emkatsom Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Χαίρετε, 1. Έχω ενα THERMALTAKE VJ40001N2Z V9 που σε αντίθεση με αυτά που γράφει η περιγραφή προϊόντος, δεν έχει μπροστά ανεμιστήρα. Είναι ολόιδιο με αυτό μόνο που δεν έχει παράθυρο και μπροστινό ανεμιστήρα. Θέλω να βάλω ένα μπροστινό ανεμιστήρα που συμφωνα με αυτα που γράφει στο site της η thermaltake μπορεί να πάρει είτε 120mm είτε 140mm. 2. Επίσης προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να μονώσω το κουτί με κάποιο τρόπο ούτος ώστε να μειώσω όσο το δυνατόν περισσότερο το θόρυβο. 3. Τέλος έχω ενα Intel core i7 και σκέφτομαι να αλλάξω την ψύκτρα που έχει επάνω με μία καλύτερη σε απόδοση και πιο αθόρυβη. Θα με σύμφερε να κάνω μια τέτοια αλλαγή ή μήπως δε χρειάζεται; Παραθέτω φωτό από CPUID-HW: (Αυτό το 58 στο TEMPIN1 με φοβίζει λίγο και δε ξέρω τι ακριβώς είναι(Ίσως η θερμοκρασία της μητρικής)...) Οποιαδήποτε άποψη είναι καλόδεχούμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 στον επεξεργαστη τι ψυχτρα εχεις την μαμισια? το speedstep ειναι ανοιχτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emkatsom Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Ναί, την εργοστασιακή. Speedstep? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 στο cpu-z ποσο δειχνει οτι τρεχει ο επεξεργαστης? το intel speedstep μεσα στο bios που οταν δεν χρειαζεσαι πολυ ισχυ χαμηλωνει τον επεξεργαστη αυτοματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emkatsom Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 στο cpu-z ποσο δειχνει οτι τρεχει ο επεξεργαστης? το intel speedstep μεσα στο bios που οταν δεν χρειαζεσαι πολυ ισχυ χαμηλωνει τον επεξεργαστη αυτοματα.. Δέν έχει τύχει να το χρησιμοποιήσω ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 καλα ρε συ ποσα θεματα θα ανοιξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emkatsom Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 καλα ρε συ ποσα θεματα θα ανοιξεις Άνοιξα αυτό αρχικά αλλά είδα οτί δεν είχε πέραση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.