Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 συγνωμη,επρεπε να πω δια-συμπαντικος or whatever else you call it in Greek
fearwhatnow Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 1. Blue Valentine 2. Enter The Void 3. Winter's Bone 4. Four Lions 5. Animal Kingdom 6. Rabbit Hole 7. Aftershock 8. Black Swan 9. Die Fremde 10.Flipped 11.Never Let Go 12.The Kids Are All Right 13.Incendies 14.127 Hours 15.Hævnen 16.Cyrus 17.Easy A 18.Tomorrow When The War Began 19.The Town 20.Bal Το δικο μου τοπ 20. ^^ 26 Ιανουαριου.Αν περιμενε καποιος να βραβευθει το Dogtooth χωρις να το ειχα καν στη λιστα μου με τα καλυτερα 20 μαλλον ζουσε σε αλλον κοσμο. Οπως ηταν φυσικο δεν το εδωσαν στον Καναδα (Incendies) που ειναι καλυτερο απο το In A Better World (Hævnen), αλλα και αυτο ειναι περι τις 100 κλασεις πανω σε ολα τα επιπεδα απο το Dogtooth.Παντως μεχρι εκει που εφτασε ειναι μεγαλη εκπληξη για εμενα.
yannis27gr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Κρίμα, και χάθηκε η ευκαιρία να απολαύσει το ευρύ κοινό αυτό το αριστούργημα. Τώρα που είναι εκτός, κανείς δε θα ασχοληθεί και θα μείνει στη μνήμη μόνο των λίγων τυχερών-εκλεκτών που το απόλαυσαν κλοπιμαία -κατά βάση. Βρε τι ατυχία...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Νοθεια!!! Νοθεία σε έναν τόσο σοβαρό θεσμό;! Πώς τολμάς;! Η αλήθεια είναι ότι η ταινία που τόσο καιρό εξυμνούσες, ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ από τους σοφότερους και σοβαρότερους ανθρώπους (ανώτερους και από τον Χατζιδάκι) που έχουν να κάνουν με την 7η τέχνη, ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ για κάτι τόσο σοβαρό. Ελπίζω να έμαθες κάτι από αυτήν την ιστορ...πφ...ΧΑΧΑ! Αστειεύομαι!
KilliK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Ήταν το ποιο τραγικό sex που έχω δει στη ζωή μου ... τραγικοτερο και απο το σεξ στο Ματριξ 2 ?
Kasrith Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 τραγικοτερο και απο το σεξ στο Ματριξ 2 ? NAI
hurin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Με την πτώση που έχει ο αμερικάνικος κινηματογράφος, φυσικό επόμενο να προτείνονται ταινίες σαν τον κυνόδοντα για όσκαρ.
john1987 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Εδω πηρε Οσκαρ καλυτερης ταινιας,σεναριου και σκηνοθεσιας ο λογος του βασιλια
hurin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Εδω πηρε Οσκαρ καλυτερης ταινιας,σεναριου και σκηνοθεσιας ο λογος του βασιλια Δεν μπόρεσα να πάω να το δω, όμως σίγουρα δεν άξιζε το όσκαρ σεναρίου!
Mika Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ε ναι ειναι ευκολο να καταλαβεις οτι το σεναριο μιας ταινιας που δεν εχεις δει, δεν αξιζει οσκαρ.
saya Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 To σεναριο της ταινιας ο λογος του βασιλια αν δεν το δεις δεν μπορεις να καταλαβεις αν αξιζει οσκαρ γιατι πολυ απλα πρεπει να σου πουμε ολη την ταινια για ν καταλαβεις ακριβως γιατι αξιζει οσκαρ.Εχει αρκετες λεπτομεριες.Ως προς το βασικο σεναριοπραγματι ειναι απλο ..απλα τπ ζουμι ειναι οι χαρακτηρες και οι σχεσεις μεταξυ τους.Που για να στο αναλυσουμε θες να διαβασεις πολλα.Για τον βασιλια,την οικογενεια ,το σοι,κτλ..αρα απο το να καθομαστε να ψυχολογουμε τους παντες ,δες την ταινια καλυτερα..
FarCry Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 To σεναριο της ταινιας ο λογος του βασιλια αν δεν το δεις δεν μπορεις να καταλαβεις αν αξιζει οσκαρ γιατι πολυ απλα πρεπει να σου πουμε ολη την ταινια για ν καταλαβεις ακριβως γιατι αξιζει οσκαρ.Εχει αρκετες λεπτομεριες.Ως προς το βασικο σεναριοπραγματι ειναι απλο ..απλα τπ ζουμι ειναι οι χαρακτηρες και οι σχεσεις μεταξυ τους.Που για να στο αναλυσουμε θες να διαβασεις πολλα.Για τον βασιλια,την οικογενεια ,το σοι,κτλ..αρα απο το να καθομαστε να ψυχολογουμε τους παντες ,δες την ταινια καλυτερα.. δεν εχω δει την ταινια αλλα ειναι πολυπλοκοτερο του inception? για το οποιο ψαχνομουν για μερες και ειχα τρελλαθει στην αναλυση ασε που ειναι και βασισμενο σε αληθινα γεγονοτα ως ιστορικο δραμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.