Προς το περιεχόμενο

Κυνόδοντας και Ελληνικό Κινηματογραφικό Κατεστημένο

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ταινία για Ελληνική είναι πάρα πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα.

Πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές της ταινίας που έδειξαν ότι δεν είμαστε μόνο για κωμωδίες.

Πάρτε και μία γεύση και από την γνώμη του ξένου κοινού για την ταινία.

• Απαντ. 719
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε ξέρω αν μεγάλωσα εγώ ή η υπομονή μου, πάντως καθόλου βαριά ή κουραστική δε την βρήκα.

Μου έκανε εντύπωση το πώς καταφέρνει να μετατρέψει τα αδύνατα σημεία της, όπως κάποιες ερμηνείες, σε δυνατά χαρτιά της.

Δημοσ.
Μου έκανε εντύπωση το πώς καταφέρνει να μετατρέψει τα αδύνατα σημεία της, όπως κάποιες ερμηνείες, σε δυνατά χαρτιά της.

Βασικά δεν νομίζω ότι ο τρόπος που παίζουν οφείλεται σε αταλαντοσύνη. (:rolleyes:)

Στην αρχή και εμένα μου φάνηκε κάπως αλλά ύστερα είδα μια συνέντευξη των συντελεστών όπου μιλούδαν και τα 3 τα παιδιά και μου έδωσαν να καταλάβω πως ο τρόπος που παίζαν ήταν επιτηδευμένος.

Δημοσ.

...θα ήταν σταθμός στον ελλ. κινηματογράφο...

...αλλά δυστυχώς είναι "σηκωμένη" απο τη μεξικάνικη ταινία "Το Κάστρο Της Αγνότητας" του '73...

...κρίμα για το λάνθιμο...

...μας απογοήτευσε...

...για του λόγου το αληθές...

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3320322&postcount=199

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ U TUBE ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΗ ΣΚΗΝΗ-ΣΚΗΝΗ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ !!!!!!!

...ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ + ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ !!!!!:shock::shock::shock::shock:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

---------- Προσθήκη στις 18:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:05 ----------

...El castillo de la pureza... ο πρωτότυπος τίτλος...

---------- Προσθήκη στις 18:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:08 ----------

...την 1η Μαϊου που είδα το βιντεάκι στο ut, είχαν προλάβει να το δούν μόνο 84 άτομα...

...το γεγονός ότι το κατέβασαν άρον-άρον κάτι λέει...

...η ιδέα είναι 100% κλεμένη...

...αλλά + αρκετές σκηνές ειναι ολόϊδιες...

• Super Moderators
Δημοσ.

Την ταινία δεν την έχω δει, αλλά ο τίτλος δε θυμίζει λίγο την υπόθεση του Κυνόδοντα;

(Το παραπάνω ας μην εκκληφθεί ως μομφή, ερώτηση κάνω να δω αν έχω καταλάβει σωστά την υπόθεση της Ελληνικής ταινίας).

• Moderators
Δημοσ.
Βασικά δεν νομίζω ότι ο τρόπος που παίζουν οφείλεται σε αταλαντοσύνη. (:rolleyes:)

Στην αρχή και εμένα μου φάνηκε κάπως αλλά ύστερα είδα μια συνέντευξη των συντελεστών όπου μιλούδαν και τα 3 τα παιδιά και μου έδωσαν να καταλάβω πως ο τρόπος που παίζαν ήταν επιτηδευμένος.

Αυτο.Ακριβως αυτη την εντυπωση εχω και γω και ψιλοχαλαστηκα.Χτες βραδυ την ειδα και κατευθειαν μου ρθε στο μυαλο το σπιρτοκουτο,οπου με μια πρωτη συγκριση,οι ερμηνειες μου φανηκαν πολυ ανωτερες σε σχεση με τον κυνοδοντα.

Δημοσ.
Την ταινία δεν την έχω δει, αλλά ο τίτλος δε θυμίζει λίγο την υπόθεση του Κυνόδοντα;

(Το παραπάνω ας μην εκκληφθεί ως μομφή, ερώτηση κάνω να δω αν έχω καταλάβει σωστά την υπόθεση της Ελληνικής ταινίας).

Τι εννοείς??? Δεν καταλαβαίνω.

• Super Moderators
Δημοσ.

"Το κάστρο της καθαρότητας", δεν περιγράφει την κατάσταση που δημιουργούν οι γονείς για τα παιδιά τους στον Κυνόδοντα;

Δημοσ.

Ααααα... Ναι. Κόλλησα. Ναι πάνω κάτω είναι σαν να περιγράφει το βασικό θέμα του κυνόδοντα.

Δημοσ.

...έχουν ακριβώς την ίδια υπόθεση...

...μόνο που εκεί, ο πατέρας έχει απομονώσει τα παιδιά του μέσα σε ένα παλιό μεσαιωνικό σπίτι, σα κάστρο...

...όλη η υπόθεση αλλά + αρκετές σκηνές είναι ξεπατικούρα...

...η ταινία εκείνη όμως δείχνει ρεαλιστική...

...ενώ στο λάνθιμο το σενάριο ειναι πιό προχώ (παρόλο που είναι γτπ), το γεγονός ότι παίζουν σα μόκολα, αλλά και απίστευτες σκηνές όπως οι κατραπακιές με την βιντεοκασέτα ή και με ολόκληρο το βίντεο (λόλ), τη σπρώχνουν στον υπερρεαλισμό...

...έπαθα πλάκα όταν την είδα...

...δεν πίστευα ότι έλληνας θα μπορούσε να σκεφτεί + να φτιάξει τέτοια ταινία...

...μέχρι που κάποιος ανέβασε στο ut εκείνο το βίντεο + μας διέλυσε τις ψευδαισθήσεις...

...δυστυχώς δεν "τόχουμε" στον κινηματογράφο...

Δημοσ.

...έχουν ακριβώς την ίδια υπόθεση...

...μόνο που εκεί, ο πατέρας έχει απομονώσει τα παιδιά του μέσα σε ένα παλιό μεσαιωνικό σπίτι, σα κάστρο...

...όλη η υπόθεση αλλά + αρκετές σκηνές είναι ξεπατικούρα...

...η ταινία εκείνη όμως δείχνει ρεαλιστική...

...ενώ στο λάνθιμο το σενάριο ειναι πιό προχώ (παρόλο που είναι γτπ), το γεγονός ότι παίζουν σα μόκολα, αλλά και απίστευτες σκηνές όπως οι κατραπακιές με την βιντεοκασέτα ή και με ολόκληρο το βίντεο (λόλ), τη σπρώχνουν στον υπερρεαλισμό...

...έπαθα πλάκα όταν την είδα...

...δεν πίστευα ότι έλληνας θα μπορούσε να σκεφτεί + να φτιάξει τέτοια ταινία...

...μέχρι που κάποιος ανέβασε στο ut εκείνο το βίντεο + μας διέλυσε τις ψευδαισθήσεις...

...δυστυχώς δεν "τόχουμε" στον κινηματογράφο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...