ίσως και να σκεφτόμουν την 4870 με aftermarket ψύξη.Αλλά στο τέλος την 4890 θα έπαιρνα ή gtx275.:devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

με ποιο πρόγραμμα βλέπεις τέτοια θερμοκρασία? από airflow πως τα πάει το κουτι?

Δημοσ.
με ποιο πρόγραμμα βλέπεις τέτοια θερμοκρασία? από airflow πως τα πάει το κουτι?

Δεν κοιτάω θερμοκρασίες συχνά.Στον Catalyst μπαίνω καμμιά φορά με το που τελειώσω το παιχνίδι από περιέργεια..Ε είναι λίγο χάλι η κατάσταση στο κουτί τώρα γιατί βαριέμαι να κάτσω να τα συμαζέψω.Αλλά τόσο πολύ να επηρεάζει;Το σίγουρο είναι ότι ανεβάζει πολύ θερμοκρασία.Τώρα αν έπεφτε και 5-6 βαθμούς με πιο συμμαζεμένο κουτί δεν ξέρω..Κανονικά δηλαδη στα πόσα θα έπρεπε να είναι η κάρτα την ώρα που δουλεύει για τα καλά;70-75 είναι idle

• Super Moderators
Δημοσ.

κάτι μου λέει ότι πρέπει να τακτοποιήσεις το κουτί για να έχεις airflow της προκοπής πριν έρθουν οι τρελές ζέστες του καλοκαιριού...

φαντάζομαι ότι θα έχεις τουλάχιστον ένα 12αρι fan μπροστά και ένα πίσω για να κυκλοφορεί αέρας στο κουτί έτσι?

• Super Moderators
Δημοσ.

γίνονται όμως 50-60, ειδικά αν αυξήσεις λίγο τις στροφές του fan και αλλάξεις πάστα στο cooler...

Δημοσ.

Καλά 75 είναι με τις default ρυθμίσεις στο fan.Εγώ στο 27-28%(από εκεί και πάνω ακούγεται και δεν λέει) συνήθως το έχω και είναι στους 63-65.Άντε να συμμαζέψω και λίγο το κουτί..κάτω από 58-60 δεν πάει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...