kk1991 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Φαντάζομαι το όνομα του σκηνοθέτη. καλα και αφου ειχε τετοια κονε δεν εβαζε το Ρουβα να παιξει???????? να χαρει και λιγο το κοινο??????
kage Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 http://www.google.gr/#hl=el&biw=1024&bih=601&q=%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82+%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=526663b1db895ca2 εφτιαξε και σελιδα βλεπω.βεβαια αναφερει αυτα που θελει και σε αλλο σιτε αναφερει και αυτα που δεν θελει
polakis21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως δεν τα βλέπω καλά για το όσκαρ. Η bwin παίζει τον κυνόδοντα 4ο φαβορί με 8.00 απόδοση. Ορίστε οι αποδόσεις: Biutiful: 2.00 In a better world: 3.50 Incendies: 4.50 Dogtooth: 8.00 Outside the Law: 15.00 Χλωμό...Μακάρι να βγω λάθος...
marantonis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Απλα θα σας δειρουμε ,ειμαστε κατα του λιντσαρισματος και γενικα του αιματος..τι λες βρε; Μη το λες. Καποιοι απο μας βλεπουν και Spartacus.
suspiria Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως δεν τα βλέπω καλά για το όσκαρ. Η bwin παίζει τον κυνόδοντα 4ο φαβορί με 8.00 απόδοση. Ορίστε οι αποδόσεις: Biutiful: 2.00 In a better world: 3.50 Incendies: 4.50 Dogtooth: 8.00 Outside the Law: 15.00 Χλωμό...Μακάρι να βγω λάθος... το biutiful το ειδα προχθες στο σινεμα.δυνατο, καλοφτιαγμενο και ο ινιαριτου πλεον εχει ξεφυγει απ τη μανιερα των ιστοριων που μπλεκονται μεταξυ τους (επιτελους!).στα συν του και ο μπαρδεμ! αλλα ο κυνοδοντας ειναι οπως και να το κανουμε πιο σινεφιλ φαση και νομιζω εχει περισσοτερο χαρακτηρα. τωρα αν μετραει αυτο στην ακαδημια δεν ειμαι πολυ σιγουρος, μαλλον ειναι πιο mainstream τα γουστα τους, αλλα ποτε δεν ξερεις. φυσικα χωρις να αποκλειουμε και τις αλλες ταινιες που δεν τις εχω δει οποτε δε μπορω να πω. παντως θεωρω ολιγον τι βλακεια να δινω βαση σε στοιχηματζιδικα site σε αυτη την περιπτωση
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ένα πράγμα σχετικά με την ταινία που μου τη σπάει και αδικεί τόσο αυτή όσο και το δημιουργό της είναι η μισαλλοδοξία, ο φανατισμός και ο τσαμπουκάς των οπαδών της. Μήπως θα μας λιντσάρετε ή γαμήσετε κιόλας, όσους δεν μας ενθουσίασε; Νομίζω ένας οπαδός της ταινίας είχε εκφραστεί θετικά για την φωτό σου. ΜΜΜΜΜ?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 το biutiful το ειδα προχθες στο σινεμα.δυνατο, καλοφτιαγμενο και ο ινιαριτου πλεον εχει ξεφυγει απ τη μανιερα των ιστοριων που μπλεκονται μεταξυ τους (επιτελους!).στα συν του και ο μπαρδεμ! αλλα ο κυνοδοντας ειναι οπως και να το κανουμε πιο σινεφιλ φαση και νομιζω εχει περισσοτερο χαρακτηρα. τωρα αν μετραει αυτο στην ακαδημια δεν ειμαι πολυ σιγουρος, μαλλον ειναι πιο mainstream τα γουστα τους, αλλα ποτε δεν ξερεις. φυσικα χωρις να αποκλειουμε και τις αλλες ταινιες που δεν τις εχω δει οποτε δε μπορω να πω. παντως θεωρω ολιγον τι βλακεια να δινω βαση σε στοιχηματζιδικα site σε αυτη την περιπτωση Παντως εχει μια κουλη φημη τα τελευταια χρονια ολοενα κ ''πιο δυσκολες'' ταινιες να κερδισουν την κατηγορια κ τα πιο συντηριτικα να μενουν στον ασσο.Παρακολουθω τα διεθνη μπλογκ η συζητηση που εχει πεσει για τον Κυνοδοντα ειναι 3 φορες μεγαλυτερη απο την συζητηση που γινεται για το Μεξικανικο. Ξαναλεω ,εδω που φτασαμε θεωρω δυσκολο να μην κερδισει ο Κυνοδοντας.
activex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παραθέτω περιεκτικό τμήμα κριτικής που συνοψίζει και με εκφράζει απόλυτα. Με κάμερα ως επί το πλείστον στατική, κλειδώνει μέσα στα έξοχα κάδρα του την ουσία όσων λαμβάνουν χώρα στο σπίτι-φρούριο. Τα ένστικτα των ηρώων και οι πράξεις τους βρίσκουν έτσι το ιδανικό μονοπάτι για να αποκτήσουν το νόημα που αναζητούν, στα πλαίσια μίας δραματουργίας που απογειώνεται κλιμακωτά. Και είναι αυτός ακριβώς ο λόγος όπου οι ερωτικές και οι βίαιες σκηνές δεν αποτελούν το σκληρότερο μέρος της ταινίας, αντιπαραβάλλοντάς τες με την ουσία που αυτές καταδεικνύουν. Αλλωστε, τι μπορεί να είναι σκληρότερο από το να καθίστασαι θεατής μίας εκπαίδευσης παιδιών σαν να πρόκειται για σκυλιά του Pavlov; Μέσα σε αυτό το σύγχρονο 'σπήλαιο του Πλάτωνα' που στήνει για τους ήρωές του το σενάριο των Λάνθιμου και Φιλίππου, δομείται μία εναλλακτική πραγματικότητα όπου τα πάντα αποκτούν όνομα και νόημα κατόπιν έγκρισης μίας ανώτερης αρχής, της γονεϊκής. Οι άμεσα συνεπαγόμενες φιλοσοφικές αναζητήσεις και οι διαχρονικές αλληγορικές αναφορές στην ανθρώπινη ύπαρξη και γνώση, την ελευθερία της σκέψης, το θεσμό της οικογένειας, τη δομή και τη λειτουργία της κοινωνίας, τη σεξουαλικότητα, συνιστούν τη διαλεκτική παλέτα του «Κυνόδοντα» που κατακλύζει ολόκληρο το σώμα της ταινίας και εκτείνεται πολύ πέραν αυτού. Το νόημα των λεγομένων του Bunuel, ότι το σινεμά οφείλει να ενοχλεί, βρίσκει επαρκή ανταπόκριση στην ταινία του Λάνθιμου. Γιατί ο «Κυνόδοντας» αποτελεί μία απαιτητική για το θεατή πνευματική τροφή η οποία τον καλεί να ξεπεράσει τις όποιες άμυνες του προκειμένου να απορροφηθεί στους καίριους και επίκαιρους στοχασμούς του. Το ολόκληρο εδώ : http://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=6761 Υ.Γ Aν ζητάτε ακόμα κάτι ποιο απλοϊκό... τότε πάμε στον παρακάτω υποθετικό διάλογο! - Μαμά τι είναι ο "κυνόδοντας" ; - Ο τρόπος που μεγαλώνεις παιδί μου. - Δε καταλαβαίνω! μα αυτό που είδα μόλις τώρα ήταν μια ανούσια κωμωδία...
saya Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μη το λες. Καποιοι απο μας βλεπουν και Spartacus. :devil: :D Τωρα περαν της πλακας ,ηταν δεδομενο οτι αυτη η ταινια δεν θα αρεσε σε ολους .Και γελαω μονο που σκεφτομαι πολλους να πγαινουν στο σινεμα ανυποψιαστοι περιμενοντας το πολυ πολυ καμια ταινια σαν το οξυγονο και να βλεεπουν τον κυνοδοντα .
marantonis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 :devil: :D Τωρα περαν της πλακας ,ηταν δεδομενο οτι αυτη η ταινια δεν θα αρεσε σε ολους .Και γελαω μονο που σκεφτομαι πολλους να πγαινουν στο σινεμα ανυποψιαστοι περιμενοντας το πολυ πολυ καμια ταινια σαν το οξυγονο και να βλεεπουν τον κυνοδοντα . Για σινεμα δε ξερω, παντως αρκετοι απο τους εχοντες επαφες με videoclubs σιγουρα την πατησαν, γιατι ητο πρωτη μουρη το ντόγκτουθ, απ΄ οσο ξερω. Και σε blu-ray, παρακαλω. Ολο και καποιας κυριας Mαρικας με ps3 θα πεταχτηκαν τα ματια εξω απο το χάι ντεφινίσιον σοκ
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 τι μπορεί να είναι σκληρότερο από το να καθίστασαι θεατής μίας εκπαίδευσης παιδιών σαν να πρόκειται για σκυλιά του Pavlov; Συναδελφε yannis27gr , την τοποθετηση σου κ τα φωτα σου παρακαλω
yannis27gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Αγαπητέ συνάδελφε, προτιμώ να είμαι θεατής και να παρεμβαίνω με καμιά βλακεία που και που. Στους 2-3 σοβαρούς εδώ μέσα αντιστοιχούν 20-30 ανόητοι (εγώ είμαι άνετα στην 2η κατηγορία πάντως ) και χαλάνε τη συζήτηση. Εντελώς ιστορικά πάντως τα παιδιά δεν υφίστανται εκπαίδευση αντίστοιχη με αυτή των κύνων του Pavlov. Καμία σχέση. Δε σημιουργείται σχέση εξαρτημένου ερεθίσματος, λάθος παράδειγμα διάλεξε ο γράφων.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Αγαπητέ συνάδελφε, προτιμώ να είμαι θεατής και να παρεμβαίνω με καμιά βλακεία που και που. Στους 2-3 σοβαρούς εδώ μέσα αντιστοιχούν 20-30 ανόητοι (εγώ είμαι άνετα στην 2η κατηγορία πάντως ) και χαλάνε τη συζήτηση. Εντελώς ιστορικά πάντως τα παιδιά δεν υφίστανται εκπαίδευση αντίστοιχη με αυτή των κύνων του Pavlov. Καμία σχέση. Δε σημιουργείται σχέση εξαρτημένου ερεθίσματος, λάθος παράδειγμα διάλεξε ο γράφων. Καλα,περισσοτερο ηθελα να σε προκαλεσω ολιγον τι πανω στις προεκτασεις που εχει σε Ψυχολογικο επιπεδο γενικα ο Κυνοδοντας , μιας κ τον ειχες κατακεραυνωσει με την κριτικη σου Ειμαι κακος το ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.