Προς το περιεχόμενο

Ψύξη core i7

emkatsom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...αν είναι να τα σκάσει υπάρχει και το σφυρί του Thor :-)

:P

Πάντως, απ'όσο 'εχω ψάξει μέχρι τώρα, μέτα την εργοστασική ψύκτρα, το πιο συμφέρον για i7 από άποψη θερμοκρασίων και θορύβου είναι η υδρόψυξη...

Δημοσ.

και γω απο αερα δεν εχω μεινει ευχαριστημενος, ειδικα τωρα το καλοκαιρι.

Το νερο ειναι καλη επιλογη, αλλα ξεφευγεις σε χρηματα...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά αγόρασα την ASUS TRITON 88... Τη βρήκα τυχαία στο stock house του e-shop στα 37euro. Τώρα δε ξέρω σε τι κατάσταση είναι ακριβώς... Αύριο λογικά θα την έχω και θα δώ τι παίζει...

Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα σκοπό να αλλάξω τη μανίσια, απλά το έψαξα λίγο:

Review1

Review2

και το θεώρησα καλή ευκαιρία:-)

Δημοσ.
Τελικά αγόρασα την ASUS TRITON 88... Τη βρήκα τυχαία στο stock house του e-shop στα 37euro. Τώρα δε ξέρω σε τι κατάσταση είναι ακριβώς... Αύριο λογικά θα την έχω και θα δώ τι παίζει...

Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα σκοπό να αλλάξω τη μανίσια, απλά το έψαξα λίγο:

Review1

Review2

και το θεώρησα καλή ευκαιρία:-)

Απο ολα τα σταδια και τις μαρκες περασες ,εως και νερο και κατεληξες στην Asus.:-D

Καλοριζικη anyway...Oταν θα κανεις ο/c μονο μην ποσταρεις σε καινουργιο θεμα ...ξεκινα απο εδω κατευθειαν:-D

Δημοσ.
Απο ολα τα σταδια και τις μαρκες περασες ,εως και νερο και κατεληξες στην Asus.:-D

Καλοριζικη anyway...Oταν θα κανεις ο/c μονο μην ποσταρεις σε καινουργιο θεμα ...ξεκινα απο εδω κατευθειαν:-D

Τα λόγια σου μαχαίρι στη καρδιά μου.:rolleyes:

Δημοσ.
clain main...OEM είναι από την Κινέζικη ProlimaTech...Κανένα συγκριτικό έχεις; Απότι έχω ψάξει, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, άσε που είναι και γομάρι σε σχέση με την 120ext (και το χούμε πει πολλές φορές, μην ψαρώνετε με το μέγεθος, δεν μετράει πάντα;))

Μαγκες εχει δικιο το παλικαρι, ειναι καλη ψυκτρουλα. Εμενα σε σχεση με την noctua που του ειχα επανω

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1093169&Manufacturer=Noctua&category=69977719&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE2701845D8B9B5BFCCF313BA74596450650994606F91F9A8C89E6018BB648D43D3904639EDFDFEAE064674FCC66E088768FE6F813E3B971D10F49EACA7D21D2D44BAEAD2FBD006EA02F6F3363AA7CBF215B7488FBFE7B86EC8BA0D4F5882715F410856C26389E9503480B3B1CC89B38515BB135FEEF86440F

μου εχει κατεβασει 4-6 βαθμους. Δεν ειναι και λιγο. Εχω και ενα καλο review

http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=285&Itemid=62

Οσο για την εταιρια, μια διευκρινηση. Οι τυποι που ιδρυσαν την prolimatech και σχεδιασαν και αυτο το μοντελακι ειναι οι ιδιοι τυποι που εχουν σχεδιασει και την true black. Υποτιθεται οτι ηθελαν να κανουν καποιες αλλαγες που δεν τους επετρεπε η thermalright και εφυγαν για να μπορουν να φτιαξουν ελευθερα οτι ηθελαν. Αυτα προς το παρον

Δημοσ.

καλοριζικη αν και δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη :-D

ποσταρε αμα θελεις και θερμοκρασιες και ταχυτητες να παρουμε μια ιδεα

Δημοσ.

:cry: :cry: :cry: :cry:

Γιατι ρε συ καλη ειναι :P

Λοιπον, ανεβαζω φωτο, εχε υπόψιν βεβαια οτι το cosmos 1000 δεν ειναι και το πιο δροσερο κουτακι... Παντως, ουτως η αλλως, τον εχω στα 3300 συνηθως και οι θερμοκρασιες του ειναι μια χαρα.

Sorry ρε φιλαρακια για την πατατα αλλα εχω problem, δε μου ανεβαζει τη φωτο!! Υποσχομαι γρηγορη επιλυση αλλιως θα αυτομαστιγωθω!

Δημοσ.
:cry: :cry: :cry: :cry:

Γιατι ρε συ καλη ειναι :P

Λοιπον, ανεβαζω φωτο, εχε υπόψιν βεβαια οτι το cosmos s δεν ειναι και το πιο δροσερο κουτακι... Παντως, ουτως η αλλως, τον εχω στα 3300 συνηθως και οι θερμοκρασιες του ειναι μια χαρα.

Sorry ρε φιλαρακια για την πατατα αλλα εχω problem, δε μου ανεβαζει τη φωτο!! Υποσχομαι γρηγορη επιλυση αλλιως θα αυτομαστιγωθω!

http://www.imageshack.us/

Aνεβασε την εδω,αντεγραψε το direct link της εικονας,μετα πατα εδω insertimage.gif και εισαι ετοιμος!

Δημοσ.

γιατι ρε φιλαρακι αντιποινα? κι εγω το κοσμος εχω:-D

βαλε και θερμοκρασιες να δουμε τι κανει

Δημοσ.

Ετοιμος. Δεν ηταν θεμα μεγεθους, με το που εκανα οπουδηποτε upload εκανε σα να κοβετε το bandwith.. :mad: Τεσπα, Thanks to uptodate την ανεβασα και το link ειναι

http://img514.imageshack.us/img514/435/0001c.png

Ευτυχως γλιτωσα αυτη τη φορα το αυτομαστιγωμα γιατι εχω γεμισει σημαδια :eek:

Δημοσ.

αμα εχεις μαξιμουμ 83 σε 100% load εισαι καλα ειδικα με αερα..

την Prolimatech εχεις?

αμα εχεις το εβερεστ τρεξε ενα stability να δεις ποσο πανε οι πυρηνες σου..

D0 ολε.. απο οτι φαινεται..

Δημοσ.

@konstantinos

ποσο εφτανε εσενα ο επεξεργαστης στο εβερεστ φουλ? μπορεις να πεις και θερμοκρασια mb και nb/sb? μιας και εχουμε και το ιδιο κουτι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...