swiftech Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 o 940 φτανει με oc ψηλοτερα/ευκολοτερα απο τον 920 και με χαμηλοτερες θερμοκρασιες, βεβαια ο D0 αλλαζει τα δεδομενα αλλα εμεις πηραμε i7 απο τους πρωτους και θελαμε εναν καλο επεξεργαση οχι και τοσο mainstream μιας και ο EX και το χιλιαρικο ηταν πολυ..
konstantinos77 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 δεν μπορω ομως να καταλαβω τι θες να πεις.Η απορια σου ειναι αν ισχυει ενα απο τα παραδειγματα που ανεφερε ο Νικος ή εγω?Νομιζω οτι ημουν αρκετα διευκρινιστικος.Τετοια παραδειγματα υπαρχουν και απο την μια και απο την αλλη πλευρα.So what? Νομιζω εχεις χασει λιγο την ουσια της κουβεντας.Πες μου αν θες ποια ειναι η διαφωνια σου στο προκειμενο.
swiftech Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 αν παει για μενα απανταω κι εγω σαν 940 στον tresh..
konstantinos77 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 o 940 φτανει με oc ψηλοτερα/ευκολοτερα απο τον 920 και με χαμηλοτερες θερμοκρασιες, βεβαια ο D0 αλλαζει τα δεδομενα αλλα εμεις πηραμε i7 απο τους πρωτους και θελαμε εναν καλο επεξεργαση οχι και τοσο mainstream μιας και ο EX και το χιλιαρικο ηταν πολυ.. Αναφερθηκα σε αυτο Swif γιατι μου ειπανε οτι bvfm ειναι ο 920 με την λογικη οτι ειναι πιο φθηνος και τον πας στα ιδια επιπεδα με τον 940 ο.c.To δεχομαι αλλα καποιος μπορει να αγοραζει cpu με βαση οχι το ο.c αλλα τον default χρονισμο του .Επισης μπορει να μην ξερει καθολου απο ο.c.Eγω αναφερομαι γενικα για το best value και οχι μονο στον ι7 ή σε μια καρτα γραφικων ή σε ενα mouse ξερω γω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:48 ---------- οχι στον thresh απαντουσα στο προηγουμενο post
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Kαμια απο τις δυο . έπρεπε να γράψω "περισσότερο" ε? δυστυχώς αυτό που ισχύει τις περισσότερες φορές είναι η πρώτη περίπτωση... ελάχιστες διαφορές στις επιδόσεις με διαφορά τιμής τεράστια μόνο και μόνο επειδή είναι το "perfomance crown"...
@topos Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ρε παιδια,προφανως και παρα πολυς κοσμος κανει συμβιβασμους. Οριζει μια τιμη που ειναι διαθεσιμος να δωσει κ απο κει περα ψαχνει να δει τι τον βολευει... Αν ο αλλος εχει hd οθονη πρεπει ντε κ καλα να παρει 4890?Αν εχει να δωσει 50-60 ευρω θα κοιταξει για 4670/9600gt κ οτι του δωσει... Καλυτερα να εμενε με on-board δηλαδη? Οκ,εαν ειχε την δυνατοτητα να το τραβηξει μεχρι μια 4770 θα ηταν αρκετα καλυτερα,αλλα εαν στα 60 ευρω ειναι ηδη τραβηγμενος? Λογικη του τυπου με ξετρελενει η mercedes και θα περνω λεωφορειο μεχρι(και αν) καταφερω να την παρω.. Ε αμα δεν με παιρνει ρε φιλε για mercedes*,θα τσιμπησω ενα fiataki να κανω την δουλεια και βλεπουμε για πιο μετα... *Kαι παρολο που πιστευω πως συγκεκριμενα οι mercedes δεν εχουν κακο value for money,απλα βρισκοντε σε αλλο segment...
nikos21aek Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ένα παράδειγμα.. Για κάποιον που έχει 19άρα οθόνη και παίζει σε ανάλυση 1440χ900 μπορεί να πάρει αυτή την gpu με 105€ και μπορεί να πάρει και αυτή στα 226€. Πόση διαφορά θα δει στην απόδοση;Αν δηλαδή για εμένα δώσει τα 226€ ε τότε έχει πολλά λεφτά για πέταμα!Και σαφώς δεν είναι best value for money. Aν μπορέσεις να μου βρεις ένα αντίστοιχο παράδειγμα για την περίπτωση που λες που δεν υπάρχει ούτε για πλάκα εννοείται ότι τότε τα 120€ θα ήταν best value for money αντί για τα 100€.
UpToDate_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ;Αν δηλαδή για εμένα δώσει τα 226€ ε τότε έχει πολλά λεφτά για πέταμα! ή απλως σκευτεται και το μελλον
nikos21aek Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ή απλως σκευτεται και το μελλον Αν έχει σκοπό να αναβαθμίσει μόνιτορ τότε αλλάζει το θέμα.Αλλά και πάλι...Πηγαίνει σε 4770 μέχρι τότε την πουλάει μόλις αναβαθμίσει και αγοράζει μια κάρτα για τις ανάγκες του τότε...γιατί στα pc αν πας με τη λογική χαλάω πολλά παραπάνω λεφτά ειδικά για gpu για να μου κρατήσει πιο πολύ καιρό τότε το έχει χάσει τελείως..Σε ένα χρόνο από την αγορά της 4770 θα υπάρχει gpu στα 140€ πολύ καλύτερη από την τωρινή 4890...Γιατί να πάρει την 4890 τώρα στο 19άρι; edit:Στο παράδειγμα έβαλα λογική διαφορά τιμής...Θα μπορούσε αντί για την 4850 να πάρει και αυτή στα 502€ και πόση διαφορά στην απόδοση θα έβλεπε;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.