Nikos.thd Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Γεια σας φίλοι. Μου αρέσουν πολύ τραγούδια pop-rock-disco των δεκαετιών 70-80. Αλήθεια λέω έχω, έχω περάσει ατέλειωτες ώρες σε εύρεση για τέτοια τραγούδια… Εχω βρει πιστεύω αρκετά, όμως μπρος σε αυτά που μένουν, υπολείπονται ακόμα πολλά giga. Ένας φίλος μου είπε ότι πολλοί λάτρεις των ίδιων τραγουδιών διαθέτουν συλλογές αρκετών giga έως και tera. Ειδικά αυτοί οι συλλέκτες τα έχουν ταξινομημένα με σειρά. Τα προσέχουν πολύ ιδιαίτερα. Εάν υπάρχει κάποιος τέτοιος εδώ στην παρέα, και θέλει να την μοιραστεί μαζί μου, θα μου δώσει μεγάλη χαρά. Εάν δεν θέλει μπορώ να το καταλάβω. Δεν πειράζει, πάλι ωραίοι και αγαπημένοι.
DJ_XLR8 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Καλημέρα. Αν κατάλαβα καλά απ' το μήνυμά σου, ενδιαφέρεσαι για ανταλλαγή μουσικής. Σύμφωνα με τους κανόνες του site κάτι τέτοιο απαγορεύεται, αλλά και να μην υπήρχε στους κανόνες δεν είναι λογικό να μην επιτρέπεται; Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εδώ είναι να προτείνουμε κομμάτια και συλλογές από αυτό το είδος μουσικής και να επιλέξεις εσύ. Να γίνει ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών σχετικά με αυτές τις μουσικές δεκαετίες. Τα λέω αυτά προκειμένου να μην παρεξηγιόμαστε.
Nikos.thd Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Βρε παιδιά, βρε παιδιά! Δεν θα σχολιάσω το σχόλιο του DJ_XLR8. Ειμαστε όλοι της Ιερουσαλήμ κάτοικοι. Και όλoι γνωριζόμαστε. Η πόλη είναι μεγάλη αλλά όχι ατελείωτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.