LsPhotography Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 α Ενταξει σε πιστευω , εγω δεν το κανω παντος. Το καλοκαιρι ειμαι full air condition ολη την ωρα οποτε θα ριχνει και κατι, εχω undervolting , θα παρω και ενα cooler. Λες με ολα αυτα να κατεβουν πολυ οι θερμοκρασίες ; Λες να του σωσω λιγα ακομα χρονια ζωης ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:41 ---------- οπ, τωρα ειδα αυτο το smcFanControl ..αυτο ανεβαζει ταχυτητες του fan μεσα , ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 αΕνταξει σε πιστευω , εγω δεν το κανω παντος. Το καλοκαιρι ειμαι full air condition ολη την ωρα οποτε θα ριχνει και κατι, εχω undervolting , θα παρω και ενα cooler. Λες με ολα αυτα να κατεβουν πολυ οι θερμοκρασίες ; Λες να του σωσω λιγα ακομα χρονια ζωης ? Εγγυηση εχεις? Αντι να δωσεις χρηματα για ενα cooler, καλυτερα να δωσεις ΠΡΩΤΑ κατι παραπανω κ να παρεις επεκταση εγγυησης.. Μετα σκεφτεσαι κ το cooler! Υ.Γ.: Σκεψου να ειχες ενεργοποιημενη κ την δυνατη καρτα γραφικων απο τις 2 που εχει το mbp... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:42 ---------- οπ, τωρα ειδα αυτο το smcFanControl ..αυτο ανεβαζει ταχυτητες του fan μεσα , ε? Ναι..... Σε συνδυασμο με undervolting,μπορεις να εχεςι πολυ καλα αποτελεσματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LsPhotography Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Υπαρχει ενα προβλημα σε αυτο, αλλαξα ram μονος μου και εξυσα την βιδα με το μπλε ( η εγγυηση δηλαδη ) μπορο να την επεκτινω ? (απο e-shop το πηρα) Kαι δεν εχω το καινουριο ΜΒΡ απο οτι ξερω , εχει μια καρτα γραγικων το παλιο (2007 model) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.