x_vagos_x Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Γεια σας παιδιά Μετά από ένα εξάμηνο βαριάς χρήσης ενός iMac και MacBook, μπορώ να πω τα καλύτερα για το λειτουργικό τους. Όμως, ο πειραματισμός μου με οδηγεί σε άμεση ανάγκη για περισσότερη οργάνωση από εδώ και στο εξής. Σε λίγο καιρό, λοιπόν, προγραμματίζω το πρώτο μου format. (Ρουφήξτε μου το αίμα) Αλλά, αντί να περάσω την απλή home έκδοση των Mac OS X Leopard, σκέφτομαι να βάλω τα Server. Από περιέργεια και μόνο, έχουν κάποια σημαντική διαφορά για κάποιον που δεν θα ασχοληθεί με τις προηγμένες server-ο-λειτουργίες του; Έχει κάποιο όφελος -όπως π.χ. την ύπαρξη podcast recorder που έτυχε να ανακαλύψω σε κάποια fora- πέρα των ιδιαίτερων προγραμμάτων και utilities που απευθύνονται σε όσους θα "εκτρέφουν" severs ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 νομίζω δεν έχεις λόγο να πας σε server... βάλε τα κανονικά και αν θες απλά να δεις τα server κανε ένα virtual installation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Κατέβασα και διάβασα κάποια manuals, και τελικά το μόνο πρωτέρημα που έχουν είναι τα 64-bit. Γνωρίζεις όμως καμί α εφαρμογή που να υποστηρίζει και να εκμεταλλεύεται τα x64 αντί των χ86? Έστω μια της Apple... Πέραν του Final Cut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.