doutsos13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 έπεσε μίλκο στο κινητό μου στα κουμπιά και κολλάνε τι να κάνω η μάνα μου είπε να πάω στον Γερμανό αύριο και να ζητήσω να μου το καθαρίσουν γίνεται? η θα είναι πολύ αργά αύριο σωστε το κινητο μουυ πλζζζζζζ
ApSiMan Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 ΠΟΛΥ βασικό, ελπίζω να είναι κλειστό και να μην το έχεις βάλει σε λειτουργία..... Πρέπει να μειώσεις τις πιθανότητες να περάσει υγρό στην πλακέτα και να σου κάνει βραχυκύκλωμα. Αν είναι ανοιχτό, κλείσε το, βγάλε μπαταρία και άφησε το έτσι. Αν είσαι τυχερός και δεν πέρασε πολύ βαθιά το Milko (το έχω πάθει με σφηνάκι σε nokia n73 κ εγώ) τότε με έναν καθαρισμό με σπρέι επαφών θα είσαι κομπλέ. Αν ξέρεις και μπορείς να βρεις σπρέι άνοιξε το με προσοχή και ψέκασε το (ΠΑΝΤΑ χωρίς την μπαταρία και κλειστό). αλλιώς πήγαινε είτε στο service της LG (λογικά θα σε χρεώσουν καθώς δεν καλύπτεται από την εγγύηση) είτε ακόμα καλύτερα σε κάποιο μαγαζί ηλεκτρολογικό (είτε στον Γερμανο....)
doutsos13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 σπρει εφαπων τι ειναι αυτό? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:00 ---------- μεχρι αύριο χρειάζεται να το στεγνώσω η κατι αλλο?
linuxovios Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Βγάλε μπαταρία και ό,τι άλλο αφαιρείται. Γύρνα το ανάποδα (σε σχέση με το σημείο που έπεσε το γάλα) και άστο εκεί, μέχρι να το πας στο service για καθαρισμό όπου να αναμένεις να πληρώσεις κανά 100άρικο. Μπορεί και να μην έχει πάθει τίποτα ως έχει, αλλά είσαι πιο σίγουρος με το service.
ApSiMan Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 σπρέι επαφών: ειδικό σπρέι για ηλεκτρολογικά (?!?!) μέρη που "καθαρίζει". Φαντάσου: πως καθαρίζει το βρεγμένο πανάκι την μαρμελάδα από το τραπέζι....κάτι τέτοιο κάνει κ αυτό το σπρέι (καλά μιλάμε πιο επιστημονικά δεν θα μπορούσα να το εξηγήσω χαχαχαα) Κάνε αυτό που σου λέει ο linuxovios και καλή τύχη. PS εγώ είμαι της άποψης να μην το πας στο επίσημο service αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη που σχηματίστηκε βάση προσωπικών εμπειριών σε αντίστοιχες περιπτώσεις σε Siemens και Nokia
sa3rdna Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 σιγά μην δώσει και κάνα χιλιάρικο για να του καθαρίσουν το κινητό. κάνε αυτά που λέει ό AspiMan και δεν θα έχεις πρόβλημα. το σημαντικότερο είναι να έχεις βγάλει την μπαταρία και να το αφήσεις έτσι μέχρι να το πας στο service. ο λόγος που είναι απαραίτητο αυτό είναι για να μην περνάει ρεύμα από την πλακέτα και να μην πάθει οξύδωση. θεωρητικά θα σου πάρουν 20-30 ευρώ για το καθάρισμα και είναι προτιμώτερο να το πας στο Γερμανό παρά στην LG γιατί η LG θα σου πεί ότι δεν καθαρίζει και πρέπει να αλλάξεις πλακέτα και το κάνουν αυτό για να έχουν τον κ@λο τους καλημένο σε περίπτωση που πας να τους ζητήσεις εγγυήσεις αν ξαναπάθει κάτι. και το σημαντικότερο που πρέπει να ξέρεις είναι ότι μπορεί να στο καθαρίσουν και μετά να ζήσει μόνο για 1 βδομάδα ανάλογα τη ζημιά που έχει, φυσικά μπορεί να κρατήσει και 5 χρόνια χωρίς πρόβλημα αλλά κανένας δεν μπορεί να στο εγγυηθεί αυτό.
doutsos13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 παιδιά το έβαλα ανάποδα το φύσηξα λίγο και τώρα είναι Comple είχε πέσει και είχε στεγνώσει γύρω γύρω απο τα κουμπιά και κολάγανε το καθάρισα με το σπρέι τνχ για όλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.