Προς το περιεχόμενο

Διαφημιστικο USB

VeRDe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.

εχω 2-3 usb sticks διαφημιστικα... τσιγαρων κτλ... μερικα (για να μην πω ολα) απο αυτα οταν τα ανοιγεις δημιουργουν μια εικονικη μοναδα CD απο την οποια παιζει καποια διαφημιστικα τυπου sockwave κτλ...

την μοναδα αποθηκευσης λοιπον οσα φορματ και να της κανεις δεν αλλαζει κατι συνεχιζει να γινεται αυτη η λειτουργια.

τα αρχεια απο το εικονικο cd δεν δεχονται καμια τροποποιηση (ειτε διαγραφη, ειτε μετονομασια, ειτε οτιδηποτε) και ειναι εκνευριστικα.

για να μην τα πεταξω λοιπον γιατι μου σπανε κατι τετοια πραγματα τα νευρα, γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποια μονιμη λυση σε αυτο το θεμα ωστε να διαγραφτει αυτη η λειτουργια του usb?

και οταν λεω μονιμη εννοω να μην εμφανιζεται ειτε το βαλω στον δικο μου υπολογιστη ειτε σε οποιονδηποτε αλλο στον κοσμο.. διοτι να το μπλοκαρω εμμεσα μπορω στους υπολογιστες μου αλλα δε μου λεει κατι, ειτε με καποιο firewall, ειτε απενεργοποιοντας τον εικονικο drive,ειτε απαγορευοντας το autorun..

γνωριζει καποιος κατι επ αυτου? καποιο προγραμμα που να μπορει να δει την λειτουργια αυτη (βασικα να διαβασει τα αρχεια που το δημιουργουν ολο αυτο και ειναι κρυμμενα) και να την διαγγραψει?

Δημοσ.

mπα U3 Uninstall, format ειτε με linux GP ειτε με το κλασσικο, δεν καταφερνουν κατι..

με πολυ ψαξιμο στο internet βρηκα οτι πρεπει να διαγραψεις την λειτουργια CDFS η οποια ειναι περασμενη σαν firmware.. το θεμα ειναι πως να το κανεις αυτο ψωρις να χρειαζεται να φας μια μερα προσπαθωντας....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:17 ----------

Εγώ τα κατάφερα από την διαχείριση δίσκων...

δηλαδη πως?

Δημοσ.

δηλαδη πως?

φορμάτ, σβήσιμο, ένωμα παρτίτιον... δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά θυμάμαι ότι με παίδεψε κάνα μισάωρο.

Δημοσ.

χμμμ stickάκι σιλκ κατ να φανταστώ? Είχα την ίδια απορία τελικά εκανα τη δουλειά με ένα μικρό app που λέγεται UFD Utility και σου επιτρέπει να διαχείριστείς partitions (cdfs included) σε usb flash. Δεν εχω προχειρο link αν δε το βρεις ομως να το ανεβάσω καπου

Δημοσ.

LOL ειχε πεσε κι εμενα στα χερια μου ενα και ειχα φαει το μυαλο μου τι ηταν αυτο το εικονικο drive που εμφανιζε (δεν το ειχα βαλει να παιξει ποτε)

Δημοσ.

slick cut (κλασσικα) και winston...

το UDF utility το εψαχνα αλλα δε το βρηκα σε ολοκληρο το web!! αν μπορουσες να το ανεβασεις θα σου ημουν υποχρεος.. :)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:22 ----------

...είναι u3;

οχι δεν ειναι..

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ. με το silk cut usb τα καταφερα. το αλλο δε το αναγνωριζει. βγαζει μηνυμα Device not plugged in.. μαλλον ηταν πιο προετοιμασμενοι αυτοι... ;)

βασικα κανενα partition manager δε μου το εμφανιζει το δευτερο usb... λες και δε το αναγνωριζουν..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:42 ----------

εντομεταξυ στο δευτερο usb η "δουλεια" εχει γινει απο την Chipsbank.. που θα παει θα βρω τροπο να το σπασω και θα σας ενημερωσω...

Δημοσ.

τις εχω κοιταξει αυτες τις 2 ιστοσελιδες και δεν καταφερα κατι. ουσιαστικα στην πρωτη δε βγαζω και πολυ νοημα διοτι αυτο που καταλαβα ειναι οτι απλα παραθετουν τα στοιχεια των usb τους για να τους βοηθησει ο mod(???)... ασε που το checkUdisk δεν μου εμφανιζει καμια πληροφορια...

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...