Προς το περιεχόμενο

Ψύξη core i7

emkatsom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατσε το cosmos s δεν εχεις εσυ?ετσι νομιζω μου ειχες πει.Εγω εχω το rc1000.everest δεν ειχα τρεξει ποτε.Το occt ετρεχα και εφτανα max 70 ο core 2 στα 3.45(3.3 oc με turbo on)

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το s με τον πλαινο ανεμιστηρα κιολας εχω και νομιζα οτι το ιδιο ειχες :lol:

αμα μπορεις τρεξε το εβερεστ δειχνει αναλυτικα τα παντα

τι vcore ρευμα εχεις?

Δημοσ.

vcore 1.21 qpi =1.26875 dram=1.6 μνημες στα 1505 8-8-8-20

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:03 ----------

ποιο everest εχεις ?δωσε ενα link γιατι εγω απο εκει που το κατεβασα κατι δεν μου παει καλα .

Δημοσ.

ναι αλλα τον ειχες υπερχρονισμενο στα 4ghz.πες λινκακι man.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:33 ----------

α στραβωμαρααα :lol::lol::lol::lol:

thanks man a lot...

Δημοσ.

το ετρεξα για πλακα στο λαπτοπακι που δουλευω και εχει aver.read 17.20 ms (0.10 o vertex) read 11 MB (211 MB ο vertex) και θερμοκρασια επεξεργαστη 75 ! βαθμους.. αν και μαλλον εχει κολλημενο σενσορα..

οι μνημες 333 ΜΗΖ σφαιρατες με read 2200 ! με τον i7 μου να εχει 23.000 !

ειναι 3-4 ετων βεβαια λαπτοπ.. θα ετρεχα και ενα 3dmark06 να γελασουμε αλλα φοβαμαι οτι θα καει..

Δημοσ.

εχω μπει στην μπριζα να τρεξω και ενα μαρκ πριν το δωσω (ειναι φιλου το λαπτοπ) αλλα μπορει να μας αφησει..

Δημοσ.

εμενα εκλεινε το pc εντελως.. μαλλον δεν φτανει το τροφοδοτικο με την καινουργια μητρικη..

εχω 850 και οσα site επισκεφτηκα και εκανα τεστ θελω 1100+

http://www.antec.outervision.com/PSUEngine

δεν το αφηνα παρα πολυ γιατι μιλαμε για 75+ θερμοκρασιες

πως τα πηγε εσενα?

Δημοσ.

το ετρεξα σημερα με default ρολογια να το δω λιγο .Μπορω να πω ειναι αρκετα καλο για stressarisma ...δεν το περιμενα .Ο core 2 εφτασε max 65.Θα δοκιμασω και με οc ρυθμισεις .Ειμαι περιεργος να δω σε σχεση με το occt,τι κανει .Σε οc υποψη παιζει το core volt πιο χαμηλα .1,21.Εδω στα default ηταν 1.22 το ειχα σταθερο.Φοβερο ε?Η αιτια ειναι το qpi που στα default εχω τις μνημες στα 1600 ενω με οc στα 3.4 πεφτει στα 1500 μειωνω το qpi λιγο και το core volt παει στα 1.21

αυριο θα ποσταρω

Δημοσ.

βασικα σε πολλα ξενα site το εχουν σαν reference ειδικα για τις θερμοκρασιες και κυριως για τις μνημες!

ελπιζω κι εγω αυριο με τον 950 πανω για τρελο oc

Δημοσ.

αρκετα καλα για αερα και για τον 940.. αμα δεν σε πειραζει αν και ξερω οτι δεν κανεις oc ανεβασε τον λιγο να δουμε..

ο 950 παντως ειναι απαιχτος..

Δημοσ.

Εγω παλι με τον 920 stock και Cooler Master V8 sto OCCT linpack βαραω ταβανι 70 με το θερμοκρασια δωματιου καμια 25αρια βαθμους. Ειναι πολυ και μαλλον φταινε:

α) Το midi tower (cooler master mystic 632s)

β) Μπροστα απο το 120αρι cooler του κουτιου ειναι 4 δισκοι, οποτε οταν μπαινει αερας περναει πρωτα απο τους δισκους και μετα παει στον επεξεργαστη.

Παιζει να παρω μια πιστωση απο eshop για καμενη μητρικη οποτε μαλλον παω για full tower μπας και δω ασπρη μερα...

post-22974-1290630141_thumb.png

post-22974-129063014103_thumb.png

post-22974-129063014105_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...