pcos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 τελικά αυτό με την ησυχία στο υδρόψυκτο είναι ένας μύθος. βάλε τόσα "ανεμιστιρια" και την αντλία... ίσο παλιότερα που δεν υπήρχε PWM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Άλλη φάση γενικότερα η υδρόψυξη. Βασικά και μένα υποσυνήδητα μου αρέσει περισσότερο για το pc μου και ας εχω αέρα. Η όλη ιδέα πως φτιάχνω ενα στεγανό κύκλωμα νερού με αντλίες με ψυγεία και άλλα τέτοια με εξιτάρει ακόμα και αν αποδίδει χειρότερα. Μάλλον υποσυνείδητα με ηρεμει η ιδέα του να ρέει κρύο νερό μέσα απο blocks και σωλήνες για να ψύξει ενα μηχάνημα που τρέχει 24/7 άλλοτε χαλαρά και άλλοτε τσίτα. Είναι λίγο σαν Φενγκ Σούϊ με καταράκτες και κινέζικα δεντράκια, για να μην πω σαν απομονομένες παραλίες με ξανθιές ηλιοκαμμένες bimbo. Το θέμα είναι μόνο το κόστος (για καλό νερό) και λίγο η ψυχολογία πως αν κάτι πάει στραβά στο θέμα στεγανώτητας θα τραβιέμαι σε πλαίσια και eshops για hardware... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grhgorhs1976 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 τελικά αυτό με την ησυχία στο υδρόψυκτο είναι ένας μύθος.βάλε τόσα "ανεμιστιρια" και την αντλία... ίσο παλιότερα που δεν υπήρχε PWM. Κοιτα ειναι αλλο να βαλεις 3 ανεμιστιρια στις 2300rpm και αλλο να βαλεις 3 noctua στις 1000 ειναι η μερα με την νυχτα,και αν βαλεις αντλια την Swiftech MCP655 12V που την εχω και εγω,στο 2 δεν ακουγεται τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 ωραιος ο yiannis.. για να ψυξεις αποτελεσματικα εναν ι7 στα ορια θες πολυ αερα στο ψυγειο.. καλο airflow και αναγκαστικα θορυβο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freestyoler93 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 αν παιξεις σωστα με τα ρευματα και τσ glts δεν θες και τοσα πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 οταν ερθουν και οι γρηγοροι D0 τοτε κατι γινεται (975 D0) γιατι ο δικος μου 940 και γενικα απο οτι βλεπω για πανω απο τα 4 θελουν 1.45+ vcore με αποτελεσμα την 40ρα στο νερο..με νερο (idle γιατι full +20) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos77 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Να ρωτησω και εγω κατι? Αν τρεχει με πολλα RPM ενας ανεμιστηρας ειναι αναγαιο πως θα εχω και πολλα db ή μπορει να εχω πολλα RPM και λιγα db ( θα μας συμφερε αυτο) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 ...τι σε νοιάζουν τα rpm; Τα CFM είναι το θέμα σε σχέση με τα db Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 το θεμα οντως ειναι το airflow.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos77 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Βασικα εχω κατι ανεμιστηρια ( 120ΜΜ ) που τρεχουν σε 1000RPM και τα db θα μπορουσαν να ηταν καλυτερα και ελεγα μηπως ηθελα αλλαγη γιατι εχω δει καλυτερα... Παρ'τε λινκ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804056 ...τι σε νοιάζουν τα rpm; Τα CFM είναι το θέμα σε σχέση με τα db CFM? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Cubic_feet_per_minute Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.