klipitiklopos Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Γεια χαρα σε ολο το φορουμ. Προσπαθησα να παρω image σε εξωτερικο (usb) σκληρο ειτε με norton ghost, ειτε με acronis true image, απο vista ultimate και ενω το πρωτοτυπο bootαρει κανονικα, οταν κανω boot απο τον δισκο του image, μου βγαζει error 0000428 και οτι τα windows δεν μπορουν να επαληθευσουν την ψηφιακη υπογραφη του αρχειου winlogon.exe. Προσπαθησα να κανω απο το dvd ειτε αυτοματη επιδιορθωση, ειτε μεσω γραμμης εντολων (bootrec.exe /fixboot και /fixmbr, αλλα τζιφος. Ειναι σημαντικο για μενα επειδη προκειται για htpc να μην ξανακανω τις ρυθμισεις της αρκουδας αν κατι δεν παει καλα με τον πρωτοτυπο δισκο. HELP PLEASE!
alex89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Προσπαθείς να μπεις στα vista από το image που έκανες στον εξωτερικό;
klipitiklopos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Nαι, ο κυριος δισκος ειναι αποσυνδεδεμενος
alex89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μάλλον για κάτι σαν αυτό ενδιαφέρεσαι: http://www.purviancecs.com/acronis.htm
klipitiklopos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου, αλλα αν καταλαβα καλα, αυτο μιλαει για boot απο usd flash disk drive. Εγω εχω κανει clone disk με το acronis οπου και εχει μεταφερθει ηδη ο boot manager των vista καθως και το mbr. Κανονικα δεν θα επρεπε να μπορει να εκκινησει απο το κλωνοποιημενο λειτουργικο;
alex89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δε νομίζω γιατί στο Bios ορίζεις ποιος δίσκος θα είναι μάστερ. Ο εξωτερικός σκληρός δε μπορεί να οριστεί σαν master. Μόνο από το boot priority μπορείς να ορίσεις όταν ξεκινάει ο υπολογιστής να διαβάζει το usb.
100 010 00 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Στα vista πρεπει να εχεις τη τελευταια εκδοση του προγραμματος που χρησιμοποιεις για image. Οι παλιες ειναι incompatible
klipitiklopos Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δε νομίζω γιατί στο Bios ορίζεις ποιος δίσκος θα είναι μάστερ. Ο εξωτερικός σκληρός δε μπορεί να οριστεί σαν master. Μόνο από το boot priority μπορείς να ορίσεις όταν ξεκινάει ο υπολογιστής να διαβάζει το usb. Στο bios μου δινει την επιλογη να επιλεξω τον usb δισκο τον οποιο και βλεπει κανονικα και τον οριζω σαν πρωτη επιλογη στην εκκινηση, Το παραξενο ειναι οτι το ιδιο συμβαινει οταν τον βγαζω απο την θηκη και τον συνδεω σαν sata εσωτερικα,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.