filetos Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 ATI 4870x2 Windows Vista 32bit sp1 Οθονη HP w2448hc Drivers 9.5 ati ccc Η οθονη εχει HDMI εξοδο καθως και DVI.H κρατα γραφικων 2 DVI. Ολα δουλευουν αψογα με καλωδιο DVI. (DVI σε DVI) Χωρις drivers με καλωδιο HDMI (στην καρτα υπαρχει μετατροπεας dvi se hdmi) ολα κανονικα....με το που βαλω τους τελευταιους drivers (9.5 gia seira 4800) δειχνει τα παντα κανονικα, την μπαρα φορτωσης των windows και με το που παει να δειξει το σηματακι των vista με το χαρακτηριστικο ηχο και να δειξει την επιφανεια εργασιας η δεν δειχνει τιποτα η monitor going to sleep...τι συμβαινει? Εχω οθονη μα αναλυση 1920χ1200 και καρτα με προυποθεσεις και δεν εχω σημα hd!!! PLZ HELP :cry:
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 μπορει να υπαρχει καμια επιλογη μεσα στα windows.αν και απο την αλλη λιγο παραξενο αφου η καρτα dvd σημα βγαζει και απλα πηγαινει σε adaptora.
filetos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Αν ειναι μεσα απο τα windows , που ακριβως να κοιταξω?
alpo Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Έχω κι εγώ ακριβός το ίδιο πρόβλημα με τη μόνη διαφορά ότι πρόκειται για μία Samsung 2694HM (αν και δε δοκίμασα να τη δουλέψω χωρίς τους drivers). Υπάρχει κάποιος που να έχει συνδέσει την οθόνη αυτή με HDMI στον υπολογιστή του με Vista?
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Έχω κι εγώ ακριβός το ίδιο πρόβλημα με τη μόνη διαφορά ότι πρόκειται για μία Samsung 2694HM (αν και δε δοκίμασα να τη δουλέψω χωρίς τους drivers). Υπάρχει κάποιος που να έχει συνδέσει την οθόνη αυτή με HDMI στον υπολογιστή του με Vista? δφεν νομιζω να αλλαξει κατι με τους drivers της οθονης αλλα μπορεις να το δοκιμασεις.καλως ηρθες στο φορουμ
alpo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Τελικά δεν κατάφερα τίποτα. Μετά από πολλούς πειραματισμούς δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει. Δοκίμασα τα πάντα και το μόνο που κατάφερα ήταν να μην δουλεύει καμία είσοδος στην οθόνη κάποια στιγμή. Απ' ότι κατάλαβα το πρόβλημα είναι με τον driver της κάρτας, γιατί όταν απεγκατέστησα τον Catalyst δούλευε κανονικά. Είμαι περίεργος πάντως να μάθω αν είμαι ο μόνος που προσπάθησε να συνδέσει την οθόνη αυτή με HDMI και είμαι μόνο εγώ που έχω αυτό το πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 nvidia καρτα με hdmi σε τηλεοραση εχω δει να παιζει.τωρα δεν ξερω.ενταξει βαλτην dvi .και αυτο ψηφιακο ειναι απλα δεν μεταφερει ηχο.
profi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 δοκίμασε να ρίξεις την ανάλυση στα 60Hz κ αν αναγνωρίζει την οθόνη κάνε και check εκεί που λέει hide frequencies monitor can not display (δεν ξέρω πως το λέει στα Vista:rolleyes: ) στο menu του display!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.