adi32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 http://www.imdb.com/title/tt1121931/ ή αλλιως που καταντησε το σινεμα Τι αθλιοτητα ηταν αυτη ?
pappous_soulis Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Ακόμα πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι έχει βαθμολογία 7.1 στο imdb.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Shoot em up...επίπεδο καφρίλας 10... Crank (1st)...επίπεδο καφρίλας 100... Crank High Voltage...επίπεδο καφρίλας 300... (οι τιμές είναι ενδεικτικές απλά τονίζουν τις διαφορές ) Jason Statham RESPECT!
sheik Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 haha η ταινια ειναι respect οπως λεει κι ο Thresh. Αρκει να ξερεις τι πας να δεις. Καφριλες στο φουλ,καθεσαι αναπαυτικα και απολαμβανεις χωρις να κουραζεις το μυαλο σου
Freakster Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 τα σπασε η ταινία, ωραία σκηνοθεσία, δράση, χαμός αν και ψιλοβαρέθηκα προς το τέλος. adi προτείνω σύναξη έξω από το σινεμά και καύση της μπομπίνας @sheik, ποιός haha?
john2gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μην ακούω βλακίες, μιλάμε ότι η ταινία τα έσπασε... κυριολεκτικά. Ναι είναι εντελώς καφρίλα αλλά, so what; Ειδικά η σκηνή "Godzilla vs King Kong" ήταν όλα τα λεφτά, χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Απλά RESPECT
Strategos Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 αυτος με τα μακρια μαλλια τα σπασε.... η ταινια δεν βλεπετε ιδικα αν νομιζεις οτι ειναι μια ταινια δρασης σαν τις άλλες, αν παρεις πρεφα τι ταινια ειναι και την δεις με την δικη της ματια εχει πολυ γελιο.
adi32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Το θεμα δεν ειναι οτι εγινε μια ταινια καφριλας ή 2,3 το θεμα ειναι οτι τεινουν να γινουν ολες οι ταινιες ετσι ειτε ειναι κωμωδιες ειτε δρασης.............
sno0py Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Το θεμα δεν ειναι οτι εγινε μια ταινια καφριλας ή 2,3το θεμα ειναι οτι τεινουν να γινουν ολες οι ταινιες ετσι ειτε ειναι κωμωδιες ειτε δρασης............. Nαι αλλα δεν θα την πληρωσει αυτη η ταινια για την καταντια των αλλων!Αυτη η ταινια εχει τετοιο υφος εξαρχης και αυτο πρεσβευει.Δεν εχω δει το 2 ακομα(η πρωτη τα σπασε) αν και εχω ακουσει απο την παρεα αρκετες σκηνες και πρεπει να ειναι επικ P.S. o statham ειναι απλα respect το παλικαρι σε οποια ταινια και να τον εχω πετυχει την εχω καταχαρει ξερει τι διαλεγει για να παιξει ο μπαγασας
linkin Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 το πρωτο που ειχα δει τα σπαγε,αν το δευτερο ειναι στο ιδιο στυλ τοτε θα αξιζει...παιδες δεν ειναι james bond,χαλαρωστε λιγο...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 P.S. o statham ειναι απλα respect το παλικαρι σε οποια ταινια και να τον εχω πετυχει την εχω καταχαρει ξερει τι διαλεγει για να παιξει ο μπαγασας Μεγαααλη κουβεντα ειπες μικρε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 πράγματι, fail η συγκεκριμένη...
sno0py Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μεγαααλη κουβεντα ειπες μικρε. The Transporter,Crank,Lock, Stock and Two Smoking Barrels,Snatch,The Bank Job και αλλες που ξεχνω ισως(αυτες ετυχε να δω) εχεις δικιο εχει κανει πολυ κακες επιλογες για "δευτεροκλασατος" ηθοποιος.....ΔΕΝ P.S. Ισως να μην κανει καλες επιλογες ο statham ισως εγω κανω καλες επιλογες στο τι να δω και να αποφυγω τις σαβουρες...μεγαλε
VKostas Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 The Transporter,Crank,Lock, Stock and Two Smoking Barrels,Snatch,The Bank Job και αλλες που ξεχνω ισως(αυτες ετυχε να δω) εχεις δικιο εχει κανει πολυ κακες επιλογες για "δευτεροκλασατος" ηθοποιος.....ΔΕΝ P.S. Ισως να μην κανει καλες επιλογες ο statham ισως εγω κανω καλες επιλογες στο τι να δω και να αποφυγω τις σαβουρες...μεγαλε Το Lock, stock and two smoking barrels είναι απίστευτη ταινιάρα (για το είδος της πάντα). Και το Snatch την παλεύει μια χαρά. Δεν έχει κάνει καλές επιλογές; Δε νομίζω να μπορεί να παίξει σε τίποτα διαφορετικό ο Jason... Δευτεροκλασάτος όπως λες κι εσύ γαρ.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 πράγματι, fail η συγκεκριμένη... Και ξερεις ποιος ειναι ο σκηνοθετης, ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.