ManosBar13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Γεια σας παιδιά. Κυριακή πρωί και είπα να ασχοληθώ λιγάκι περισσότερο με το Mac μου. Είπα λοιπόν να φτιάξω ένα δικό μου keyboard layout έτσι όπως θα με βόλευε περισσότερο, για τον τρόπο που χρησιμοποιώ το Mac μου. Περισσότερο πληκτρολόγιο, σχεδόν καθόλου ποντίκι. Ενώ κατέβασα το Ukelele, πρόγραμμα για να φτιάξω το KLayout που θέλω, δεν μπορώ να το κάνω install. Αυτό που γράφει το manual είναι να βάλω το αρχείο.keylayout μέσα στο φάκελο ~/Library/Keyboard Layouts και μετά Log Out ή Restart. Μετά πάω κλασσικά στο System Preferences/International το επιλέγω και είμαι έτοιμος... Δεν μπορεί με τίποτα να το διαβάσει και να το δω στη λίστα με τα άλλα KL ... :/ Any Ideas? Να σημειώσω ότι το KL που έφτιαξα είναι «ουσιαστικά» το U.S. Unicode με νέο εικονίδιο(δικό μου για να μην το μπερδεύω) και κάποιες μικρές αλλαγές σε λειτουργικά πλήκτρα.Διατηρώ το QWERTY. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:18 ---------- Κυριακή βράδυ και ακόμα να το βρω... Για πείτε ρε παιδιά όποιος ξέρει... :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.